Algebehandling

Alle boligejere vil gerne undgå algebelægninger. Og det er der en god grund til. Alger er nemlig ikke kun et kosmetisk problem. De er også en udfordring for husets generelle helbred. Alger kan nemlig give fugt og varige skader i din facade eller på dit tag.

Men algebelægninger kan være svære at komme til livs. Derfor kræver det ofte en professionel algebehandling. Vi vurderer hver sag individuelt, så vi sikrer os, at vi sætter ind med den helt rette indsats på din facade eller dit tag.

Algebehandling af facaden
Hvis din facade er ramt af alger, kan vi tilbyde at behandle den med vores miljøvenlige algemiddel. Midlet løsner op for smuds, alger og lav og hæmmer desuden algernes rødder. Efter 3-8 måneder vil du kunne se den fulde effekt af behandlingen, idet belægningerne langsomt har sluppet deres tag i facaden.  I visse tilfælde kræver afrensningen også en efterfølgende facaderens, som skyller belægningerne væk.

Algebehandling af taget
Ligesom med din facaden starter algebehandlingen af dit tag med en påføring af miljøvenligt algemiddel, der løsner alger og lav. Midlet skal have tid til at virke, og i langt de fleste tilfælde vil du efter nogle måneder kunne se, at belægningerne slipper og efterlader en flot tagoverflade. Er der behov for en mere tilbundsgående behandling, renser vi dit tag med hedevand og giver det en efterfølgende imprægnering. 

Algebehandling på abonnement
Hvis du vil af med algebelægningerne, så giv os et ring. Så kommer vi forbi og giver et tilbud der matcher dit behov. Vi tilbyder også algebehandlinger på abonnement, så du helt kan slippe for at bekymre dig om algerne. Hver abonnementsløsning udregnes individuelt. Så lad os tale om, hvad der bedst kan betale sig for dig. 

Vi hjælper dig med at komme algerne til livs på for eksempel: 

– Facader
– Murværk
– Tag
– Træværk
– Fliser
– Belægningssten