Algebehandling

Når facade, tag og belægning er flot og ensartet at se på, løfter det bygningens og områdets udtryk gevaldigt. Men alger er ikke kun et kosmetisk problem. De er også en udfordring for en bygnings generelle helbred. Alger kan nemlig give fugt og varige skader på diverse overflader.

Algebelægninger kan være svære at komme til livs. Derfor kræver det ofte en professionel algebehandling. Hos Crillesen & Sørensen udfører vi algebehandlinger og -rens for for eksempel tankstationer, storcentre og butikker. 

Uanset om det er tag, facade, fliser eller andre overflader, som skal se pæne ud igen, så kan vi hjælpe. Vi tilbyder både mekanisk rensning og algebehandling. Løsningen afhænger af, hvilken overflade, det drejer sig om, samt omfanget af algeangrebet.

Algebehandling på abonnement
Vi vurderer hver sag individuelt, så vi sikrer os, at vi sætter ind med den helt rette indsats. Og for at gøre det så let for vores kunder som muligt, kan vi også tilbyde abonnementsordninger, så vi kommer og algebehandler med et fast interval. Fortæl os om jeres behov, så finder vi en ordning, der matcher. 

Vi algebehandler følgende overflader

– Facader
– Murværk
– Tag
– Træværk
– Fliser
– Belægningssten

Miljøhensyn og kvalitet hånd i hånd
Hos Crillesen & Sørensen tænker vi på miljøet. Vi anvender derfor udelukkende godkendte og kvalitetssikrede produkter, så du og din virksomhed med god samvittighed kan få foretaget den nødvendige behandling.