Få et tilbud

Book I dag - vi kommer i morgen

Vi kan lide at gøre det simpelt for vores kunder. Derfor har vi lavet bookingsystemet “book selv”, hvor du hurtigt og sikkert kan booke et møde hos os. Book i dag og vi kommer i morgen. Hos os får du tilsendt et skræddersyet skriftligt tilbud samme dag.

Det skal være nemt for vores kunder. Derfor har vi lavet et effektivt booking system, så du hurtigt kan booke en samtale med os. Hvis du booker i dag, kigger vi forbi i morgen. Så enkelt er det.

Som det eneste malerfirma i landet med et effektivt bookingsystem, kan vi levere tilbud til vores kunder på rekordtid. Det er vi naturligvis rigtig stolte af, fordi det sparer vores kunder for en masse besvær og tid med at indhente tilbud.

Normalt tager et møde med os 15 minutter. Dog bruger vi gerne længere tid, såfremt det er nødvendigt. På mødet gennemgår vi opgaven og dine ønsker.

Læs vores anmeldelse fra Trustpilot her:

God oplevelse. Får hurtigt arrangeret at de kommer ud og giver et tilbud. Efter besøget ligger tilbuddet klar på 15 min. Derefter nem bestilling. Flot udført arbejde! 25 maj. 2020 (Trustpilot)

Sådan booker du

Vi kan lide at gøre det simpelt for vores kunder. Derfor har vi lavet bookingsystemet “book selv”, hvor du hurtigt og sikkert kan booke et møde hos os. Book i dag, og vi kommer i morgen.

Selve mødet

Normalt tager et møde med os 15 minutter. Dog bruger vi gerne længere tid, såfremt det er nødvendigt. På mødet gennemgår vi opgaven og dine ønsker.

Tilbuddet

Hos os får du tilsendt et skræddersyet skriftligt tilbud samme dag. Vi overholder altid den aftalte tid og ikke mindst den aftalte pris. Hos os er en aftale en aftale.

Det siger vores kunder

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.