Eksperter i finish

Hos Crillesen & Sørensen har vi specialiseret os i at leverer kronen på værket – malerarbejdet. Vi kan både tilbyde indvendigt og udvendigt malerarbejde af højeste kvalitet. Vi kan også klare algebehandling af tage, facader og belægningssten. Hos os har vi sans for detaljer, finish og en oprigtig interesse i at levere et flot resultat - hver gang.

Malerarbejde

Privat

Vi både lytter og rådgiver. Det er vigtigt for os, at vores kunders drømme og forventninger bliver imødekommet. Vi har stor erfaring med at male i private hjem og har aldrig mødt en opgave, vi ikke kunne klare. Det hænger sammen med, at vi har en professionel tilgang og går op i det, vi laver.

Erhverv

Vi står altid klar til at hjælpe erhvervskunder med specifikke maleropgave.

Vi har mange års erfaring på området og er kendte for at levere et solidt stykke arbejde, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med resultatet.

Algebehandling & Udlejning

Algebehandling

Vi leverer miljøvenlig algebehandling. Du bliver imponeret over restulatet - og helt sikkert ikke skuffet over prisen.

Udlejning

Hos Crillesen & Sørensen tilbyder vi at du kan leje udstyr. Sådan du kan opnå et perfekt resultat på opgaver du selv ønsker at stå for.

Gulve & R365

Gulve

Hos Crillesen & Sørensen har vi vores egen gulvafdeling. Vi sliber og behandler alle typer af massive trægulve. Du sikkert den rigtige kvalitet til den rigtige pris.

R365.dk

Online prisberegner til den helt rigtige pris. 

Nemt og bekvemt.

 

Læs mere om, hvad vi kan hjælpe dig med – lige her

VELKOMMEN TIL
CRILLESEN & SØRENSEN
DIN EKSPERT I
MALERARBEJDE & ALGEBEHANDLING

Om Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.

Årets håndværker 2020 & 2021

Se vores video
om, hvordan vi kan hjælpe dig

Hvem er vi

Derfor skal du vælge Crillesen & Sørensen

Kvalitet til tiden

Opstarten er helt afgørende, når det kommer til godt håndværk. Hos os er succes lig med ordentlig planlægning, det rigtige udstyr, kvalitetsmaterialer og dygtige håndværkere. Vi går op i at levere dit projekt til tiden og til den aftalte pris - hver gang.

Det nyeste udstyr

Der er ingen grund til at være romantiske omkring værktøj. Vi bruger det nyeste udstyr på markedet for at gøre arbejdet lettere, hurtigere og bedre. På den måde opnår vi det bedste resultat for dig.

God service er også digital

Gode håndværkere er altid på forkant med kundernes ønsker til god service. Derfor har vi lanceret en digital platform, der blandt andet gør det muligt at give et detaljeret tilbud allerede 10 min. efter, vi har besøgt dig.

Det begynder med et besøg

Vi bruger både øjne og ører i vores arbejde. En opgave begynder med, at vi tager ud og lytter til dine ønsker og kigger grundigt på opgaven. På den måde sikrer vi os, at tidsfrister altid overholdes, og det færdige resultat er i top.

Følg os online

God mandag der ude ... Vis mereVis mindre

God mandag der ude

2021 blive igen et godt år for Crillesen & Sørensen ApS

Vi fik stor tilgang af nye kunder og stør samarbejde men vores faste kunder.

2021 blive igen Året hvor vi vandt årets maler hos Anmeld håndværker. Så vi er nu vinder i 2020 & 2021

Vi er oppe på mere end 207 Anmeldelser på trustpilot og 375 Anmeldelser på anmeld håndværker & 16 Anmeldelser på Håndværker.dk

Vi har spartl mere inde 25000 m2 loft og vægge
Vi har malet mere ind 50000 m2 loft og vægge Og flere kilometer fodpaneler
Vi har renoveret mere ind 12 trapper
Vi har malet mere ind 15 butikker
Vi har malet mere ind 100 flytte lejligheder

Vi har slib mere ind 1700m2 trægulve med efterfølgende behandling

Vi har start op med flise rens og udlejning af materiale – spartelanlæg – højtrykanlæg – toilet-Vogn – rullestillads. M.M

2021 slutter vi af med 11 maler, 1 lærling, 1 altmulig mand & 2 mester og ser frem til 2022 1000 tak for i vælger også til jeres projekt

#cogs #csmaler #maler #fliserens #alge #crillesen #crillsenogsørensen #gulvsliber #Gulvbehandling #Vielskermandag #Kvalitet #enaftaleerenaftale #arbejdetiltiden #algebehandling
... Vis mereVis mindre

2021 blive igen et godt år for Crillesen & Sørensen ApSVi fik stor tilgang af nye kunder og stør samarbejde men vores faste kunder.2021 blive igen Året hvor vi vandt årets maler hos Anmeld håndværker. Så vi er nu vinder i 2020 & 2021Vi er oppe på mere end 207 Anmeldelser på trustpilot og 375 Anmeldelser på anmeld håndværker & 16 Anmeldelser på Håndværker.dkVi har spartl mere inde 25000 m2 loft og vægge Vi har malet mere ind 50000 m2 loft og vægge Og flere kilometer fodpaneler Vi har renoveret mere ind 12 trapper Vi har malet mere ind 15 butikker Vi har malet mere ind 100 flytte lejlighederVi har slib mere ind 1700m2 trægulve med efterfølgende behandlingVi har start op med flise rens og udlejning af materiale – spartelanlæg – højtrykanlæg – toilet-Vogn – rullestillads. M.M2021 slutter vi af med 11 maler, 1 lærling, 1 altmulig mand & 2 mester og ser frem til 2022 1000 tak for i vælger også til jeres projekt#cogs #csmaler #maler #fliserens #alge #crillesen #crillsenogsørensen #gulvsliber #Gulvbehandling #Vielskermandag #Kvalitet #enaftaleerenaftale #arbejdetiltiden #algebehandling

Det siger vores kunder

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på TrustpilotAnmeld Håndværker og Håndværker.dk.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.