Gulvarbejde i København og omegn

Trænger dit gulv til en kærlig hånd, eller skal der bare ske noget nyt derhjemme? Uanset dine behov står vi hos Crillesen & Sørensen klar til at hjælpe dig med gulvafslibning og -behandling. Vi har mange års erfaring, og så er vi perfektionister med stort P

Ja, det er ganske uforpligtende

Vi går op i kvalitet og udvikling

Gulvarbejde af høj kvalitet kræver præcision og ekspertise, og det lever vores erfarne medarbejdere i den grad op til. Det kan langt størstedelen af vores kunder nikke genkendende til, når de går til tasterne på Trustpilot og Anmeld Håndværker. Det er vi stolte over og enormt glade for.

Vi arbejder nemlig hårdt og bruger meget energi på at udvikle og forbedre os løbende, så vi kontinuerligt følger den nyeste viden inden for gulvbranchen. Du er derfor garanteret kvalitetsarbejde hos Crillesen & Sørensen, hvor vi altid yder vores bedste. Det gør vi, fordi vi elsker vores arbejde. Hvis du har lyst til at lære os endnu bedre at kende, kan du læse mere her.

Inden for gulvarbejde tilbyder vi:

Få et tilbud på din opgave

Udfyld nedenstående formular for at få et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et gratis tilbud - Landingpages inline

Du skal vælge os, fordi:

Kunderne elsker os

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service – og det betyder meget for os, at vores kunder er enige i det. Så vi vil egentlig ikke bruge mere spalteplads på dét. Hør hellere ordene fra vores kunder selv, der har os som favorit i fem kategorier på Trustpilot, og som har givet os stribevis af gode anmeldelser på Anmeld Håndværker.

Vi er erfarne, men udvikler os løbende

Hos Crillesen & Sørensen har vi mange års erfaring med gulv- og malerarbejde. Men det betyder ikke, at vi hænger fast i gamle rutiner. Tværtimod. Vi bestræber os hele tiden på at blive bedre og udvikle os i takt med vores kunders behov. Vi har blandt andet lanceret en digital platform, der gør det muligt at give et detaljeret tilbud allerede 10 minutter efter, vi har besøgt vores kunde. Derudover bruger vi altid det bedste og nyeste udstyr på markedet, så vi kan udføre vores arbejde til perfektion.

Vi leverer kvalitet til tiden

Vi går op i kvalitet, og vi går op i tidsfrister. Hos os er succes lig med ordentlig planlægning, det rigtige udstyr, kvalitetsmaterialer og dygtige håndværkere. Med andre ord: Vi går op i at levere dit projekt til tiden, til den aftalte pris og med kvalitetsarbejde i centrum – hver gang.

Hvordan foregår processen?

Hos Crillesen & Sørensen begynder samarbejdet altid med et besøg. Vi bruger både øjne og ører i vores arbejde, og en opgave begynder derfor altid med, at vi tager ud og lytter til dine ønsker og kigger grundigt på opgaven. På den måde sikrer vi os, at tidsfrister altid overholdes, og at det færdige resultat er i top.

Når vi har aftalen på plads, går vi i gang med at udføre gulvarbejdet på den aftalte dato. Inden da skal du sørge for, at møbler og andre ting er fjernet fra det rum, hvor vi skal slibe og behandle gulvet.

Vi sliber og behandler alle typer af massive trægulve, og vores centrale placering i København muliggør, at vi kan være hos vores kunder hurtigt. Det gælder både opgaverne ved de hyggelige villaveje i Lyngby, og opgaverne ved de charmerende lejlighedskomplekser på Østerbro. Uanset hvor vi befinder os på Sjælland, er vores professionelle tilgang altid den samme.

DANMARKS BEDST BEDØMTE MALER- OG GULVFIRMA

Er du klar til at få et tilbud?

Vi står klar med rådgivning til dit kommende projekt. Book via vores system eller få et tilbud direkte tilsendt. Valget er dit.

Ja, det er ganske uforpligtende

Årets hændværker...
igen!!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.