Malerarbejde & algebehandling

Hos Crillesen & Sørensen elsker vi overflader. Vi kan både tilbyde indvendigt og udvendigt malerarbejde af højeste kvalitet. Vi kan også klare algebehandling af tage, facader og belægningssten. Hos os har vi sans for detaljer, finish og en oprigtig interesse i at levere et flot resultat – hver gang.

Vores malerarbejde bygger først og fremmest på stolt håndværkstradition. Derudover følger vi naturligvis med i den nyeste udvikling og de nyeste trends. Vi kan klare alle typer opgaver, hvad enten det er et helt hus eller et enkelt loft, der skal males.

God kvalitet og miljøhensyn

Vi står for god service, konkurrencedygtige priser – og ikke mindst god kvalitet. Derfor har vi valgt at bruge kvalitetsprodukter fra lakproducenten Beckers Maling. Langt de fleste af Beckers produkter er Svanemærkede, har EU’s Ecolabel og er godkendt af Astma- og Allergi Danmark. Udover at være miljømæssigt på forkant, har Beckers produkter en god dækkeevne, høj slidstyrke og er også gode at arbejde med. Kvaliteter, der både kommer vores medarbejdere og dig til gode. Vi bruger selvfølgelig også kun miljøvenlige produkter til algebehandlingen.