Vi maler din bolig

Crillesen & Sørensen udfører malerarbejde for dig

For os som et professionelt malerfirma er kronen på værket de færdigmalede vægge. Hos Crillesen & Sørensen ved vi ikke noget bedre end at efterlade et hjem med perfekte, nymalede vægge.

Håndelaget er der styr på, for vi maler mellem 150 og 200 lejligheder om året. Vi er kendte for altid at levere et godt stykke malerarbejde, hvor du som kunde aldrig bliver skuffet over det færdige resultat. 

Crillesen & Sørensen klarer alle typer af maleropgaver –  både i nybyggeri og eksisterende boliger, og vi udfører både indendørs og udvendige maleropgaver. Vi maler selvfølgelig også paneler, lofte, døre, vinduer og karme. 

Et malerarbejde bliver bedst, når grundlaget er i orden 

Med mange udførte maleropgaver ved vi, at buler og ujævnheder ses tydeligere på nymalede vægge. Derfor spiller underlaget en afgørende rolle for, hvor vellykket det endelige malerarbejde bliver.

Indendørs kan det være, at gammelt tapet skal fjernes eller huller spartles ud. Derefter kan du få de flotte, glatte vægge, du ønsker. Udendørs kan der være tale om sætningsrevner eller spor efter renoveringer. Disse vil ses igennem en nymalet ydervæg. Vi tilbyder derfor også spartelarbejde og fuldspartling.

Er malingen er blevet slidt eller afskallet på dit træ- eller betongulv, kan vi male gulvet for dig.  Det kan også være, en genbehandling er nok. Tag en snak med os.

Miljøvenligt malerarbejde i god kvalitet 

Vi står for god service, konkurrencedygtige priser – og ikke mindst god kvalitet. Derfor maler vi med kvalitetsprodukter fra lakproducenten Beckers Maling. Langt de fleste af Beckers produkter er Svanemærkede, har EU’s Ecolabel og er godkendt af Astma- og Allergi Danmark. 

Udover at være miljømæssigt på forkant, har Beckers produkter en god dækkeevne, høj slidstyrke og er også gode at arbejde med. Kvaliteter, der både kommer vores medarbejdere og dig til gode. Vi bruger selvfølgelig også kun miljøvenlige produkter til algebehandlingen.

Gode grunde til at vælge Crillesen & Sørensen

Vi har spartlet mere end 25.000 m2 loft og vægge, malet mere end 50.000 m2 loft og vægge samt flere kilometer fodpaneler. Det gi’r en vis ekspertise. Så vi ved, hvad vi taler om oven i, at du får den personlige service fra den lille virksomhed. 

Det er måske grunden til, at så mange af vores kunder vender tilbage. Vi er et bundsolidt professionelt malerfirma, som går efter tilfredse kunder. Og vi er ikke bange for, at vise dem – tjek selv vores anmeldelser på anmeld håndværker og TrustPilot. Vi er særligt stolte over, at anmeld håndværker gav os prisen som Årets Maler (2-4 prs) i 2020 og 2021.

Vi leverer malerarbejde af høj kvalitet i København og omegn. Prisen afhænger af en række faktorer, så tag fat i os og få et tilbud.

 

Prisidé på malerarbejde

Crillesen & Sørensen - MAl AF STUE 15M2 #cogs
MAl AF STUE 15M2

Afdækning
Sparteling af små huller
Slibning
2 x råhvid glans 5

PRIS PR. M2 FRA KR. 3750
Crillesen & Sørensen -MAL AF 3V LEJLIGHED på 80M2 #cogs
MAL AF 3V LEJLIGHED på 80M2

Afdækning
Spartling af huller 
2 x råhvid glans 5 – Loft & vægge
2 x råhvid glans 7 i køkken
Toilet 2 X råhvid glans 20 
Fodpaneler i 4 rum 
10 Dørkarm sider 

PRIS PR. M2 FRA KR. 21800
Crillesen & Sørensen - Spartel - Filt - Mal - #cogs
SPARTEL - FILT - MAL

Afdækning
1 x pletspartling + 1 x fuldspartling
Slibning
Opsætning af filt
Grundmaling
2 x råhvid glans 5
Pris baseret på min. 50 m2 loft/væg

Priserne er vejledende, det skyldes at underlagets beskaffenhed kan varriere fra sag til sag. Vi vil altid gerne kigge på din opgave og give dig et godt, fast og uforpligtende tilbud