Spartling af gipsvæg

Skal du have sat gipsvægge op, så står vi klar til at assistere dig med spartlingen.

Ja, det er ganske uforpligtende

Hos os får du professionel spartling af gipsvæg

Skal du have sat gipsvægge op, så står vi klar til at assistere dig med spartlingen. Her handler det først og fremmest om at få spartlet forsænkningerne og nedfasningerne, hvor gipspladerne mødes, for at give en flad, ensartet overflade. Også skruerne spartles, da formålet med spartlingen af gipsvæggene er at fjerne ujævnheder, så væggen vil stå flot, efter den er blevet malet. Vi tilføjer desuden spartelremsen, som sikrer mod fremtidige revner, og så spartler vi igen. Efter den første omgang spartel er tørret, skal væggen have en sidste omgang spartel, inden vi afslutningsvis sliber vi og tørrer støv væk.

Mange vælger at ansætte et professionelt malerfirma til spartling af gipsvæggene, da det er med til at sikre, at arbejdet bliver gjort ordentligt første gang. Et samarbejde med os her hos Crillesen & Sørensen er dermed med til at fjerne risikoen for, at arbejdet skal gøres om på et senere tidspunkt. Eksempelvis kan hjørner være lidt besværlige at spartle, men på det område har vi masser af ekspertise, og derfor kan vi sikre dig det bedst mulige resultat. Drejer det sig om et stort areal, kan sprøjtespartling være en mere effektiv og tidsbesparende løsning, men under alle omstændigheder sikrer vi dig professionel spartling af gipsvæggene. Vi har nemlig investeret i den maskine, der benyttes til sprøjtespartling, hvis primære funktion er at sprøjte spartel op på væggene. Efter spartlingen kan man dernæst sætte filt op og male, og har du brug for hjælp til dette, tilbyder vi også at klare dette for dig.

 

Ja, det er ganske uforpligtende

Få et tilbud på din opgave

Udfyld nedenstående formular for at få et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et gratis tilbud - Landingpages inline

Vi kender spartlingsarbejdet ud og ind

Årligt varetager vi cirka 13.000 kvadratmeter overflade – med både spartling af gipsvægge, opsætning af filt, maling og gulvslibning. Det svarer til omtrent 100 parcelhuse. Vi har masser af erfaring med private huse og lejligheder, men vi laver også rigeligt af arbejde for erhvervsdrivende, og her kan opgaverne være ret omfattende. Måske bliver vi hyret til at renovere et helt lejlighedskompleks eller ordne overfladerne på en mængde nyopførte lejligheder. Ingen opgave er for stor til os, og vi tilbyder gerne at håndtere både spartling af gipsvægge, opsætning af filt, maling og slibning af gulve i samme omgang.

Vi udfører opgaven ansvarligt og effektivt, da vi benytter både miljøvenlige produkter og det nyeste udstyr, som eksempelvis vores mobile spartelmaskine, der kan nå op til 10. etage. På den måde er vores medarbejdere altid friske og har overskud til at være imødekommende og opmærksomme på detaljerne. Vi sikrer, at vi kan løse opgaverne til tiden, og samtidig leverer vi altid kvalitetsarbejde. Det gælder uanset, om du har brug for hjælp til spartling af gipsvægge, opsætning af filt, malearbejdet eller slibning af gulvene. Faktisk har vi til sidstnævnte opgave en enkelt medarbejder ansat, som er dedikeret til og har specialiseret sig i gulvslibning. For os hos Crillesen & Sørensen er det nemlig altafgørende, at vores kunder er tilfredse med de overflader, vi behandler.

 

VINDER AF ’ÅRETS HÅNDVÆRKER’ I 2020 OG 2021

Vi får fantastisk respons på vores spartling af gipsvægge

Vi håber, at vores meritter og anmeldelser kan overbevise dig om, at vi leverer kvalitet. Vi er i hvert fald utroligt glade for vores tilbagemeldinger på TrustPilot, Anmeld Håndværker og Håndværker.dk. Som kronen på værket kulminerede vores arbejde i kåringen som ’Årets Håndværker’ 2020 og 2021. Søger du et professionelt firma, der tilbyder at håndtere både spartling af gipsvægge, opsætning af filt og maling inden for den aftalte tid og med stor omhyggelighed, så er det os, du skal have fat i.

På vores hjemmeside kan du lynhurtigt og nemt booke et møde med os, når det passer dig bedst. Kontakter du os, vil vi begynde processen med at sende en medarbejder, der kan lave en vurdering af arbejdets omfang. Under besøget er medarbejderen i dialog med dig, og han eller hun vil løbende udfylde en formular, der gør det nemt for os at sende dig et tilbud kort efter besøget. Der er intet andet, vi hellere vil end at hjælpe dig med spartling af gipsvægge, opsætning af filt, maling og gulvslibning, så kontakt os gerne allerede i dag!


Ja, det er ganske uforpligtende

Er du klar til at få et tilbud på fuldspartling?

Vi står klar med rådgivning til dit kommende projekt. Book via vores system eller få et tilbud direkte tilsendt. Valget er dit.

Ja, det er ganske uforpligtende

Årets håndværker...
igen!!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.