Flyttelejligheder

Har du, jeres boligforening, ejerforening eller andelsforening brug for en professionel samarbejdspartner til at klare maling af flyttelejligheder, så er vi det rette valg. Vi har mange års erfaring med maling af flyttelejligheder. Og vi ved, hvor vigtigt det er, at der er overblik over projektet og en tæt dialog gennem hele processen. Vi er vant til at stå for tidsplanen og koordinering mellem håndværkerne. 

Vi maler cirka 200 flyttelejligheder om året for blandt andet KAB og private udlejere. 

Miljøhensyn
Vi står for god service, konkurrencedygtige priser – og ikke mindst god kvalitet. Derfor har vi valgt at bruge kvalitetsprodukter fra lakproducenten Beckers Maling. Langt de fleste af Beckers produkter er Svanemærkede, har EU’s Ecolabel og er godkendt af Astma- og Allergi Danmark. Udover at være miljømæssigt på forkant, har Beckers produkter en god dækkeevne, høj slidstyrke og er også gode at arbejde med. Kvaliteter, der både kommer vores medarbejdere og dig til gode.

Kvalitet og grundighed
Vi har fokus på kvalitet og grundighed. Derfor er det vigtigt for os, at du ved, du kan stole på niveauet – hver gang. 

Hvis du er nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig eller jeres forening, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at tage telefonen og give et uforpligtende tilbud.

 

Skal du have klargjort en flyttelejlighed, kan vi for eksempel hjælpe med

– Spartelarbejde og opsætning af filt.

– Maling af vægge of lofter.

– Maling af døre og vinduer. 

– Maling af paneler, lister og karme.