Fuldspartling af væg

Når man spartler, er formålet at gøre overfladen flad og pæn. Det minimerer nemlig risikoen for, at buler og andre ujævnheder påvirker det endelige resultat. Først efter man har spartlet væggen, bør man gå i gang med at male eller sætte tapet op.

Ja, det er ganske uforpligtende

Intet problem. Se hvordan

Vi er eksperter i fuldspartling

Fuldspartling er naturligvis en af de opgaver, vi varetager her hos Crillesen & Sørensen. Fuldspartling indebærer, at man spartler hele overfladen i modsætning til at spartle enkelte huller eller områder. Det er eksempelvis noget, man ofte gør på rå betonvægge for at opnå et flot resultat.

Husejere begiver sig en gang imellem ud i både mindre og større renovationer, og vi står altid klar til at assistere dem. Du kan selvfølgelig helt selv styre, hvor meget spartling du selv vil stå for. Men hvis du leder efter hjælp til renoveringen, så står vi gerne for fuldspartling af både småt og stort. Mindre arealer varetages manuelt af en af vores dygtige malere, men til større arealer anbefaler vi sprøjtespartling. Hertil har vi en maskine, der er mobil, og som kan nå helt op på 10. etage. Vi varetager opgaver både i og omkring København, så bor du i hovedstadsområdet, i Valby, i Frederiksberg eller i Hvidovre samt på Amager eller på Østerbro, kommer vi gerne og hjælper dig.

Ja, det er ganske uforpligtende

Få et tilbud på din opgave

Udfyld nedenstående formular for at få et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et gratis tilbud - Landingpages inline

Vores erfaring inden for faget er stor

Professionel fuldspartling

Du kan alt andet lige være mere sikker på, at resultatet bliver præcis, som det skal være, hvis du hyrer nogle professionelle til fuldspartling. En god grund til at vælge os er, at vi dækker cirka 13.000 kvadratmeter om året, hvilket har givet os stor erfaring inden for branchen. Det skal siges, at dette arbejde ikke kun indebærer fuldspartling af vægge. Vi både spartler, sætter filt op, maler og sliber gulve. Vi kan altså tage hånd om stort set enhver overflade for dig.

Det gælder også, uanset hvilken type overflade der er tale om. Vi tilbyder nemlig alt lige fra fuldspartling af gipsvægge til fuldspartling af murstensvægge, der kræver forskellige teknikker hver især. Vi stiller også gerne vores ekspertise til rådighed, hvis du har brug for hjælp til fuldspartling af savsmuldstapet, der kan være svært at få helt jævnt og glat. På samme måde kan det også være en fordel at hyre professionelle til fuldspartling af loftet, hvis man ønsker det flotteste resultat. Hvis der har hængt lamper eller andet i loftet, eller det bare generelt er ujævnt, kan fuldspartling gøre lofterne både flotte at se på og klar til at blive malet.

Vælg Crillesen & Sørensen

Hvorfor skal du vælge os frem for andre håndværkervirksomheder? Her hos Crillesen & Sørensen er vi alle sammen fagligt stolte. Vores medarbejdere kræver det bedste af dem selv – så det kan du også forvente af dem. Hårdt arbejde og en høflig omgang med vores kunder og samarbejdspartnere har resulteret i flotte anmeldelser hos Anmeld Håndværker og TrustPilot. Derudover har vores fuldspartling og andre services kvalificeret os til at modtage prisen for Årets Håndværker i både 2020 og 2021.

VINDER AF ’ÅRETS HÅNDVÆRKER’ I 2020 OG 2021

Vi lytter til dig og dine behov

Vi er enormt stolte af vores tidligere præstationer, men vores fokus ligger altid på vores nuværende og fremtidige kunder. Vi arbejder nemlig for at gøre dit projekt så nemt for dig som overhovedet muligt. Derfor begynder vi processen med at sende en medarbejder ud, som sammen med dig gennemgår din bolig. I dialog med dig kommer vi dernæst i fællesskab frem til, hvad der skal laves. I forbindelse hermed vil vores medarbejder udfylde en praktisk formular, og på den måde kan du have et tilbud i hånden blot 10 minutter efter vores besøg. Det giver dig også en samlet pris på fuldspartlingen, som gør det nemt at overskue udgifterne til projektet.

Besøget kan du booke på vores hjemmeside. Her finder du en smart kalender, hvori du let kan booke os på den dato og det tidspunkt, der passer dit skema bedst. Skulle du have spørgsmål til fuldspartling eller vores andre services, må du hjertens gerne kontakte os. Vi glæder os til at høre mere om den opgave, du har til os.

Ja, det er ganske uforpligtende

Er du klar til at få et tilbud på fuldspartling?

Vi står klar med rådgivning til dit kommende projekt. Book via vores system eller få et tilbud direkte tilsendt. Valget er dit.

Ja, det er ganske uforpligtende

Årets håndværker...
igen!!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.