Fuldspartling af væg og loft - Professionelt malerarbejde

For at gøre overfladen flad og pæn, er det nødvendigt med fuldspartling af væg og loft. Det minimerer risikoen for, at buler og andre ujævnheder påvirker det endelige resultat. Først efter man har spartlet væggen, bør man gå i gang med at male eller sætte tapet op.

Ja, det er ganske uforpligtende

Intet problem. Se hvordan

Vi er eksperter i fuldspartling af væg og loft

Fuldspartling er naturligvis en af de opgaver, vi varetager her hos Crillesen & Sørensen. Dette indebærer, at man spartler hele overfladen i modsætning til at spartle enkelte huller eller områder. Det er eksempelvis noget, man ofte gør på rå betonvægge for at opnå et flot resultat.

Husejere begiver sig en gang imellem ud i både mindre og større renovationer, og vi står altid klar til at assistere dem. Du kan selvfølgelig helt selv styre, hvor meget spartling du selv vil stå for. Men hvis du leder efter hjælp til renoveringen, så står vi gerne for fuldspartling af både småt og stort både væg og loft. Mindre arealer varetages manuelt af en af vores dygtige malere, men til større arealer anbefaler vi sprøjtespartling. Hertil har vi en maskine, der er mobil, og som kan nå helt op på 10. etage. Vi varetager opgaver både i og omkring København, så bor du i hovedstadsområdet, i Valby, i Frederiksberg eller i Hvidovre samt på Amager eller på Østerbro, kommer vi gerne og hjælper dig.

Ja, det er ganske uforpligtende

Få et tilbud på din opgave

Udfyld nedenstående formular for at få et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et gratis tilbud - Landingpages inline

Vores erfaring inden for faget er stor

Professionel fuldspartling af væg og loft

Du kan alt andet lige være mere sikker på, at resultatet bliver præcis, som det skal være, hvis du hyrer nogle professionelle til fuldspartling. En god grund til at vælge os er, at vi dækker cirka 13.000 kvadratmeter om året, hvilket har givet os stor erfaring inden for branchen.

Det skal siges, at dette arbejde ikke kun indebærer fuldspartling spartling af vægge. Vi både spartler, sætter filt op, maler og sliber gulve. Vi kan altså tage hånd om stort set enhver overflade for dig.

Det gælder også, uanset hvilken type overflade der er tale om. Vi tilbyder alt fra spartling af gipsvægge til murstensvægge, der kræver forskellige teknikker hver især. Vi stiller også gerne vores ekspertise til rådighed, hvis du har savsmuldstapet, der kan være svært at få helt jævnt og glat.

På samme måde kan det også være en fordel at hyre professionelle til fuldspartling af væg eller loft, hvis man ønsker det flotteste resultat. Hvis der har hængt lamper eller andet i loftet, eller det bare generelt er ujævnt, kan det gøre lofterne både flotte at se på og klar til at blive malet.

Det er vigtigt, at spartelmassen fordeles jævnt på overfladen på væg og loft, da det ellers kan have indflydelse på det endelige resultat. Er der huller i overfladen eller ujævnheder, vil dette tydeligt kunne ses, når man er færdig med væggen. Det kan derfor ofte betale sig at få hjælp fra professionelle, som har mange års erfaring indenfor spartelarbejde.

Vælg Crillesen & Sørensen

Hvorfor skal du vælge os frem for andre håndværkervirksomheder? Her hos Crillesen & Sørensen er vi alle sammen fagligt stolte. Vores medarbejdere kræver det bedste af dem selv – så det kan du også forvente af dem.

Hårdt arbejde og en høflig omgang med vores kunder og samarbejdspartnere har resulteret i flotte anmeldelser hos Anmeld Håndværker og TrustPilot. Derudover har vores fuldspartling af væg, loft og andre services kvalificeret os til at modtage prisen for Årets Håndværker i både 2020 og 2021. Vi forsøger altid at tilbyde vores kunder den bedste fuldspartling pris, hvor du altid kan få et uforpligtende tilbud på opgaven.

VINDER AF ’ÅRETS HÅNDVÆRKER’ I 2020 OG 2021

Priser på spartelarbejde

Vores priser er varierende, og de afhænger af dine forhold i boligen. Prisen kan derfor variere alt efter din lofthøjde. Nedenstående er dog taget med udgangspunkt i 2,6 og 3,6 meter.

YdelsePris
Plet spartel, fuld spartel & slib (loft & vægge klar til filt, ikke maling)Pris pr. M2:
120 eksl. moms
150 inkl. moms
Plet spartel, fuld spartel, slib (loft & vægge klar til maling uden filt)
Pris pr. M2
210 eksl. moms
262,5 inkl. moms
Plet spartel, fuld spartel, slib, filt & grunder
Pris pr. M2
240 eksl. moms
300 inkl. moms
Plet spartel, fuld spartel, slib, filt & grunder. Inkl. færdig maling i råhvid
Pris pr. M2
310 eksl. moms
387,5 inkl. moms

OBS: Vores priser er udregnet ud fra total m2, og priserne dækker over vægge uanset vinduer eller ej. Gennemsigtige priser uden efterregninger.

Eksempler på prisestimeringer:

  • Eksempel 1: Loft og vægge – gulv 100m2 – 100 m2 gulv x 3,6 = 360 total m2. 
  • Eksempel 2: Kun vægge – gulv 100m2 – 100 m2 gulv x 2,6 = 260 total m2.

Vi lytter til dig og dine behov

Vi er enormt stolte af vores tidligere præstationer, men vores fokus ligger altid på vores nuværende og fremtidige kunder. Vi arbejder nemlig for at gøre dit projekt så nemt for dig som overhovedet muligt. Derfor begynder vi processen med at sende en medarbejder ud, som sammen med dig gennemgår din bolig. 

I dialog med dig kommer vi dernæst i fællesskab frem til, hvad der skal laves. I forbindelse hermed vil vores medarbejder udfylde en praktisk formular, og på den måde kan du have et tilbud i hånden blot 10 minutter efter vores besøg. Det giver dig også en samlet pris på fuldspartlingen, som gør det nemt at overskue udgifterne til projektet.

Besøget kan du booke på vores hjemmeside. Her finder du en smart kalender, hvori du let kan booke os på den dato og det tidspunkt, der passer dit skema bedst. Skulle du have spørgsmål til spartelarbejde, spartling af revner i trægulv, sandspartel væg, spartling af gipsloft, fuldspartling pris, eller vores andre services, må du hjertens gerne kontakte os. Vi glæder os til at høre mere om den opgave, du har til os.

Fuldspartling FAQ

Hvad betyder, og hvordan foregår en fuldspartling?

En fuldspartling indebærer en spartling af en hel overflade og ikke kun huller, revner eller andre ujævnheder. Med fuldspartling får du en pæn og ensartet overflade, som nemt kan males over og syne mere nyrenoveret.

Hvad koster det at få hjælp til fuldspartling?

Priserne varierer ofte på fuldspartling, og det afhænger af om du ønsker med eller uden opsætning af filt og maling. Priserne ligger fra 120 kr. ex. moms og til 310 kr. ex. moms for den fulde pakke.

Hvad skal jeg være opmærksom på før en fuldspartling?

Inden du fuld spartler din væg eller dit loft, bør du plet spartle revner, ujævnheder og eventuelle søm. Denne plet spartel skal dernæst slibes ned, før du skal foretage en fuldspartling.

Hvad skal du bruge til fuldspartling?

Til en fuldspartling har du brug for den rette spartelmasse, spartel (både stor og lille), støvmaske og sandpapir (og evt. slibeklods). Er du grundig i dine slibninger imellem plet spartel og fuldspartling, får du det pæneste resultat.

Ja, det er ganske uforpligtende

Er du klar til at få et tilbud på fuldspartling?

Vi står klar med rådgivning til dit kommende projekt. Book via vores system eller få et tilbud direkte tilsendt. Valget er dit.

Ja, det er ganske uforpligtende

Årets håndværker...
igen!!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.