Spartling af gipsloft

Står du midt i et renoveringsprojekt, hvor du savner hjælp og assistance til spartling af gipsloft, så kan vi hos Crillesen og Sørensen hjælpe dig til en rigtig god pris, men uden at gå på kompromis med den ekstra finish og detalje.

Ja, det er ganske uforpligtende

Professionel hjælp til god pris

Det kan være et større projekt selv at begive sig ud i at montere gipsplader, spartle, slibe og male sit loft. Det kan være en tidskrævende proces, hvis ikke man har redskaberne og kundskaberne til netop at komme flot i mål med renoveringen.

Hos Crillesen og Sørensen har vi mange års erfaring med spartling og maling af gipsloft, og vi hjælper med store som små opgaver – erhverv såvel som private. Forud for dit projekt kommer vi gerne forbi, ser på dit projekt og giver et uforpligtende tilbud.

Ja, det er ganske uforpligtende

Hvorfor skal du vælge Crillesen og Sørensen til dit projekt?

Foruden at du er sikret et flot endeligt resultat, om det er spartling og maling af gipsloft eller ej, kan du hos os altid regne med kvalitet til tiden, et besøg forud for vores opstart på projektet og et arbejde udført af kompetente fagfolk med det helt rette udstyr.

Du kan få inspiration eller stifte kendskab til vores tidligere projekter på både vores Instagram såvel som her på siden. Hos Crillesen og Sørensen har vi siden 2006 eksisteret som et anerkendt malerfirma på markedet. Alt det grundet vores perfektionisme i arbejdet lige fra spartling af gipsloft og filtopsætning til maling af trappeopgange i store erhvervsbygninger.

Vi er derudover stolte af at være kåret til årets Håndværker i både 2020 og 2021, grundet vores mange glade og tilfredse kunder, som vi gennem årene har set tilbagevendende gange.

4,9 STJERNER PÅ TRUSTPILOT

Spartling af gipsloft pris

Hvad koster det at få professionel hjælp til spartling af gipsloft? Hos Crillesen og Sørensen er vores spartling af gipslofts pris konkurrencedygtig og gennemsigtig. Vi vægter højt, at den pris du får, også er den pris, du ender med at betale. Du får med vores spartling, og maling af gipsloft eller vægge, ingen uforudsete, efterfølgende opkrævning eller ekstra omkostninger.

Din pris afhænger af dine mål i boligen, men du kan finde vores prisliste herunder. Vi tager dog altid et besøg forud for dit projekt, så vi kan vejlede dig bedst muligt og give den helt rette spartling af gipsloft pris.

Priser på spartelarbejde

Vores priser er varierende, og de afhænger af dine forhold i boligen. Prisen kan derfor variere alt efter din lofthøjde. Nedenstående er dog taget med udgangspunkt i 2,6 og 3,6 meter.
YdelsePris
Plet spartel, fuld spartel & slib (loft & vægge klar til filt, ikke maling)Pris pr. M2:
120 eksl. moms
150 inkl. moms
Plet spartel, fuld spartel, slib (loft & vægge klar til maling uden filt)
Pris pr. M2
210 eksl. moms
262,5 inkl. moms
Plet spartel, fuld spartel, slib, filt & grunder
Pris pr. M2
240 eksl. moms
300 inkl. moms
Plet spartel, fuld spartel, slib, filt & grunder. Inkl. færdig maling i råhvid
Pris pr. M2
310 eksl. moms
387,5 inkl. moms

OBS: Vores priser er udregnet ud fra total m2, og priserne dækker over vægge uanset vinduer eller ej. Gennemsigtige priser uden efterregninger.

Eksempler på prisestimeringer:
Eksempel 1: Loft og vægge – gulv 100m2 – 100 m2 gulv x 3,6 = 360 total m2.
Eksempel 2: Kun vægge – gulv 100m2 – 100 m2 gulv x 2,6 = 260 total m2.

Processen for spartelarbejde

Går du i gang med den store renovering af badeværelse, køkken, opgang, stue eller hvad du har i tankerne, kan det give et flot finish af lave et nyt og elegant loft, hvilket gøres pænest med gipsloft. I denne proces opsættes pladerne først, hvorefter vi spartler huller, søm og samlinger, sliber det pænt og lige, foretager en fuldspartling af loftet og afslutningsvis en maling af loftet.

En spartling og maling af gipsloft strækker sig ofte over et par dage, alt efter hvordan projektet planlægges efter dine ønsker og behov. Kontakt os gerne for dit projekt, og vi lægger sammen en plan, for hvordan vi bedst kommer i mål med dine drømme.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Er du klar til at få et tilbud?

Vi står klar med rådgivning til dit kommende projekt. Book via vores system eller få et tilbud direkte tilsendt. Valget er dit.

Ja, det er ganske uforpligtende

Årets håndværker...
igen!!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.