Maler i Gentofte

Din maler i Gentofte

Malerarbejdet er typisk den sidste finish i enhver byggeproces. Det er det, folk ser, når de træder ind ad døren – om det er kunder i din virksomhed eller gæster i dit hjem. Nymalede vægge stråler, og alting ser lidt nyere og friskere ud.

Lige så pænt, som det er med nymalede vægge, lige så træls kan det se ud, hvis malerarbejdet ikke er gjort ordentligt. Hvis der er kommet maling på stikkontakterne og på gulvet, hvis væggene indenunder ikke er jævne, eller hvis farven ikke er ensartet overalt. Det kræver teknik og erfaring af svinge en malerpensel, hvis resultatet skal blive perfekt. Vi har begge dele.

Hvis du er på udkig efter en maler i Gentofte, er du kommet til det rette sted. Vi maler både privat og erhverv med indvendige og udvendige maleropgaver, og vi leverer altid til den aftale tid. Hvis du ikke tror på os, så tro på vores andre kunder. Anmeldelserne lyver ikke.

Professionel rådgivning inden for maling

”Crillesen & Sørensen har renoveret vores kontorlokaler i en gammel lejlighed på Nørrebro. Der er banket fliser ned, fjernet tapet, sat filt og paneler op, malet træværk, rør, lofter og vægge – både i hvid og farve, som firmaet har været gode til at rådgive omkring. Vi er alt i alt meget tilfredse.”

Sådan lyder en anmeldelse fra en kunde, og der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi bliver både stolte og glade, hver gang vi modtager den slags rosende ord. En af vores kompetencer er nemlig rådgivning. Med over 20 års erfaring i branchen ved vi, hvilke farver der trender, hvilke farver der passer sammen, hvilke farver der altid holder, og hvilke farver du bør holde dig fra.

Farver skaber stemninger og kan påvirke vores humør, og derfor er farvevalget i et rum vigtigere, end man måske umiddelbart skulle tro. Derfor gør vi altid vores ypperste for at give professionel og ærlig rådgivning omkring farver ud fra den forventning, du selv har til rummet.

En stue skal være varm og hyggelig, soveværelset skal skabe fred og ro, kontoret skal indgyde koncentration og kreativitet, og badeværelset skal være lyst og rummeligt. Sådan KAN det i hvert fald være, men måske har du helt andre krav til dit hjem. Uanset hvad, så kan du bruge os, hvis du har brug for professionel malerrådgivning eller en maler i Gentofte.

Alle slags maleropgaver i Gentofte

De fleste associerer malere med maling af vægge, men vi laver mange andre typer maleropgaver i Gentofte. Udover at male vægge, maler vi:

  • Fodlister og dørkarme
  • Lofter og gulve
  • Skure
  • Facader
  • Hegn og stakitter
  • Rør
  • Paneler
  • Trapper og gelændere
  • Vinduer
  • …og meget andet

Hver opgave kræver hver sin type maling og klargøring, hvis resultatet skal være holdbart, og derfor gør vi meget ud af det indledende arbejde i malerprocessen.

Ingen ubehagelige overraskelser

Noget af det, vi går højt op i her hos Chrillesen & Sørensen, er den gode service og kundeoplevelse. For os er god service blandt andet, at vi altid overholder vores aftaler. Altså, at vi leverer til tiden og til den aftalte pris. Du skal nemlig kunne stole på os, når vi indgår en aftale, så der ikke kommer nogen store, ubehagelige overraskelser.

Derfor gør vi også meget ud af at lave et grundigt stykke forarbejde, inden vi afgiver et tilbud. Det betyder, at vi altid kommer ud og kigger på opgaven, så vi kan give et realistisk bud på både pris og tidshorisont. Derudover sørger vi for at forventningsafstemme med dig, så vi begge er enige om, hvad der skal laves og kan lade sig gøre.

Giv os et kald, hvis du mangler en maler i Gentofte, og slip for ubehagelige overraskelser og store efterregninger.

Algebehandling på abonnement

Alger er ikke bare en æstetisk pestilens, men kan også være et signal på fugt. Vand er et levevilkår for alger, og derfor bør du være opmærksom, hvis der pludselig vokser grønne, plantelignende plamager på din husmur. Alger kan skyldes en utæt tagrende, revner og sprækker i muren, soklen eller lignende, hvor vand og fugt kan trænge ind. I værste fald kan alger nemlig føre til skimmelsvamp, og det er sundhedsskadeligt og kræver et omfattende indgreb.

Vi kan hjælpe dig med algebehandling i Gentofte, så du kan få flotte mursten og undgå fugt og de medfølgende gener. Hvis alger er et tilbagevendende problem på din facade, kan det skyldes placeringen af dit hus. I så fald kan det være en idé at overveje vores algebehandling på abonnement. I samarbejde med dig finder vi et passende tidsinterval mellem behandlingerne, så det virker forebyggende, og du ikke skal bekymre dig om grimme facader.

Hyr en prisvindende maler til dit malerprojekt i Gentofte

Udover et hav af flotte anmeldelser, er vi også særdeles stolte over, at vi i 2020 og 2021 vandt prisen som Årets Håndværker i malerkategorien. Den bekræfter os nemlig i, at vi kan vores kram, og at vores kunder er tilfredse med de resultater, vi leverer.

Hvis du vil have en prisvindende maler til at fikse dine vægge i Gentofte, så tøv ikke med at hive fat i os via telefon, e-mail eller vores online bookingformular.

Hvorfor vælge os?

Det er vigtigt, at du som kunde ved, hvorfor du skal vælge os som dit malerfirma. I videoen her, fortæller Christian om de værdier, som Crillesen & Sørensen bygger på. 

3 SKARPE MALER TILBUD

Crillesen & Sørensen - Spartel - Filt - Mal - #cogs
SPARTEL - FILT - MAL

Afdækning
1 x pletspartling + 1 x fuldspartling
Slibning
Opsætning af filt
Grundmaling
2 x råhvid glans 5
Pris baseret på min. 50 m2 loft/væg

Crillesen & Sørensen - EPOXY GULVMALING #cogs
EPOXY GULVMALING

Grundrens
2 x Epoxy maling
Min. 7 m2 eller kr. 3.843

Crillesen & Sørensen - OPSÆTNING AF NON-WOVEN TAPET #cogs
OPSÆTNING AF NON-WOVEN TAPET

Afdækning
Tapetklister
Opsætning af tapet
Ekskl. tapet

Priserne er vejledende, det skyldes at underlagets beskaffenhed kan varriere fra sag til sag. Vi vil altid gerne kigge på din opgave og give dig et godt, fast og uforpligtende tilbud