Få et tilbud på malerarbejde

Vi kan lide at gøre det simpelt for vores kunder. Derfor har vi lavet bookingsystemet “book selv”, hvor du hurtigt og sikkert kan booke et møde med os. Book i dag og vi kommer i morgen. Hos os får du tilsendt et skræddersyet skriftligt tilbud samme dag.

Book en tid

Normalt tager et møde med os 15 minutter. Dog bruger vi gerne længere tid, såfremt det er nødvendigt. På mødet gennemgår vi opgaven & dine ønsker. Herefter vil du modtage dit tilbud på mail. Har du rettelser eller yderligere ønsker, vender du naturligvis bare tilbage til os, så kigger vi på det.

Sådan booker du

Vi kan lide at gøre det simpelt for vores kunder. Derfor har vi lavet bookingsystemet “book selv”, hvor du hurtigt og sikkert kan booke tid til et møde med os. Book i dag, og vi gennemgår i morgen.

Selve mødet

Normalt tager et møde med os 15 minutter. Dog bruger vi gerne længere tid, såfremt det er nødvendigt. På mødet gennemgår vi opgaven og dine ønsker.

Tilbuddet

Hos os får du tilsendt et skræddersyet skriftligt tilbud samme dag. Vi overholder altid den aftalte tid og ikke mindst den aftalte pris. Hos os er en aftale en aftale.

Kundernes favorit i fem kategorier

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på TrustpilotAnmeld Håndværker og Håndværker.dk.

Altid kunden i centrum. Altid!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.