Maler i Greve

Maler i Greve? Vi kan hjælpe dig

Der er mange ting at tage højde for, når der skal males. Skal der males inde eller ude? Hvilket materiale skal der males på? Hvilken stand er underlaget? Og hvilke trin skal der foretages, inden malerarbejdet kan påbegyndes? Et enkelt fejltrin i processen kan påvirke slutresultatet, der enten bliver uholdbart eller ujævnt. Derfor kan det være en god investering at hyre en professionel maler til dit malerprojekt i Greve.

Giver du dig selv i kast med at svinge penslen, og bliver resultatet dårligt, skal du enten leve med det, give det et ekstra forsøg eller hyre en professionel maler – og så kunne du have sparet besværet og tiden.

Vi hjælper dig gerne med at male i Greve, hvad end du har brug for hjælp til at male et kontor, et hus, et træskur eller noget helt fjerde. Chrillesen & Sørensen er din garanti for et fejlfrit resultat, 100 % gennemsigtighed og levering til tiden. Hver gang.

Fra etværelses til stor villa

Vi har mange års erfaring som maler i Greve, og vi maler alt lige fra små studielejligheder til store villaer og virksomheder. Derudover indgår vi også faste aftaler med nye byggeområder, hvor der f.eks. bygges mange typehuse, fordi vi forstår vigtigheden af at overholde en tidsplan og leverer et ensartet resultat i samtlige boliger. Det betyder, at de nye ejere kan flytte ind til den aftalte tid, og det giver glade købere.

Uanset om vi maler en lille lejlighed eller en stor virksomhed i Greve, sørger vi ikke bare for at male væggene, men maler ligeledes karme, lister, paneler og rør samt spartler og sætter filt op, så overfladen bliver helt jævn og glat.

Altid det nyeste malerudstyr

Selvom vi er dygtige fagfolk med styr på vores håndværk, er maskiner og udstyr en vigtig del af vores arbejde og arbejdsproces, når vi maler i Greve. Begge dele kan nemlig være med til at effektivisere og lette arbejdsprocessen, så vi i nogle tilfælde kan levere det samme resultat på den halve tid. Eksempelvis har vi spartelmaskiner, der kan sprøjte spartelmasse fra gadeplan og op på 10. etage. Dermed slipper vi for at skulle rende op og ned ad trapper, og det sparer os for en masse tid, kræfter og besvær. Når man som os spartler mere end 30.000 kvadratmeter om året, giver det rigtig god mening.

På samme måde som vi investerer i nye maskiner, holder vi os også altid opdateret på de nyeste metoder i branchen, så vi udvikler os i takt med tiden. Det sikrer, at vi aldrig bliver forældede eller konservative i vores tilgang – det ser vi nemlig ingen grund til, når der kommer nyere og smartere måder at gøre tingene på.

Giv dine kunder et godt førstehåndsindtryk

Som virksomhedsejer er selve virksomheden det første, dine kunder ser og lægger mærke til. Fra de ankommer til stedet og parkerer der bil på parkeringspladsen, til de træder indenfor. Vi har alle prøvet at gå forbi en bygning, der ser misligholdt og faldefærdig ud, fordi ingen har prioriteret bygningens ydre mure. Det kan være afskallet maling, store belægninger af alger eller bare snavs og skidt, der har hobet sig op over årene. Og det er ikke noget godt signal at sende til dine kunder.

Hvis du vil give dine kunder et godt indtryk af din virksomhed, bør du sørge for, at bygningens ydermure ser lige så flotte ud som det indvendige. Det kan ofte klares med en omgang algebehandling, en grundig vask og et nyt lag maling.

Algebehandling i Greve

Alger viser sig som store grønne plantelignende gevækster på murværk og tage. I nogle tilfælde er det blot et kosmetisk problem, men alger kan være tegn på fugt og bør derfor aldrig ignoreres. Hvis du har problemer med alger på dit hus, kan vi hjælpe dig. Vi algebehandler i Greve og Storkøbenhavn og har mange års erfaring med at få husmure flotte igen.

Hvis alger er et tilbagevendende problem, kan vi også tilbyde algebehandling på abonnement. Vi laver en fast aftale om, hvor ofte vi skal komme og algebehandle, og derfra skal du ikke længere bekymre dig om de grønne gevækster.

Vi er din professionelle maler i Greve

Har du brug for hjælp til følgende i Greve?

 • Maling af ydermure
 • Maling af indervægge
 • Maling af paneler, lister og karme
 • Maling af trapper
 • Gulvarbejde
 • Maling af gulve og lofter
 • Tapetsering
 • Nedrivning af tapet
 • Spartling og opsætning af filt
 • Maling af hegn og stakit
 • Algebehandling
 • Fliserens

Så kan vi være behjælpelige. Du kan booke et møde med os online, via telefon eller e-mail, hvis du er interesseret i, at vi kommer ud og kigger på opgaven. Booker du et møde med os i dag, sender vi et uforpligtende tilbud inden for 48 timer.

Hvorfor vælge os?

Det er vigtigt, at du som kunde ved, hvorfor du skal vælge os som dit malerfirma. I videoen her, fortæller Christian om de værdier, som Crillesen & Sørensen bygger på. 

3 SKARPE MALER TILBUD

Tilbud 1
FILT / VÆV PÅ PUDS + MALING

Afdækning
1 x pletspartling + 1 x fuldspartling
Slibning
Opsætning af filt eller væv
Grundmaling
2 x råhvid glans 5

Tilbud 2
10M2 VÆRELSE + TRÆVÆRK

Afdækning
Spartling af små huller
Let slib og vask af dør, karm, paneler
2 x råhvid glans 5, på vægge og loft
2 x råhvid glans 40 på træværk

Tilbud 3
AFSLIBNING + LUDBEHANDLING

Grov afslibning
Ludbehandling
+ 15 kr. / m2 ved fyrretræ
Min. 22 m2 eller kr. 3.718,-

Priserne er vejledende, det skyldes at underlagets beskaffenhed kan varriere fra sag til sag. Vi vil altid gerne kigge på din opgave og give dig et godt, fast og uforpligtende tilbud