Maler i Ballerup

Mangler du en maler i Ballerup?

Markedet for håndværkere kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Mange mennesker beretter om dårlige oplevelser med håndværkere, der ikke leverer til tiden, tager sig for godt betalt, sender store efterregninger, sjusker og ikke rydder op efter sig selv. Derfor er det ikke uden bekymring, når der skal vælges håndværker – det ved vi.

Det ry vil vi gerne gøre op med, for det er langt fra alle håndværkere, der arbejder sådan. Og når vi som malere er dem, der sætter den allersidste finger på et renoveringsarbejde, er det selvfølgelig supervigtigt, at det gøres ordentligt. Ingen kan se, hvad der er inde under, men alle kan se malerarbejdet. Derfor gør vi os altid umage. Og det er vi stolte af.

Det er en tillidssag, når du overlader dit hjem til os, og den tillid er vi interesserede i at opretholde og leve op til. Derfor får du ingen ubehagelige overraskelser hos os i form af efterregninger, tidsudtræk, rod eller lignende. En af vores vigtigste missioner er nemlig, at overraskelser kun skal være positive, og derfor arbejder vi med fuld gennemsigtighed, når vi udfører malerarbejde i Ballerup.

Få hjælp og rådgivning af professionelle malere

Har du overvejet at give dine vægge en makeover, eller trænger du til en ny farve i dagligstuen? Måske har du en butik, som skal understøtte dit produkt, eller arbejder med klienter, der har brug for de mest beroligende omgivelser.

Farvepalletten består af tre grundfarver, og herudfra kan du blande nye farver til uendelighed. Lyse og mørke farver, varme og kolde undertoner – ja, lige den farve, du drømmer om. Det kan gøre det svært at vælge lige præcis den hvid, du har i tankerne. For slet ikke at tale om, at der findes utallige studier omkring farver og deres effekt og indvirkning på vores humør.

Vi har mere end 20 års erfaring med at male private hjem og virksomheder i Ballerup og omegn, og derfor ved vi en hel del om farver. Hvilke farver passer sammen? Hvilke farver giver ro? Hvilke farver er typiske for din situation? Hvilke farver er tidløse, og hvilke farver trender lige nu?

Alle disse spørgsmål, og flere til, kan vi hjælpe dig med. Vi er nemlig ikke kun malere, men også rådgivere. Derfor kan du trygt forhøre dig omkring farvevalg hos os, inden vi går i gang med malerarbejdet.

Vi hjælper butiksejere uden for åbningstiden

En del butiksejere har det problem, at de har et meget begrænset tidsvindue, når det kommer til at få malet deres butik indvendigt og udvendigt. Mange butikker åbner om morgenen og lukker først igen om aftenen, og når kunderne er gået, har de fleste malere lukket. Men ikke os.

Vi hjælper butiksejere i Ballerup med at få malet deres butiksfacader udenfor åbningstiden, så hverken kunder eller personale generes af arbejdet. Vi arbejder hurtigt og effektivt, fordi vi ved, at tid er penge, og at en enkelt dag med lukket kan betyde stort omsætningstab. Derfor sørger vi for, at din butik står klar til at modtage kunder til næste dag.

Giv dine facader en overhaling

Hos Chrillesen & Sørensen udfører vi maleropgaver i Ballerup og mange andre steder på Sjælland. Vi sørger for alt i malerprocessen, lige fra nedtagning af tapet til vask af vægge, spartelarbejde og opsætning af filt. Når det indledende arbejde er gjort, sørger vi selvfølgelig for at dække og tape af, inden vi går i gang med at male.

Vi udfører alle slags indvendige og udvendige maleropgaver, herunder:

  • Maling af vægge
  • Maling af lofter og gulve
  • Maling af karme og lister
  • Maling af hegn og stakit
  • Maling af facade
  • Maling af skur
  • Maling af trapper

Derudover kan vi hjælpe dig med:

Vi har altså et bredt portefølje af maleropgaver og mange års erfaring med hele palletten. Står du og har brug for en maler i Ballerup eller omegn, kan du trygt henvende dig til os. Vi er kendt for kvalitet leveret til tiden – læs bare vores flotte anmeldelser.

Algebehandling og fliserens på abonnement

Alger ser ikke bare trælse ud, men har også indvirkning på bygningens helbred, da de kan give fugt og dermed skader på facader og tage. Derfor er det vigtigt at få bugt med algerne, før de får bugt med dig. Vi tilbyder algebehandling af din facade og dit tag, så du ikke skal bekymre dig om de skader, alger kan medføre.

Har du behov for løbende afvikling af alger, tilbyder vi algebehandling på abonnement. Sammen med dig får vi kortlagt dit behov og herudfra laver vi en fast aftale på algebehandling.

Abonnementsløsningen er også oplagt til fliserens, og derfor tilbyder vi dette til vores erhvervskunder, der gerne vil have flotte fliser året rundt.

Vi maler i Ballerup og størstedelen af Hovedstadsområdet

Chrillesen & Sørensen er din maler i Ballerup og Storkøbenhavn. Hyr os, hvis du gerne vil have kvalitet til rimelige priser og en håndværker, der leverer til aftalt tid – hver gang. Du finder vores online bookingformular her.

Hvorfor vælge os?

Det er vigtigt, at du som kunde ved, hvorfor du skal vælge os som dit malerfirma. I videoen her, fortæller Christian om de værdier, som Crillesen & Sørensen bygger på. 

3 SKARPE MALER TILBUD

Tilbud 1
FILT / VÆV PÅ PUDS + MALING

Afdækning
1 x pletspartling + 1 x fuldspartling
Slibning
Opsætning af filt eller væv
Grundmaling
2 x råhvid glans 5

Tilbud 2
10M2 VÆRELSE + TRÆVÆRK

Afdækning
Spartling af små huller
Let slib og vask af dør, karm, paneler
2 x råhvid glans 5, på vægge og loft
2 x råhvid glans 40 på træværk

Tilbud 3
AFSLIBNING + LUDBEHANDLING

Grov afslibning
Ludbehandling
+ 15 kr. / m2 ved fyrretræ
Min. 22 m2 eller kr. 3.718,-

Priserne er vejledende, det skyldes at underlagets beskaffenhed kan varriere fra sag til sag. Vi vil altid gerne kigge på din opgave og give dig et godt, fast og uforpligtende tilbud