Spartel, filt og mal

Spartel, opsætning af filt og maling af Crillesen & Sørensen

Vi går op i overflader. Maleren er ofte den sidste håndværker, der forlader rummet, og vi hos Crillesen & Sørensen sætter en ære i at efterlade alle flader pæne og snorlige. Vi spartler, sætter filt op og maler på omkring 13.000 kvadratmeter om året. Så der ligger en vis portion erfaring bag vores ord.

Ofte kan det bedst betale sig at renovere i bund. Det vil sige at rense væggen helt ned og bygge op igen med spartel, opsætning af filt og efterfølgende maling. Det giver klart de flotteste slutresultater, hvis overfladen først bliver klargjort ordentligt, før den males. Grundigt forarbejde giver bare bedre resultater.

Især ved opsætning af filt på gipsplader skal man være obs på grundarbejdet. Strimling og spartling ved samlinger er vigtigt, udover slibning. Ellers får man let striber, der ses igennem den jævne, nymalede overflade. 

Vi bliver ofte kontaktet af boligejere, der har brug for opsætning af filt i hele huset eller lejligheden. Det kan også være en del af en renovering eller inden indflytning.

Opsætning af filt på loft, ved vinduer og i hjørner

Visse steder i hjemmet er mere tricky at få spartling og filt perfekt. Det kommer let til at bule, og det er svært at komme helt ind i krogene. Her kan vores ekspertise blive din fordel, for vi har erfaringen. 

Hvis vægge og lofter skal have en tur, så overvej, om ikke også paneler, lister, karme, døre og vinduer skal shines op på samme tid. Det kan som regel bedst betale sig at gøre det hele i samme ombæring. Og hjemmet fremstår bare lidt flottere, hvis alle overflader får en tur med spartel eller pensel på samme tid.

Vi kan også spartle og male eller opsætte tapet for dig 

Inden vi beklæder væggene eller lofterne med filt eller væv, kan vi udføre spartelarbejde, enten som fuldspartling eller sprøjtespartling. Og hvis du ikke selv har tid eller lyst, kan vi som kronen på værket også male færdigt eller sætte tapet op for dig. 

Vil du have en pris på opsætning af filt til væg eller loft, og spartling og filt, så tag fat i os. Vi leverer kvalitetsarbejde i hele Storkøbenhavn, og vi gi’r dig gerne et tilbud. 

 

Se vores video
om, hvordan vi kan hjælpe dig

Prisidé på Spartel, Filt, & mal

Crillesen & Sørensen - Spartel - Filt - Mal - #cogs
SPARTEL - FILT - MAL

Afdækning
1 x pletspartling + 1 x fuldspartling
Slibning
Opsætning af filt
Grundmaling
2 x råhvid glans 5
Pris baseret på min. 50 m2 loft/væg

PRIS PR. M2 FRA KR. 290**
Crillesen & Sørensen - Spartel - Filt - Mal på Gips - #cogs
SPARTEL - FILT - MAL PÅ GIPS

Afdækning
Strimling og spartling af samlinger
Fuldspatel 
Opsætning af filt
Grundmaling
2 x råhvid glans 5
Pris baseret på min. 50 m2 loft/væg

PRIS PR. M2 FRA KR. 300**
Crillesen & Sørensen - Spartel - Filt - #cogs
SPARTEL - FILT

Afdækning
1 x pletspartling + 1 x fuldspartling
Slibning
Opsætning af filt
Pris baseret på min. 50 m2 loft/væg

PRIS PR. M2 FRA KR. 225**

** Priserne er vejledende, det skyldes at underlagets beskaffenhed kan varriere fra sag til sag. Vi vil altid gerne kigge på din opgave og give dig et godt, fast og uforpligtende tilbud