Spartel, opsætning af filt, og mal

Vi går op i at gøre overflader smukke. Maleren er ofte den sidste håndværker, der forlader rummet, og vi hos Crillesen & Sørensen sætter en ære i at efterlade alle flader pæne og snorlige.

Ja, det er ganske uforpligtende

Spartel, opsætning af filt og maling af Crillesen & Sørensen

Vi går op i at gøre overflader smukke. Maleren er ofte den sidste håndværker, der forlader rummet, og vi hos Crillesen & Sørensen sætter en ære i at efterlade alle flader pæne og snorlige. Vi spartler, sætter filt op og maler på omkring 13.000 kvadratmeter om året. Det svarer til cirka 100 parcelhuse, så der ligger en vis portion erfaring bag vores ord.

Hvis du netop har købt en lejlighed, kan du få gavn af vores tjenester. Vi bliver ofte kontaktet af boligejere, der har brug for spartling, opsætning af filt eller maling i hele huset eller lejligheden. Det kan f.eks. være som en del af en renovering.

Ofte kan det bedst betale sig at renovere i bund. Det vil sige at rense væggen helt ned og bygge op igen med spartel, opsætning af filt og efterfølgende maling. Det giver uden tvivl de flotteste slutresultater, hvis overfladen bliver klargjort ordentligt, før den males. Grundigt forarbejde giver bare bedre resultater.

Især ved opsætning af filt på gipsplader skal man være opmærksom på grundarbejdet. Strimling og spartling ved samlinger samt slibning er vigtigt. Ellers får man let striber, der ses igennem den jævne, nymalede overflade. Hvis du drømmer om flotte og ensartede overflader i dit hjem, så hjælper vi dig med at realisere det.

Ja, det er ganske uforpligtende

Maler i Brøndby

Processen

Opsætning af filt på loft, ved vinduer og i hjørner

Visse steder i hjemmet er mere bøvlede at få spartlet og filtet perfekt. Skæve vinkler og hjørner kan få materialerne til at bule, og det er gerne svært at komme helt ind i krogene. Her kan vores ekspertise blive til din fordel, for vi har erfaringen, der skal til. Vi har forfinet vores håndværk gennem mange år og ved præcis, hvordan de kringlede og utilgængelige steder skal håndteres.

Vi skiller os ud fra vores konkurrenter på især fuldspartling og filt, men vi kan varetage mange forskellige opgaver. Hvis vægge og lofter skal have en tur, så overvej, om ikke også paneler, lister, karme, døre og vinduer skal forskønnes på samme tid. Det kan som regel bedst betale sig at gøre det hele i samme ombæring. Og hjemmet fremstår bare lidt flottere, hvis alle overflader får en omgang med spartel eller pensel.

Blandt vores udstyr har vi en spartelmaskine til sprøjtespartling, der er mobil. Maskinen kan bruges til at spartle lejligheder helt oppe på 10. sal. Den sender spartel nede fra gaden op gennem ejendommen til din lejlighed, så vores medarbejdere skånes og har mere energi til at behandle din lejlighed.

4,9 STJERNER PÅ TRUSTPILOT

Vi kan også spartle, male og opsætte tapet for dig

Inden vi beklæder vægge og lofter med filt eller væv, kan vi udføre spartelarbejde – enten som fuldspartling eller sprøjtespartling. Og hvis du ikke selv har tid eller lyst, kan vi som kronen på værket også male færdigt eller sætte tapet op for dig. Vi har flere medarbejdere, der har stor erfaring med eksempelvis opsætning af mønstret tapet og maling. Vi har desuden en mand ansat til at slibe gulve, så de bliver pæne og komplimenterer de andre overflader.

Nemt at booke tid til et tilbud når det passer dig

På vores hjemmeside har vi et overskueligt bookingsystem med kalender, hvor du kan vælge en dag, der passer til dig. Vi kommer i første omgang ud og ser huset eller lejligheden an, og så når vi i dialog med dig frem til, hvad der skal laves. Vores udsendte medarbejder udfylder en formular under besøget, og på den måde har vi gjort det nemt at give dig et tilbud hurtigt, som du naturligvis får på skrift.

Vores speciale er spartling, filt og maling, og vores håb er, at vi kan genkendes på den høje kvalitet og vores høflighed. Vi sætter nemlig kundens behov først. Vil du have en pris på opsætning af filt på væg eller loft, samt spartling og maling, så tag fat i os. Vi leverer kvalitetsarbejde i hele Storkøbenhavn, og vi giver dig gerne et tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig!

Priser på spartelarbejde

Vores priser er varierende, og de afhænger af dine forhold i boligen. Prisen kan derfor variere alt efter din lofthøjde. Nedenstående er dog taget med udgangspunkt i 2,6 og 3,6 meter.
YdelsePris
Plet spartel, fuld spartel & slib (loft & vægge klar til filt, ikke maling)Pris pr. M2:
120 eksl. moms
150 inkl. moms
Plet spartel, fuld spartel, slib (loft & vægge klar til maling uden filt)
Pris pr. M2
210 eksl. moms
262,5 inkl. moms
Plet spartel, fuld spartel, slib, filt & grunder
Pris pr. M2
240 eksl. moms
300 inkl. moms
Plet spartel, fuld spartel, slib, filt & grunder. Inkl. færdig maling i råhvid
Pris pr. M2
310 eksl. moms
387,5 inkl. moms

OBS: Vores priser er udregnet ud fra total m2, og priserne dækker over vægge uanset vinduer eller ej. Gennemsigtige priser uden efterregninger.

Eksempler på prisestimeringer:
Eksempel 1: Loft og vægge – gulv 100m2 – 100 m2 gulv x 3,6 = 360 total m2.
Eksempel 2: Kun vægge – gulv 100m2 – 100 m2 gulv x 2,6 = 260 total m2.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Er du klar til at få et tilbud?

Vi står klar med rådgivning til dit kommende projekt. Book via vores system eller få et tilbud direkte tilsendt. Valget er dit.

Ja, det er ganske uforpligtende

Årets håndværker...
igen!!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.