Maler i Brøndby

Vi er din maler i Brøndby

Har du lige købt hus? Er du bygherre? Skal du flytte? Eller trænger dit kontor til en kærlig hånd? Uanset hvad du har brug for, er vi hos Chrillesen & Sørensen klar til at hjælpe dig med maleropgaver i Brøndby. Her på siden kan du læse meget mere om, hvad vi har at tilbyde, hvis du står og mangler en professionel facadeoverhaler.

Spartling og maling af nybyg

En af den slags opgaver, vi udfører mange af, er maling af nybyggeri, både af privat og erhvervsmæssig karakter. Det kan f.eks. være lejlighedskomplekser, nye huse og typehuse, hvor det er vigtigt, at resultatet bliver ensartet både inde og ude, og at arbejdet udføres til tiden, så det står klar til indflytning.

Hos os har du mulighed for at få en samlet løsning, der indeholder:

  • Maling af loft og vægge
  • Maling af døre og vinduer
  • Maling af trapper
  • Maling af lister, paneler og dørkarme
  • Spartelarbejde og opsætning af filt

Jo flere opgaver, du kan købe samlet, jo billigere bliver prisen. Derfor giver det supergod mening at få arbejdet udført af en leverandør, der klarer det hele. Og med mere end 30.000 kvadratmeters spartling om året, er det ikke erfaring, vi mangler.

Når du hyrer os som din maler i Brøndby, er du sikker på, at vi altid anvender de nyeste metoder til malerarbejdet. Eksempelvis har vi anskaffet os en spartelmaskine, der kan sprøjte spartel op på 10. etage fra gaden. Dette sikrer et mere effektivt stykke arbejde med høj præcision, der kommer dig til gode i sidste ende.

Få dit depositum tilbage med professionel flyttehjælp

Storkøbenhavn er kendt for mange ting, men lave boligpriser er ikke en af dem. Og med en høj husleje følger typisk et højt indflytningsgebyr i form af depositum og forudbetalt husleje.

De fleste lejligheder er omfattet af en såkaldt a-ordning, der betyder, at du som lejer skal istandsætte lejligheden ved udflytning, så den efterlader i samme stand, som da du overtog den. Ved istandsættelse forstås en dybdegående rengøring, afkalkning, lapning af huller i vægge og maling af alle vægge, lister, karme og evt. vinduer. Langt de fleste lejligheder har et krav om hvide vægge, så har du haft malet en væg i en anden farve, skal denne males over, til den er hvid igen, medmindre andet er aftalt.

Nogle udlejere kræver, at du bruger en professionel maler til at udføre malerarbejdet.

Efter udflytning foretages et flyttesyn, hvor udlejer tjekker efter, at alt er gjort ordentligt. Herefter laves en fraflytningsrapport, og det er ofte her, de største overraskelser sker, fordi udlejere har strenge krav til den indvendige vedligeholdelse og istandsættelse ved udflytning.

Ved at hyre en professionel maler til at udføre flyttearbejdet, er du sikker på et resultat, som din udlejer ikke har en finger at sætte på. Vi udfører opgaver i forbindelse med udflytning, herunder:

  • Slibning og behandling af gulve
  • Maling af vægge, karme, lister og vinduer
  • Fjerning af tapet
  • Nedvaskning af vægge
  • Spartelarbejde

Det eneste, vi ikke hjælper med, er rengøring – kun efter os selv.

Punktlighed er Alpha OImega

Uanset hvilken type bolig eller byggeri, du skal have malet, er det vigtigt, at du kan regne med, hvornår det står færdigt. Denne slags arbejde har nemlig ofte indflydelse på, hvornår nogen kan flytte ind eller ud.

Er du f.eks. bygherre, der har bygget et helt nyt lejlighedskompleks, har du nogle lejere, der forventer at kunne flytte ind en bestemt dato. Derfor er det selvfølgelig helt essentielt, at lejlighederne står indflytningsklar dén dag. Er du selv nybygger, er det også til stor gene, hvis byggeriet trækker ud i flere måneder.

Derfor er en af vores absolutte kerneværdier punktlighed. Som sidste led i byggeprocessen er vi nemlig meget bevidst om vigtigheden af, at vi overholder vores aftaler – og vi leverer altså altid til tiden. Hvis du ikke tror på os, så tro på vores tidligere kunder.

Vi er her for din skyld

Selvom vi elsker det, vi laver, så er vi her for din skyld. Når du hyrer os som maler i Brøndby, er du sikker på at få en leverandør, der udviser stor glæde ved sit arbejde gennem hele processen. Hos Chrillesen & Sørensen går vi nemlig højt op i kundeservice og den gode oplevelse. Det betyder, at vi altid starter mødet med et smil, og at alle vores malere er høflige, ordentlige og grundige.

Vi maler i Brøndby og omegn og har bred ekspertise inden for maleropgaver. Vores repertoire omfatter udendørs og indendørs maleropgaver af privat og erhverv, algebehandling, fliserens, slibning, behandling og lakering af trægulve og meget mere.

Du er altid velkommen til at ringe til os eller sende os en e-mail, hvis du er interesseret i at høre mere om vores ydelser. Du kan også bruge vores online formular og booke et møde med det samme eller få os til at ringe dig op. Efter mødet sender vi et uforpligtende tilbud inden for 48 timer.

Hvorfor vælge os?

Det er vigtigt, at du som kunde ved, hvorfor du skal vælge os som dit malerfirma. I videoen her, fortæller Christian om de værdier, som Crillesen & Sørensen bygger på. 

3 SKARPE MALER TILBUD

Crillesen & Sørensen - Spartel - Filt - Mal - #cogs
SPARTEL - FILT - MAL

Afdækning
1 x pletspartling + 1 x fuldspartling
Slibning
Opsætning af filt
Grundmaling
2 x råhvid glans 5
Pris baseret på min. 50 m2 loft/væg

Crillesen & Sørensen - EPOXY GULVMALING #cogs
EPOXY GULVMALING

Grundrens
2 x Epoxy maling
Min. 7 m2 eller kr. 3.843

Crillesen & Sørensen - OPSÆTNING AF NON-WOVEN TAPET #cogs
OPSÆTNING AF NON-WOVEN TAPET

Afdækning
Tapetklister
Opsætning af tapet
Ekskl. tapet

Priserne er vejledende, det skyldes at underlagets beskaffenhed kan varriere fra sag til sag. Vi vil altid gerne kigge på din opgave og give dig et godt, fast og uforpligtende tilbud