Maler på Nørrebro

Mangler du en maler på Nørrebro?

Crillesen & Sørensen er din lokale maler på Nørrebro. Vi er altid i området, og svinger gerne forbi med et godt tilbud på din maleropgave.

Når du er kunde hos Crillesen & Sørensen, er en aftale en aftale. Vi har øje for detaljen og udfører vores malerarbejde til perfektion. Vores kunder kommer i første række, og derfor søger vi altid for at imødekomme og opfylde dine ønsker.

Ja, det er ganske uforpligtende

Maler i Greve

Få et tilbud på din opgave

Udfyld nedenstående formular for at få et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et gratis tilbud - Landingpages inline

Vi hjælper gerne med følgende indvendige maleropgaver

VI BENYTTER MILJØVENLIGE PRODUKTER

Konkurrencedygtige priser

Vi fremsender altid et skriftligt tilbud, inden malerarbejdet påbegyndes og overholder altid den aftalte pris og deadline. Så du kan være sikker på at få leveret et solidt stykke håndværk til tiden.

Vi er stolte af at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Og det er ikke kun noget vi siger. Se vores gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 52 72 52 72, mail CC@COGS.DK eller gennem vores online bookingformular. Vi er altid klar til at tage telefonen.

Ja, det er ganske uforpligtende

Hvorfor vælge os?

Det er vigtigt, at du som kunde ved, hvorfor du skal vælge os som dit malerfirma. I videoen her, fortæller Christian om de værdier, som Crillesen & Sørensen bygger på.

Er du klar til at få et tilbud?

Vi står klar med rådgivning til dit kommende projekt. Book via vores system eller få et tilbud direkte tilsendt. Valget er dit.

Ja, det er ganske uforpligtende

Årets hændværker...
igen!!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.

Crillesen & Sørensen

Mangler du en maler på Nørrebro, er du kommet til det rette sted. Vi står klar til at hjælpe dig og dine overflader, så du kan bruge din tid og energi på alt muligt andet, mens du er sikker på et lækkert resultat.

Book en tid til eftersyn i dag, og få et uforpligtende tilbud – kvalitet behøver ikke koste en formue.