Sprøjtespartling af vægarealer

Skal du have spartlet et stort vægareal? Så er du kommet til den rette virksomhed. Vi har nemlig stor erfaring med at spartle, opsætte filt og male selv de mest omfangsrige arealer.

Ja, det er ganske uforpligtende

Sprøjtespartling er foretrukket til store overflader

Vi vil altid benytte sprøjtespartling til spartlingen af store overflader. Herved bruger man en maskine til at sprøjte spartel ud på overflader, og på den måde kan man både færdiggøre arbejdet hurtigere og samtidig spare en masse energi. Hos Crillesen & Sørensen har vi det nyeste udstyr i form af miljøvenlige produkter og en mobil maskine til sprøjtespartling. Maskinens slange kan trækkes op i lejligheder helt op til 10. etage, og dermed udsættes vores medarbejdere ikke for unødigt slæbearbejde.

Vores medarbejdere er dog ikke bange for at tage fat. Vi tager os af cirka 13.000 kvadratmeters overflade om året, som vi spartler, sætter filt op på og maler. Med så mange kvadratmeter bag os kan vi garantere dig, at vi har stor ekspertise inden for sprøjtespartling. Vi vil altid bestræbe os på at levere et perfekt resultat, og vores dygtige malere spartler med en rolig hånd, så væggen bliver jævn og pæn.

 

Ja, det er ganske uforpligtende

Få et tilbud på din opgave

Udfyld nedenstående formular for at få et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et gratis tilbud - Landingpages inline

Hvorfor skal du vælge sprøjtespartling hos os?

Ikke nok med at vores sprøjtespartling er en hurtig proces, så er den også med til at sikre dig det bedste resultat. Hovedformålet med spartling ligger nemlig i, at væggen bliver helt flad og glat, så du danner et solidt fundament for det øvrige arbejde. Dernæst kan man gå i gang med at sætte filt på og derefter male væggen. Maler man først, kan man risikere at få ujævnheder i det endelige resultat. Med vores sprøjtespartling tilbyder vi dermed at eliminere enhver risiko for, at man kan se skruehuller, gipspladesamlinger og revner i væggen og loftet. Vi kan også sætte filt op (hvilket vi altid anbefaler), male og slibe gulve, hvis du har behov for det. Kommer du til os med en opgave, vil vi gerne løse hele opgaven for dig. Det, mener vi, er god service.

Vores gode service og sans for detaljen har gjort, at vi vandt ’Årets Håndværker’ i 2020 og 2021. Det er vi pavestolte af. Derudover er vi enormt glade for vores fremragende anmeldelser på TrustPilot, Anmeld Håndværker og Håndværker.dk. Vi tror på, at det også skyldes vores høflige omgang med vores kunder og samarbejdspartnere. Alt i alt kommer man længst, når alle involverede parter er tilfredse, og det sørger vi for, når vi sprøjtespartler. Kvalitet, effektivitet og høflighed – det er nogle af vores absolutte kerneværdier.

VINDER AF ’ÅRETS HÅNDVÆRKER’ I 2020 OG 2021

Skal du have hjælp, står vi klar med god service

Er du privat husejer, så kommer vi gerne ud for at vurdere omfanget af arbejdet. Er du bygherre, der skal have opført et projekt, så hjælper vi også gerne til. Tager du kontakt til os, sender vi først en medarbejder ud. Indledningsvist skal vi nemlig bedømme, hvor meget arbejde, vi skal udføre – både når det gælder sprøjtespartling, filtopsætning og maling – og det kommer vi frem til i dialog med dig. Samtidig giver vi også gerne gode råd, men det er altid dine ønsker, der vægter mest. Under vores besøg udfylder vi en formular, der gør hele processen nemmere. På den måde kan vi have et tilbud klar til dig kort efter, vi har været hos dig. Vi ved, at din tid er kostbar, så vi leverer altid kvalitet til tiden.

Er du interesseret i at bestille sprøjtespartling, eller har du brug for både spartling, opsætning af filt, maling og gulvslibning, skal du være meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi besvarer ethvert spørgsmål, du måtte have, så du kan komme godt videre med dit projekt. På vores hjemmeside har du tilmed mulighed for at booke tid den dag, der passer dig bedst, direkte i vores kalender.

 

Ja, det er ganske uforpligtende

Er du klar til at få et tilbud på fuldspartling?

Vi står klar med rådgivning til dit kommende projekt. Book via vores system eller få et tilbud direkte tilsendt. Valget er dit.

Ja, det er ganske uforpligtende

Årets håndværker...
igen!!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.