Sprøjtespartel - Jævn overflade med effektiv spray

Skal du have spartlet et stort vægareal, og ønsker du at gøre det effektivt med sprøjtespartel, så er du kommet til den rette virksomhed. Vi har nemlig stor erfaring med at spartle, opsætte filt og male selv de mest omfangsrige arealer.

Ja, det er ganske uforpligtende

Sprøjtespartling er foretrukket til store overflader

Vi vil altid benytte sprøjtespartling til spartlingen af store overflader. Herved bruger man en maskine til at sprøjte spartel ud på overflader, og på den måde kan man både færdiggøre arbejdet hurtigere og samtidig spare en masse energi. Hos Crillesen & Sørensen har vi det nyeste udstyr i form af miljøvenlige produkter og en mobil maskine til at påføre sprøjtespartel. Maskinens slange kan trækkes op i lejligheder helt op til 10. etage, og dermed udsættes vores medarbejdere ikke for unødigt slæbearbejde.

Vores medarbejdere er dog ikke bange for at tage fat. Vi tager os af cirka 13.000 kvadratmeters overflade om året, som vi spartler, sætter filt op på og maler. Med så mange kvadratmeter bag os kan vi garantere dig, at vi har stor ekspertise inden for sprøjtespartling. Vi vil altid bestræbe os på at levere et perfekt resultat, og vores dygtige malere spartler med en rolig hånd, så væggen bliver jævn og pæn.

 

Ja, det er ganske uforpligtende

Maler i Brøndby

Få et tilbud på din opgave

Udfyld nedenstående formular for at få et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et gratis tilbud - Landingpages inline

Hvorfor skal du vælge sprøjtespartel hos os?

Ikke nok med at vores sprøjtespartling er en hurtig proces, så er den også med til at sikre dig det bedste resultat. Hovedformålet med spartling ligger nemlig i, at væggen bliver helt flad og glat, så du danner et solidt fundament for det øvrige arbejde. Dernæst kan man gå i gang med at sætte filt på og derefter male væggen. Maler man først, kan man risikere at få ujævnheder i det endelige resultat. Med vores sprøjtespartel og metode tilbyder vi dermed at eliminere enhver risiko for, at man kan se skruehuller, gipspladesamlinger og revner i væggen og loftet. Vi kan også sætte filt op (hvilket vi altid anbefaler), male og slibe gulve, hvis du har behov for det. Kommer du til os med en opgave, vil vi gerne løse hele opgaven for dig. Det, mener vi, er god service.

Vores gode service og sans for detaljen har gjort, at vi vandt ’Årets Håndværker’ i 2020 og 2021. Det er vi pavestolte af. Derudover er vi enormt glade for vores fremragende anmeldelser på TrustPilot, Anmeld Håndværker og Håndværker.dk. Vi tror på, at det også skyldes vores høflige omgang med vores kunder og samarbejdspartnere. Alt i alt kommer man længst, når alle involverede parter er tilfredse, og det sørger vi for, når vi bruger vores sprøjtespartel. Kvalitet, effektivitet og høflighed – det er nogle af vores absolutte kerneværdier.

VINDER AF ’ÅRETS HÅNDVÆRKER’ I 2020 OG 2021

Skal du have hjælp, står vi klar med god service

Er du privat husejer, så kommer vi gerne ud for at vurdere omfanget af arbejdet. Er du bygherre, der skal have opført et projekt, så hjælper vi også gerne til. Tager du kontakt til os, sender vi først en medarbejder ud. Indledningsvist skal vi nemlig bedømme, hvor meget arbejde, vi skal udføre – både når det gælder sprøjtespartling, filtopsætning og maling – og det kommer vi frem til i dialog med dig. Samtidig giver vi også gerne gode råd, men det er altid dine ønsker, der vægter mest. Under vores besøg udfylder vi en formular, der gør hele processen nemmere. På den måde kan vi have et tilbud klar til dig kort efter, vi har været hos dig. Vi ved, at din tid er kostbar, så vi leverer altid kvalitet til tiden.

Er du interesseret i at bestille sprøjtespartel, eller har du brug for både spartling, opsætning af filt, maling og gulvslibning, skal du være meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi besvarer ethvert spørgsmål, du måtte have, så du kan komme godt videre med dit projekt. På vores hjemmeside har du tilmed mulighed for at booke tid den dag, der passer dig bedst, direkte i vores kalender. 

En hjælpende hånd fra A-Z

Hos Crillesen og Sørensen hjælper vi dig i mål med dine renoveringsprojekter, så de får det flotteste finish og står skarpt. Det starter allerede ved den rette sprøjtespartel, til den perfekte maling af loft og vægge såvel som en renovering af gulvet. Vi hjælper, erhverv såvel som private, med alt fra maling af trappeopgange og til udvendigt malerarbejde.

Står du midt i et renoveringsprojekt i den afsluttende fase, så kan vi bistå med rådgivning på hvilken løsning, der ville være bedst for dig. Vi finder din unikke pris, som afhænger af dit projekt, hvor blandt andet et parameter som lofthøjden er relevant at tage i betragtning.

Priser på sprøjtespartel hos Crillesen og & Sørensen

Vi arbejder med gennemsigtighed, og du vil derfor ikke opleve forskellige efterregninger eller skjulte gebyrer. Vi udregner vores priser, så de er inkl. eventuelle vinduer. 

Priserne varierer alt efter din bolig. Nedenstående priserne tager udgangspunkt i 2,6 og 3,6 meter på lofthøjde. Vores priser er udregnet ud fra total m2.

YdelsePris
Plet spartel, fuld spartel & slib (loft & vægge klar til filt, ikke maling)Pris pr. M2:
120 eksl. moms
150 inkl. moms
Plet spartel, fuld spartel, slib (loft & vægge klar til maling uden filt)
Pris pr. M2
210 eksl. moms
262,5 inkl. moms
Plet spartel, fuld spartel, slib, filt & grunder
Pris pr. M2
240 eksl. moms
300 inkl. moms
Plet spartel, fuld spartel, slib, filt & grunder. Inkl. færdig maling i råhvid
Pris pr. M2
310 eksl. moms
387,5 inkl. moms

OBS: Vores priser er udregnet ud fra total m2, og priserne dækker over vægge uanset vinduer eller ej. Gennemsigtige priser uden efterregninger.

Eksempler på prisestimeringer:

  • Eksempel 1: Loft og vægge – gulv 100m2 – 100 m2 gulv x 3,6 = 360 total m2. 
  • Eksempel 2: Kun vægge – gulv 100m2 – 100 m2 gulv x 2,6 = 260 total m2.

Assistance til flyttehjælp

Forud for dit byggeprojekt, med eller uden sprøjtespartel, eller efter endt bygge- eller renoveringsprojekt, har mange brug for hjælp eller assistance til kvalitets flyttehjælp. Her hjælper vi gerne med at flytte dine ting, så du kan have ro i maven og fokusere på dine projekter. 

Vi starter altid med at kigge forbi dit projekt for at vurdere omfanget og den eventuelle pris, så du kan få en gennemsigtig pris forud for opgaven. Du er derudover altid velkommen til at kontakte os om vores service, tidsrammerne og vores tidligere arbejde.

Ja, det er ganske uforpligtende

Er du klar til at få et tilbud på fuldspartling?

Vi står klar med rådgivning til dit kommende projekt. Book via vores system eller få et tilbud direkte tilsendt. Valget er dit.

Ja, det er ganske uforpligtende

Årets håndværker...
igen!!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.