Maler i Glostrup

Professionel maler i Glostrup

Bag COGS står vi, Chrillesen og Sørensen, og vi udfører maleropgaver i Glostrup og omegn. Kort sagt kan vi hjælpe med alle typer maleropgaver både udvendigt og indvendigt.

Står du og skal flytte fra dit hus eller din lejlighed? Er du en nystartet virksomhed, eller trænger væggene på kontoret til en kærlig hånd? Hungrer trægulvet efter en gang olie? Skal der spartles?

Måske skal du kun bruge hjælp til én ting, men vi ser ofte, at mange af opgaverne hænger sammen. Derfor kan du være godt tjent med at vælge en maler i Glostrup med mange forskellige kompetencer, så du ikke skal ud at indhente tilbud fra flere forskellige leverandører.

Hos os får du høj kvalitet og levering til tiden – det er god service for os.

Flere års erfaring med alle slags maleropgaver

Som sagt udfører vi alle slags maleropgaver, lige fra maling af vægge til algebehandling og spartling. Men ingen opgave er for lille til os, for vi tropper op, uanset om du skal have malet en enkelt væg eller et helt hus på begge sider.

Selvom vi efterhånden har nogle år på bagen, betyder det ikke, at vores metoder er gammeldags eller forældede – tværtimod. Vi lægger os nemlig altid i selen for at udvikle os i takt med tiden, bruger det nyeste udstyr og de nyeste teknikker og passer på miljøet, så godt vi kan.

Miljøvenlige løsninger

Vi mener, virksomheder bærer et stort ansvar, når det kommer til miljøet. Derfor er en af vores mærkesager at gøre vores malerarbejde så miljøvenligt som muligt. Vi bruger tonsvis af maling hvert eneste år, og det betyder noget i det samlede klimaregnskab.

Den maling, vi anvender, kommer fra lakproducenten Beckers Maling. Her er langt størstedelen af produkterne nemlig svanemærkede, har EU’s Ecolabel og godkendt af Astma-Allergi Danmark. Nogle tror, at miljøvenlig maling er lig med dårlig kvalitet. Sådan forholder det sig imidlertid slet ikke! Malingen har nemlig en supergod dækkeevne og høj slidstyrke, og så er den nem at arbejde med, så du får det flotteste resultat.

Maler til erhverv i Glostrup

Hos COGS er vi ikke bare leveringsdygtige i maling af private hjem, men udfører også malerarbejde for erhverv. Det indebærer blandt andet:

  • Maling af nybyggede huse og lejligheder
  • Maling ved udflytning
  • Slibning, maling og oliering af vinduer
  • Maling af trapper i huse og opgange
  • Algebehandling af store og små bygninger

Du kan altså trygt ringe til os, hvis du er virksomhedsejer, direktør, bygherre eller daglig leder i en butik og har brug for hjælp til dit erhvervsmål i Glostrup. Vi foretager både indvendige og udvendige maleropgaver og rådgiver om farvevalg, hvis du er i tvivl.

Det rette farvevalg til virksomheder

Farvevalget kan have stor indflydelse på, hvordan dine kunder opfatter din virksomhed. Langt de fleste vælger en nuance af hvid, fordi det er klassisk og neutralt, men er du en mindre virksomhed, der f.eks. beskæftiger sig med interiør eller mode, kan det være, du har lyst til at give dig i kast med en mere moderne farve.

Ligeledes har farvevalget betydning for rumfornemmelsen, og derfor er det langtfra ligegyldigt, hvilken farve du vælger til væggene. Farven bør matche indretningsstilen, møblerne og størrelsen på rummet.

Din maler med gode anmeldelser

Det er et velkendt faktum, at de mest troværdige anmeldelser er dem, du får fra andre kunder. Derfor skal du ikke kun tage vores ord for, at vi ved, hvad vi laver. I 2020 og 2021 blev vi kåret til Årets Håndværker i kategorien Maler, og på siden www.anmeld-håndværker.dk er vi stolte indehavere af en elitesmiley og utallige 5-stjernede anmeldelser. Her fremhæves blandt andet:

  • At vi overholder vores aftaler og leverer til tiden
  • Den høje kvalitet af vores malerarbejde
  • Vores rimelige priser og gode tilbud
  • Hurtig svartid på henvendelser

Du kan selv læse vores anmeldelser her.

Kvalitet, punktlighed og god service

Vi synes næsten, anmeldelserne taler for sig selv. Hårdt arbejde betaler sig, og derfor gør vi os umage hver gang. Skal du bruge en maler i Glostrup, kan du altså med fordel hive fat i os. Her får du miljøhensyn, aftaleoverholdelse, god service og høj kvalitet til priser, der er til at betale.

Vi påtager os gerne maleropgaver uden for normal åbningstid, hvis du f.eks. er butiksindehaver og har brug for at få malet, når kunderne er gået.

Skriv til os, og få et uforpligtende tilbud

Er du på udkig efter en maler i Glostrup eller omegn, står vi til rådighed. Det første tilbud er selvfølgelig helt uforpligtende, vi har bare én betingelse; at vi må komme ud at se på opgaven, inden vi afgiver et tilbud.

Der er mange faktorer, der spiller ind på prisen, f.eks. husdyr, rygning, skimmelsvamp, tidligere farver og den slags. Vi sørger altid for at forventningsafstemme med dig og sender altid vores tilbud ud skriftligt, så alle aftaler er på plads for din og for vores skyld.

Kontakt os på telefon +45 52 72 52 72 eller via mailen cc@cogs.dk, og få en maler i Glostrup, du kan stole på. Du kan også benytte denne formular og booke din egen tid. Vi ser frem til at male for dig!

Hvorfor vælge os?

Det er vigtigt, at du som kunde ved, hvorfor du skal vælge os som dit malerfirma. I videoen her, fortæller Christian om de værdier, som Crillesen & Sørensen bygger på. 

3 SKARPE MALER TILBUD

Tilbud 1
FILT / VÆV PÅ PUDS + MALING

Afdækning
1 x pletspartling + 1 x fuldspartling
Slibning
Opsætning af filt eller væv
Grundmaling
2 x råhvid glans 5

Tilbud 2
10M2 VÆRELSE + TRÆVÆRK

Afdækning
Spartling af små huller
Let slib og vask af dør, karm, paneler
2 x råhvid glans 5, på vægge og loft
2 x råhvid glans 40 på træværk

Tilbud 3
AFSLIBNING + LUDBEHANDLING

Grov afslibning
Ludbehandling
+ 15 kr. / m2 ved fyrretræ
Min. 22 m2 eller kr. 3.718,-

Priserne er vejledende, det skyldes at underlagets beskaffenhed kan varriere fra sag til sag. Vi vil altid gerne kigge på din opgave og give dig et godt, fast og uforpligtende tilbud