Spartelarbejde til erhverv

Lad Crillesen & Sørensen udføre spartelarbejde for din virksomhed

Crillesen & Sørensen udfører ofte spartelarbejde for andre malerfirmaer. Vi har vores egne spartelmaskiner, der kan sprøjte spartel fra gadeplan helt op til 10. etage. Det stiller vores medarbejdere i en situation, hvor de har masser af overskud til at levere kvalitetsarbejde. Vi spartler omkring 30.000 kvadratmeter om året. Det giver en vis rutine. Vores spartelmaskiner kører på benzin, hvilket er en fordel, fordi vi ikke er afhængige af at kunne trække strøm noget sted fra. 

Vi sørger i øvrigt for at varme spartlen op i koldt vejr. Så selv om vinteren kan vi garantere, at spartlen påføres i den rette temperatur, så vi kan overholde producentens anbefalinger. 

Det rette udstyr sikrer det bedste resultat

Vi går altid op i at gøre opgaven nemmere for alle parter. Vi har prioriteret at investere i det rette udstyr, så du ikke behøver at købe det selv. Hvis vi skal hjælpe med at spartle, kan vi selvfølgelig også tilbyde at spartle gipslofter og påføre papir-strimmel. Vi har også erfaring med box spartel.

For at sikre en hurtigere tørretid bruger vi vores effektive affugtere i rummet, efter fladerne er spartlet. Og når spartlen er helt tør, bruger vi selvfølgelig en girafsliber med effektivt sug og H-filter under slibningen, så vi undgår unødig spredning af støv.

Erfaring med både mindre og større spartelopgaver til erhverv

Vi er desuden ikke kun bekendt med opgaver for private med mindre lejligheder. Vi har ofte opgaver for boligforeninger, der kræver større spartelarbejde til flere lejligheder og opgangen. Vi har eksempelvis udført en opgave på Sydhavnen, der krævede renovering af 200 lejligheder, hvor vi var underleverandører for en hovedentreprenør.

Ved større opgaver går vi meget op i, at opgaven eksekveres med den rette kvalitetsstandard og inden for den aftalte tidsramme. Vi ved, hvor vigtigt kvaliteten og tiden kan være for erhvervsdrivende. Det sørger vi for selvfølgelig også for at imødekomme, når vi tilbyder spartelarbejde til erhverv.

Vores mål og profil – vi har kunden i fokus

Hos Crillesen & Sørensen synes vi, at kundens tilfredshed altafgørende. Den opnår vi først og fremmest med kvaliteten af vores spartelarbejde. Vi passer ind i renoveringsteams, hvor grundighed, opmærksomhed på detaljen og faglig stolthed er kerneværdier.

Hvis du vælger os som underleverandør til spartelarbejde, vil du få en pålidelig samarbejdspartner. Og vores medarbejdere vil altid møde dig med et smil, for de elsker et godt arbejdsfællesskab lige så meget, som de elsker at spartle.

Vi kan være din underleverandør på følgende opgaver

Hvis du som overleverandør på en renoveringsopgave mangler spartelarbejde i høj kvalitet fra et troværdigt og kvalitetsbevidst firma, så vil vi hellere end gerne hjælpe. Vi kan tilbyde følgende spartelarbejde til erhverv:

– Spartel med spartelmaskine

– Spartel af gipslofter

– Box spartel

– Slibning med girafsliber

Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre om mulighederne for et samarbejde. Vi vil glæde os til at høre mere om opgaven!