Spartelarbejde

Crillesen & Sørensen udfører spartelarbejde for dig

Crillesen & Sørensen udfører ofte spartelarbejde for andre malerfirmaer. Vi har vores egne spartelmaskiner, der kan sprøjte spartel fra gadeplan helt op til 10. etage. Vi spartler omkring 30.000  kvadratmeter om året. Det giver en vis rutine. Vores spartelmaskiner kører på benzin, hvilket er en fordel, fordi vi ikke er afhængige af at kunne trække strøm nogetsted fra. 

Vi sørger i øvrigt for at varme spartlen op i koldt vejr. Så selv om vinteren kan vi garantere, at spartlen påføres i den rette temperatur, så vi kan overholde producentens anbefalinger. 

Det rette udstyr

Vi har prioriteret at investere i det rette udstyr, så du ikke behøver at købe det hele selv. Hvis vi skal hjælpe med at spartle, kan vi selvfølgelig også tilbyde at spartle gipslofter og påfører papir-strimmel. Og vi har også erfaring med box spartel. 

For at sikre en hurtigere tørretid bruger vi vores effektive affugtere i rummet, efter fladerne er spartlet. Og når spartlen er helt tør, bruger vi selvfølelig en girafsliber med effektivt sug med H-filter under slibningen, så vi undgår støv overalt.

Vi kan være din underleverandør på følgende opgaver

– Spartel med spartelmaskine.

– Spartel af gipslofter.

– Box spartel.

– Slibning med girafsliber.

Kontakt os, hvis du er interesseret i at høre om mulighederne for samarbejde.