Spartelarbejde

Crillesen & Sørensen udfører spartelarbejde for dig

Spartling er underlaget for en flot væg, så vi tager spartelarbejdet seriøst. Vi går op i perfektion, og det kan ses – uanset om det er sprøjtespartel eller fuldspartling af vægge eller lofter.

Det er typisk vægge, der buler eller er ujævne, som skal spartles. Man spartler for at danne et jævnt underlag for maling, filt eller tapet. Spartling er ofte nødvendigt, når man renoverer gamle huse og lejligheder, både indendørs og udendørs. 

Hos Crillesen & Sørensen spartler vi, sætter filt op og maler omkring 13.000 kvadratmeter om året. Det giver en vis rutine. Så vi er da heller ikke kede af at sige, at vi er blandt de bedste på markedet.

Sprøjtespartel af væg

Fuldspartling eller sprøjtespartling?

Vi kan både fuldspartle og sprøjespartle. Forskellen er, om det er en maler eller en maskine, der påfører spartlen. Fuldspartling af en maler sker typiske på mindre arealer. Til store partier anbefaler vi spøjtespartling, hvor en maskine sprøjter spartelmassen på. Som nogle af de få har vi en spartelmaskine, der kan sprøjte spartel fra gadeplan, ind i huset og op på din væg – endda helt op til 10. etage. 

Uanset hvad der passer til dit projekt, sikrer vi dig et flot ensartet resultat. 

Affugtning og slibning med sug

Spartelmasse indeholder fugt. For at sikre en hurtigere tørretid bruger vi vores effektive affugtere i rummet, efter fladerne er spartlet. Når spartlen er tør, sliber vi efter for at sikre en helt jævn flade. Selvfølgelig bruger vi en maskine med et effektivt sug, så vi undgår støv overalt i dit hjem.

Malerarbejde

Vil du eller skal vi færdiggøre?

Ønsker du selv at sætte filt op eller male, efter vi har spartlet, kan vi garantere dig et perfekt underlag at arbejde med. Selvfølgelig kan du også vælge at lade os gøre arbejdet helt færdigt for dig.

Efter spartelarbejde vil vi beklæde væggene eller lofterne med filt eller væv. Og hvis du ikke selv har tid eller lyst, kan vi som kronen på værket kan vi også male færdigt for dig.

Uanset hvad kan du være sikker på, at vi leverer det absolut bedste resultat – med et minimum af støvgener. 

Gode grunde til at vælge Crillesen & Sørensen

Vi har udført spartelarbejde på mere end 25.000 m2 loft og vægge, malet mere end 50.000 m2 loft og vægge samt flere kilometer fodpaneler.  Rutine, godt håndværk og godt værktøj gi’r det bedste resultat for dig. 

Det er måske grunden til, at så mange af vores kunder vender tilbage. Vi er en bundsolid malervirksomhed, som går efter tilfredse kunder. Og vi er ikke bange for, at vise dem – tjek selv vores anmeldelser på anmeld håndværker og TrustPilot. Vi er særligt stolte over, at anmeld håndværker gav os prisen som Årets Maler (2-4 prs) i 2020 og 2021. 

Vi leverer kvalitetsarbejde i hele Storkøbenhavn. Tag fat i os, hvis du vil ha’ et tilbud. Prisen afhænger af hvilken type spartelarbejde, du skal have udført. 

Få et gratis uforpligtende tilbud

Priser på spartel arbejde

Crillesen & Sørensen - SPARTLING AF PUDS​ #cogs
SPARTLING AF PUDS

Pletspartling med Polyfilla
Spartling med medium sandspartel
Slibning
Støvsugning og oprydning
Pris baseret på min. 100 m2 loft/væg

PRIS FRA KR. 120 / M2
Crillesen & Sørensen - SPARTLING AF ​GIPS #cogs
SPARTLING AF GIPS

Strimling af samlinger
Spartling af samlinger
Slibning af samlinger
Støvsugning og oprydning
Pris baseret på min. 120 m2 loft/væg

PRIS FRA KR. 100 / M2
Crillesen & Sørensen - SPARTEL MED SPRØJTESPARTEL #cogs
SPARTEL MED SPRØJTESPARTEL

Pletspartling med Polyfilla
Spartling med medium sandspartel
Slibning
Støvsugning og oprydning
Pris baseret på min. 250 m2 loft/væg

PRIS FRA KR. 110 / M2

Priserne er vejledende, det skyldes at underlagets beskaffenhed kan varriere fra sag til sag. Vi vil altid gerne kigge på din opgave og give dig et godt, fast og uforpligtende tilbud

Om Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.

Årets håndværker 2020 & 2021

Se vores video
om, hvordan vi kan hjælpe dig