Spartelarbejde af væg og loft

Spartling er underlaget for en flot væg, så vi tager spartelarbejdet seriøst. Vi går op i perfektion, og det kan ses - uanset om det er sprøjtespartel eller spartling af vægge eller lofter.

Ja, det er ganske uforpligtende

Intet problem. Se hvordan

Crillesen & Sørensen udfører spartelarbejde for dig

Spartling er fundamentet for en flot væg, og derfor vi tager spartelarbejdet meget seriøst. Vi går op i perfektion, og det kan ses – uanset om det gælder sprøjtespartel eller spartling af vægge eller lofter.

Det er typisk vægge, der buler eller er ujævne, som skal spartles. Man spartler for at danne et jævnt underlag for maling, filt eller tapet. Spartling er ofte nødvendigt, når man renoverer gamle huse og lejligheder, både indendørs og udendørs. 

Hos Crillesen & Sørensen spartler vi, sætter filt op på og maler omkring 13.000 kvadratmeter om året. Det giver en vis rutine. Så vi er da heller ikke kede af at sige, at vi er blandt de bedste på markedet. Vi mener, at vi skiller os ud på kvalitet af vores spartelarbejde samt vores høflige tilgang til dig som kunde.

Ja, det er ganske uforpligtende

Få et tilbud på din opgave

Udfyld nedenstående formular for at få et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et gratis tilbud - Landingpages inline

Processen

Spartling eller sprøjtespartling?

Vi kan både fuldspartle og sprøjtespartle. Forskellen ligger i, at enten en maler eller en maskine påfører spartlen.

Fuldspartling af en maler sker typisk på mindre arealer. Til store partier anbefaler vi sprøjtespartling, hvor en maskine sprøjter spartelmassen på. Som nogle af de få har vi en spartelmaskine, der kan sprøjte spartel fra gadeplan ind i huset og op på din væg – endda helt op til 10. etage. På den måde er vores personale fri for at slæbe for meget tungt udstyr op og ned. Deres overskud går i stedet til at yde dig den bedste service i forbindelse med slibearbejdet.

Uanset hvad der passer til dit projekt, sikrer vi dig et flot, ensartet resultat. Vi oplever ofte, at folk, der har købt ny lejlighed eller nyt hus, har brug for spartelarbejde. Vores mål er at give dig mulighed for at flytte ind i et lækkert hjem med ensartede og pæne overflader.

Affugtning og slibning med sug

Spartelmasse indeholder fugt. For at sikre en hurtigere tørretid bruger vi vores effektive affugtere i rummet, efter fladerne er spartlet. Når spartlen er tør, sliber vi efter for at sikre en helt jævn flade. Selvfølgelig bruger vi til dette en maskine med et effektivt sug, så vi undgår at sprede støv i dit hjem.

VINDER AF ’ÅRETS HÅNDVÆRKER’ I 2020 OG 2021

Vil du, eller skal vi færdiggøre?

Ønsker du selv at sætte filt op eller male, efter vi har spartlet, kan vi garantere dig et perfekt underlag at arbejde med. Selvfølgelig kan du også vælge at lade os gøre arbejdet helt færdigt for dig. Ud over spartelarbejde er opsætning af filt og maling nemlig vores specialer.

Efter spartelarbejdet vil vi beklæde væggene eller lofterne med filt eller væv. Og hvis du ikke selv har tid eller lyst, kan vi som kronen på værket også male færdigt for dig. Derudover kan vi tilbyde gulvslibning. Med pæne vægge, lofter og gulve bliver dit hjem yderst præsentabelt.

Uanset hvad kan du være sikker på, at vi leverer det absolut bedste resultat – med et minimum af støvgener.

Vores service er grundig og gør det nemt for dig

Vi går meget op i, at folk får en god service hos os. Det betyder, at vi leverer spartelarbejde i topkvalitet, og at vi møder vores kunder i øjenhøjde. Hvis du er interesseret i vores tjenester, kan du på vores hjemmeside booke en dag i vores kalender, der passer godt til dig.

Vi sender en medarbejder ud, der vurderer tilstanden i din lejlighed eller dit hus. Omfanget af det spartelarbejde, vi skal lave, kommer vi frem til i dialog med dig. Under besøget udfylder vi en formular, der gør processen nemmere. På den måde kan du have et tilbud på skrift cirka ti minutter efter vores besøg.

Gode grunde til at vælge Crillesen & Sørensen

Vi har udført spartelarbejde på mere end 25.000 m2 loft og vægge, malet mere end 50.000 m2 lofter og vægge samt flere kilometer fodpaneler. Rutine, godt håndværk og godt værktøj giver det bedste resultat for dig.

Det er måske grunden til, at så mange af vores kunder vender tilbage. Vi er en bundsolid malervirksomhed, som kender værdien af tilfredse kunder. Og vi er ikke bange for at vise vores feedback – tjek selv vores anmeldelser på Anmeld Håndværker og TrustPilot. Vi er særligt stolte over, at Anmeld Håndværker gav os prisen som Årets Maler (2-4 prs.) i 2020 og 2021.

Vi leverer kvalitetsarbejde i hele Storkøbenhavn. Tag fat i os, hvis du vil have et tilbud. Prisen afhænger af, hvilken type spartelarbejde du skal have udført.

Spartelarbejde FAQ

Hvor finder jeg godt spartelarbejde i høj kvalitet?

Hos Crillesen og Sørensen har vi de seneste mange år arbejdet med store som små maleropgaver for både private og erhverv. Vi har desuden vundet årets håndværker flere år i træk, da vores kunder sætter stor pris på vores spartel og malerarbejde.

Hvad indebærer spartelarbejde indvendigt og udvendigt?

Ved spartelarbejde indvendigt er der ofte tale om plet spartel og fuld spartel af loft og vægge. Hvorimod udvendigt spartelarbejde er renovering af væg på udvendig mur med eventuelle ujævnheder eller huller.

Hvad koster professionelt spartelarbejde?

Professionelt spartelarbejde koster ofte et sted mellem 120 kr. ex moms og 310 kr. ex moms. Prisen varierer alt efter, om du har behov for hjælp til plet spartel, fuldspartling, opsætning af filt eller maling.

Hvor meget spartel skal jeg bruge?

Mængden af spartel du skal bruge til dit spartelarbejde afhænger af størrelsen på huller, ujævnhederne eller dine overgange mellem eksempelvis gipsplader. Som tommelfingerregel er det en god idé at have 1-2 liter pr. m2. 

Ja, det er ganske uforpligtende

Er du klar til at få et tilbud på spartel?

Vi står klar med rådgivning til dit kommende projekt. Book via vores system eller få et tilbud direkte tilsendt. Valget er dit.

Ja, det er ganske uforpligtende

Årets håndværker...
igen!!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.