Maler på Amager

Din maler på Amager

Crillesen & Sørensen er din lokale maler på Amager. Vi leverer den bedste service og laver kvalitetsarbejde for både private og virksomheder på hele øen.

Vi tager os af alle typer maleropgaver, hvad end det er hele boligen eller dine lofter der skal friskes op. Ingen opgave er for stor eller for lille hos os. Dertil tilbyder vi også opsætning af nyt filt, hvis det viser sig, at dine vægge eller lofter har brug for det. Her starter vi med at afrense det gamle tapet, hvorefter vi fuldspartler lofter og vægge, inden det nye filt monteres. Når malingen efterfølgende bliver påført, er resultatet en moderne glat overflade.

Ja, det er ganske uforpligtende

Få et tilbud på din opgave

Udfyld nedenstående formular for at få et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et gratis tilbud - Landingpages inline

Vi hjælper gerne med følgende indvendige maleropgaver

  • Maling af vægge og lofter
  • Maling af døre, vinduer, paneler, fodlister, karme m.m.
  • Fuldspartling og opsætning af filt eller væv
  • – Rådgivning i farvevalg og materialevalg

Vi hjælper gerne med følgende udvendige maleropgaver

  • Maling af facade
  • Maling af døre, vinduer, hegn, skure, stakitter m.m.
  • Behandling med træbeskyttelse af døre, vinduer, hegn, skure, stakitter m.m.
  • Maling af gavle, udhæng, sternbrædder

GOD SERVICE TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Kvalitet og punktlighed

Vi har egen gulvafdeling og kan være behjælpelige med afslibning og behandling af trægulve. Drejer opgaven sig om et større renoveringsarbejde, påtager vi os gerne opgaven som hovedentreprenør– så får du hele pakken, og behøver ikke bruge tid på at ringe rundt og koordinere de enkelte entrepriser.

Når du er kunde hos Crillesen & Sørensen, er en aftale en aftale. Vi giver Amagers bedste service og er kendte for at overholde alle indgåede aftaler til punkt og prikke. Det er vores mange trofaste kunder heldigvis enige med os i. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Vi kommer dagligt på hele Amager og kigger gerne forbi med et godt tilbud. Vi er altid klar ved telefonen på (+45) 52 72 52 72.

Hvorfor vælge os?

Det er vigtigt, at du som kunde ved, hvorfor du skal vælge os som dit malerfirma. Se videoen her., hvor Christian fortæller om de værdier, som Crillesen & Sørensen bygger på. 

Maler på Amager - FAQ

Hvor finder jeg en maler på Amager?

Der findes et utal af malere i Københavnsområdet, og hos Crillesen og Sørensen er vi top professionelle fagfolk, som er samlet i Kastrup på Alleen 75. Få et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Hvad koster en maler på Amager?

Prisen på en maler på Amager varierer, alt efter det projekt du har brug for hjælp til, og om det indebærer spartling, opsætning af filt eller andre lignende opgaver. Vores priser på eksempelvis plet spartel, fuld spartel og slibning ligger på 120 kr. ex moms.

Hvor lang ventetid er der på en maler på Amager?

Hos Crillesen og Sørensen har vi kort ventetid på vores malere, og vi kommer desuden gerne forud for opgaven og giver et uforpligtende tilbud på jeres opgave.

Hvorfor vælge Crillesen og Sørensen som din maler på Amager?

Vi har mange års erfaring inden for alt fra spartling til maling inde og ude, og vi kan derfor hjælpe med projekter store som små, fra private til erhvervskunder. Vi har fokus på kvalitet og punktlighed, og vi overholder altid vores aftaler.

Er du klar til at få et tilbud?

Vi står klar med rådgivning til dit kommende projekt. Book via vores system eller få et tilbud direkte tilsendt. Valget er dit.

Ja, det er ganske uforpligtende

Årets hændværker...
igen!!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.