Maling af trappeopgang

Maling af trappeopgang i København og omegn

Er jeres trappeopgang blevet trist at se på, og trænger den til en genopfriskning inden længe? Så er I havnet det helt rette sted.

Hos Crillesen & Sørensen har vi nemlig mange års erfaring med renovering og maling af trappeopgange. Vi hjælper både ejerforeninger, andelsforeninger og boligselskaber med at puste nyt liv i opgange, der trænger til en kærlig hånd. For et boligkompleks er meget mere end bare boliger. Noget af det mest essentielle i et boligkompleks er faktisk opgangene, fordi de fungerer som forbindelsesleddene mellem bygningens mange etager. Og så bliver de brugt flittigt af beboerne hver dag.

Så… Var det noget med en nyrenoveret trappeopgang? Kontakt os her, hvis I allerede nu ved, at I skal have hjælp. I kan også læse videre og få et bedre indblik i, hvad vi hos Crillesen & Sørensen kan tilbyde.

Hvordan foregår processen?

Når I hyrer Crillesen & Sørensen til at stå for renoveringen af jeres trappeopgang, er I sikret en professionel proces, hvor kvalitet og god service er i højsædet. Det kommer til udtryk på flere måder.

I begyndelsen af processen tager vi eksempelvis ud til den konkrete opgang, der skal renoveres. På den måde kan vi med egne øjne vurdere, hvilke tiltag der er nødvendige for, at opgangen kan blive så god som ny igen. Her tager vi naturligvis altid afsæt i jeres konkrete ønsker og behov.

Når vi er i gang med arbejdet, sørger vi desuden for, at det er så nemt og problemfrit for jer som muligt. Det betyder eksempelvis, at vi kan tage vores egen toiletvogn med, så vi ikke behøver at have adgang til et toilet i opgangen. Det betyder også, at vi holder jer godt opdateret gennem hele processen, og at vi sørger for en omfattende renovering med fokus på alle relevante elementer.

Mange års erfaring med maling af trappeopgange

Hos Crillesen & Sørensen har vi mange års erfaring med maling af trappeopgange. Derfor ved vi, hvor vigtigt det er, at vores arbejde skal være langtidsholdbart og af høj kvalitet.

Opgange er nemlig ekstra udsatte for slitage, fordi beboerne – hver dag – er i berøring med alt fra trapper og gelændere til gulve og vægge. Vi sørger derfor for at lave et grundigt forarbejde, så vi sikrer, at slutresultatet står skarpt i så lang tid som muligt. Blandt andet har vi altid fokus på, at bunden skal være i orden, når vi eksempelvis arbejder med vægge og lofter. Bunden er nemlig helt essentiel for den flotte finish, og derfor arbejder vi ofte ud fra en proces, der hedder: spartel, filt og mal.

Konkret har vi specialiseret os i at male opgange for følgende kunder:

Maling af trappeopgang for ejerforeninger

Som ejerforening bærer det ofte frugt at prioritere løbende vedligeholdelse og renovering af de forskellige trappeopgange. For det er ingen hemmelighed, at opgangen er det første, man ser, når man træder ind i en bygning. En slidt og trist opgang kan altså hurtigt resultere i, at en potentiel køber bliver skræmt væk – især hvis opgangen er blevet forsømt i mange, mange år.

Men det er ikke kun potentielle købere, der går op i opgangens udseende. Også nuværende beboere kan have en holdning til, at opgangen skal være pæn at se på – de skal jo trods alt bruge den som gennemgang hver dag.

Hos Crillesen & Sørensen hjælper vi gerne jeres ejerforening med en løbende vedligeholdelse af jeres trappeopgange, så såvel beboere som potentielle købere altid træder ind i en pæn, vedligeholdt opgang. Kontakt os her.

Maling af trappeopgang for andelsforeninger

Ligesom hos ejerforeninger er det hos andelsforeninger også fordelagtigt at sætte vedligeholdelsen af trappeopgange i højsædet. Derfor har vi udført mange renoveringsopgaver for andelsforeninger, der har haft et ønske om at gøre opgangene mere attraktive for både beboere og potentielle købere.

Lyder det som noget, som jeres andelsforening har brug for at prioritere? Så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Maling af trappeopgang for boligselskaber

Hos Crillesen & Sørensen har vi hjulpet mange boligselskaber med renovering af alt fra boliger til opgange. Derfor har vi stort kendskab til, hvilke krav og forventninger der er til udseendet på trappeopgange, når det gælder boligselskaber.

Er du en del af et boligselskab, der har brug for hjælp til maling af trappeopgang og alt derimellem? Så kontakt os allerede i dag og hent professionel hjælp.

Renovering af opgang – det hjælper vi med

Når vi beskæftiger os med renovering af opgange, har vi ofte ikke “kun” fokus på maleropgaverne. Hos Crillesen & Sørensen vil vi gerne tilgodese vores kunders behov i så høj grad som muligt, og derfor er der mange ting, vi kan hjælpe med, når jeres opgang skal genopfriskes.

Vi kan (blandt andet) hjælpe med…

Indfræsning af el

Vi kan sagtens igangsætte indfræsning af ledninger, så I ikke selv skal stå for det. Synlige ledninger kan nemlig hurtigt ødelægge looket i opgangen og stå i vejen for det ellers flotte slutresultat.

Etablering af røgalarm

Ingen trappeopgang uden en røgalarm. Derfor hjælper vi gerne med at igangsætte og få styr på etableringen af en røgalarm i jeres opgang, så I ikke skal bekymre jer om det.

Nye måtter ved dørene

Nye måtter ved dørene skal ikke undervurderes. De kan snildt fungere som prikken over i’et og løfte det samlede udtryk i trappeopgangen. Så hvis måtter også er på jeres ønskeliste, ordner vi det naturligvis for jer.

Slibning og maling af trapper og gulve

Hos Crillesen & Sørensen har vi vores helt egen gulvafdeling, og vi har derfor mange års erfaring med renovering af såvel gulve som trapper. Derfor hjælper vi også vores kunder med gulvdelen, hvis de har et ønske om det.

…og naturligvis spartling, filtopsætning og maling

Spartling, filtopsætning og maling sikrer en flot finish og resulterer i, at jeres trappeopgang bliver så god som ny. Så det er naturligvis én af vores kerneopgaver, når vi renoverer opgange.

Mangler der opgaver på listen, som I studser over, om vi kan hjælpe med? Så kontakt os endelig. På den måde kan I få et bedre indblik i, hvordan vi kan indfri lige netop jeres ønsker.

Hvor meget koster maling af trappeopgang?

Prisen på maling af en trappeopgang varierer meget og afhænger af flere forskellige faktorer.

Den endelig pris afhænger eksempelvis af, hvilket firma I vælger, hvor stor en opgang der er tale om – og ikke mindst hvor meget renovering, der skal til.

Er opgangen eksempelvis meget slidt, og har den brug for en omfattende renovering from scratch, kommer prisen til at ligge i den høje ende. Er der derimod blot tale om en lettere renovering, hvor spartling og maling kan klare det meste, kommer prisen til at ligge på et lavere niveau.

I kan altid indhente et tilbud via nedenstående formular, så I kan få et bedre indblik i, hvad lige netop jeres projekt kommer til at koste.

Få et tilbud på din opgave

Udfyld nedenstående formular for at få et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et gratis tilbud - Landingpages inline

Slutresultatet skal falde lige i jeres smag

Hos Crillesen & Sørensen går vi meget op i, at slutresultatet er i overensstemmelse med det, vores kunder har bestilt. Det betyder, at de mange trappeopgange, vi har malet og renoveret, ikke nødvendigvis ligner hinanden. Vores kunder har nemlig forskellige behov, og dem ønsker vi at imødekomme så vidt muligt. Med andre ord: Der findes ikke én bestemt måde, en trappeopgang skal se ud på. 

 

Når det er sagt, står vi som professionelle malere naturligvis altid klar med gode råd og kompetent vejledning. På den måde kan vi i fællesskab sikre, at de rigtige beslutninger bliver truffet, og at det udførte arbejde både er flot og praktisk. Eksempelvis er det meget normalt, at den nederste del af væggen (eller hele væggen) i opgange bliver malet i en mørk farve. Årsagen hertil er, at den mørke farve nemmere kan skjule slitage, snavs og lignende, som væggene uden tvivl vil blive udsat for løbende.

 

Derudover ved vi, at behovene i nybyggerier ofte ikke er de samme som behovene i de ældre boligkomplekser i eksempelvis København. Når vi arbejder med sidstnævnte, er der eksempelvis ofte et ønske fra vores kunder om, at vi skal bevare den charme, som bygningerne besidder. Det har vi – naturligvis – stor respekt for.

Var der nogen, der sagde… detaljer?

En renovering af en trappeopgang indebærer ofte meget mere end “blot” vægge, der skal males. Hos Crillesen & Sørensen fokuserer vi på alle detaljer og hjørner, så vi sikrer, at ingen områder bliver forsømt. Det gælder alt fra gelændere og vinduer til døre og paneler.

De små detaljer er nemlig altafgørende for et flot slutresultat. For hvis der er slidte områder, der forsømmes, kan det have en negativ indflydelse på det samlede udtryk. Det er især ærgerligt, hvis der er brugt tid og energi på at lave flotte overflader, som ikke får lov til at komme til deres ret.

Med andre ord: Detaljeret og perfektionistisk arbejde er nøglen til et slutresultat, der står knivskarpt, og som holder længe. Og dét er vi specialister i hos Crillesen & Sørensen.

Husk vedligeholdelsen!

Som professionelle malere med mange års erfaring i renovering af opgange og boliger generelt, ved vi, hvor vigtig vedligeholdelse er. Desværre bliver korrekt vedligeholdelse ofte erstattet med lappeløsninger. Nogle gange for at spare tid. Andre gange for at spare penge. Ikke desto mindre er faktum, at lappeløsninger netop kan resultere i, at I skal af med meget mere tid og mange flere penge end først antaget.

Derfor anbefaler vi altid ejerforeninger, andelsforeninger og boligselskaber at prioritere renovering af opgange – både fordi det gør opgangene nemmere at vedligeholde, men også fordi de kontinuerligt vil fremstå pæne og nyrenoverede.

Så… Husk vedligeholdelsen!

Få hjælp til maling af trappeopgang

Har jeres ejerforening, andelsforening eller boligselskab brug for hjælp til at puste nyt liv i jeres trappeopgange? Så kontakt os allerede nu eller indhent et tilbud her.

Hos Crillesen & Sørensen bestræber vi os hele tiden på at blive bedre samt levere god service og arbejde af høj kvalitet – hver gang. Derfor optimerer vi løbende vores arbejdstilgange med afsæt i fleksibilitet og effektivitet. Eksempelvis kan vi klare alt fra vores biler ved hjælp af iPads, og vi er mere eller mindre uafhængige af fysiske lokationer – såvel kontor som værksted.

Et andet område, vi prioriterer højt, er udvælgelsen af materialer. Hos Crillesen & Sørensen går vi nemlig op i kvalitetsprodukter, fordi de har stor betydning for det endelige resultat. Konkret bruger vi kvalitetsprodukter fra Beckers Maling, der har en god dækkeevne og høj slidstyrke, samtidig med at de tager hensyn til miljøet. Det kan du læse mere om her. Du kan også få et bedre indblik i vores virksomhed og lære os bedre at kende her.