Opsætning
af filt

Skal man have renoveret en væg, så den bliver så flot som muligt, er der nogle forskellige tiltag, man kan sætte i værks.

Ja, det er ganske uforpligtende

Vi sørger for korrekt opsætning af filt

Når man skal have renoveret en væg, så den bliver så flot som muligt, er der nogle forskellige tiltag, man kan sætte i værks. Først kan man spartle og dernæst sætte filt op. Efter man har gjort det, vil væggen være fuldstændig jævn og dermed klar til at blive malet. Netop denne proces har vi specialiseret os i hos Crillesen & Sørensen, og derfor tilbyder vi også at klare hele arbejdet for dig – lige fra spartling og opsætning af filt til maling. Som prikken over i’et sliber vi også gerne gulvene, da vi har en dedikeret medarbejder ansat til dette. Kort og godt får du de flotteste overflader, når du vælger os.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal tilvælge opsætning af filt i forbindelse med dit bygge- eller renovationsprojekt? Går du op i detaljerne, så vil du blive glad for filt, idet det giver en flot finish. Især vores filt er med til at sikre dig en pæn overflade, da vi bruger glasfilt, som består af fine glasfibertråde. Det er en meget diskret form for filt, som bliver næsten helt skjult af malingen. Derudover bliver vægge med filt mere modtagelige for malingen, og det giver tilmed beskyttelse mod revnedannelser. I sidste ende giver opsætning af filt altså et pænere og mere holdbart resultat.

 

Ja, det er ganske uforpligtende

Få et tilbud på din opgave

Udfyld nedenstående formular for at få et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et gratis tilbud - Landingpages inline

Vores vision er kvalitetsarbejde og -håndværk

Vi laver overfladebehandling på cirka 13.000 kvadratmeter, svarende til cirka 100 parcelhuse, om året. Vil du gerne have lavet arbejdet ordentligt, så det ikke skal gøres om senere, kan vi tilbyde professionel og kvalitetsorienteret spartling, opsætning af filt, maling og gulvslibning. Vi er vant til at håndtere store opgaver, så hold dig ikke tilbage, hvis du har et helt hus, der skal ordnes. Er du erhvervsdrivende, der skal opføre eller have renoveret lejligheder, kontorer eller andet, hjælper vi også gerne med at renovere overfladerne fuldstændig, så både spartling, opsætning af filt, maling og gulvslibning bliver håndteret på professionel vis.

Vores sans for detaljer og evne til at levere et godt stykke arbejde til tiden har gjort os fortjent til prisen som ’Årets Håndværker’ i 2020 og 2021. Derudover vil vi gerne henvise til vores anmeldelser på TrustPilot, Anmeld Håndværker og Håndværker.dk. De gode tilbagemeldinger skyldes vores først og fremmest vores ekspertise, mener vi, og dette gælder naturligvis inden for både spartling, opsætning af filt og maling. Vi arbejder ud fra den parole, at en tilfreds kunde er den eneste rigtige kunde. Derfor bestræber vi os på at sikre, at du altid vil blive mødt af glade og høflige medarbejdere, der sætter en ære i at levere kvalitet i arbejdet til den aftalte deadline, når hyrer du os.

 

VINDER AF ’ÅRETS HÅNDVÆRKER’ I 2020 OG 2021

Vi hjælper dig gennem hele processen

Er du interesseret i professionel spartling, opsætning af filt, maling og gulvslibning, så skal vi først og fremmest have vurderet opgavens omfang. Det gør vi ved at sende en medarbejder ud til dig, som gennemgår boligen, kontoret, eller hvad det måtte være. I samråd med dig kommer medarbejderen frem til, hvad vi skal gøre – dine behov og ønsker er vores rettesnor. Under vurderingen udfylder vi desuden et skema, som gør det nemt for os at give dig et tilbud kort efter besøget.

Vi bestræber os på at gøre det så nemt som mulig for dig, så ønsker du et møde med os, kan du booke dig ind på kalenderen på vores hjemmeside. Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i at høre mere eller du har spørgsmål til opsætning af filt eller vores øvrige services. Vi står klar, uanset om du er privatperson eller erhvervsdrivende, og ingen opgave er for stor til os. 

 

Ja, det er ganske uforpligtende

Er du klar til at få et tilbud på fuldspartling?

Vi står klar med rådgivning til dit kommende projekt. Book via vores system eller få et tilbud direkte tilsendt. Valget er dit.

Ja, det er ganske uforpligtende

Årets håndværker...
igen!!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.