Nybyg

Hos Crillesen & Sørensen har vi lang erfaring med nybyg. Vi tror på, at professionelle fagfolk giver professionelle resultater. Vi sender derfor altid et hold af professionelle og dedikerede fagfolk, der er klar til at udføre arbejde af højeste kvalitet.

Vi går op i detaljerne. Derfor er vi perfektionistiske omkring spartel- og filtarbejdet på de nyopførte vægge. Ud over spartel og filt står vi også ofte for maling af vægge samt fodlister og dørkarme i de nybyggede huse og bygninger. 

Professionelt udstyr
Vi har professionelle maskiner, som betyder, at vi kan udføre for eksempel spartelarbejdet yderst effektivt og med høj præcision. Vi har blandt andet spartelmaskiner, som kan sprøjte spartel fra gadeplan helt op på 10. etage. Vi spartler 30.000 m2 om året. Så erfaring må man sige, vi har masser af. Vores spartelmaskine kører på benzin, så vi har ikke behov for at trække strøm på byggepladsen.  

Hvis der skal spartles om vinteren, har vi god erfaring med at varme spartlen op, inden den påføres. Det sikrer, at vi altid kan overholde producentens forskrifter og bygherres kvalitetskrav. 

Typehuse
Vi er et firma med lang erfaring og en professionel tilgang til samarbejde. Derfor arbejder vi ofte med typehuse, hvor vi bliver valgt på baggrund af vores erfaring og forståelse for tidsplanerne. Vi forstår hvor vigtigt det er, at de enkelte opgaver løses på det rette tidspunkt i processen. Og vi overholder altid vores deadlines.

Vi hjælper gerne med følgende typer malerarbejde i nybyggeri

  • – Maling af vægge og lofter.
  • – Maling af døre og vinduer.
  • – Maling af paneler, fodlister og karme. 
  • – Spartelarbejde og opsætning af filt.