Maler i Albertslund

Maler i Albertslund? Vi er eksperter

Godt malerarbejde er vigtigt, når det kommer til både private hjem og virksomheder. Malerarbejdet er den sidste finish i håndværkerprocessen, og laves det ikke helt skarpt, vil du ærgre dig over det, hver gang du kigger på de ujævne kanter.

Det tager lang tid at male, hvis det skal gøres ordentligt. Først skal eventuelle tapetrester fjernes, væggene skal vaskes ned, og der skal spartles og sættes filt op, så slutresultatet bliver fuldstændig glat og jævnt. Inden selve malerarbejdet kan gå i gang, skal gulvene dækkes grundigt af, og der skal sættes malertape op langs alle kanter. Først nu kan vi gå i gang med at male, og det er ikke altid, at et enkelt lag er nok.

Dette kan for mange lyde fuldstændig uoverskueligt, og derfor kan du roligt kigge dig om efter en professionel maler i Albertslund – hvis det altså er her, du bor. Det er nemlig ikke bare en investering i tid og besvær, men også i et flot resultat, som du ikke bliver træt af at kigge på.

Ja, det er ganske uforpligtende

Maler i Albertslund

Få et tilbud på din opgave

Udfyld nedenstående formular for at få et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et gratis tilbud - Landingpages inline

Vi hjælper gerne med følgende indvendige maleropgaver

VI BENYTTER MILJØVENLIGE PRODUKTER

Slip for dyre efterregninger, når du flytter fra din lejlighed

Når det kommer til lejligheder, er der to aktuelle ordninger, når det gælder ind- og fraflytning. Disse kaldes a- og b-ordning.

En a-ordning betyder, at lejeren skal ordne alt indvendigt inden udflytning. Dette omfatter blandt andet:

  • Grundig rengøring
  • Dækning af huller
  • Slibning og lakering af gulve
  • Maling af vægge og karme

Ved en b-ordning skal lejer selv istandsætte boligen ved indflytning, men skal til gengæld ikke gøre andet ved udflytning end at gøre rent.

Ved en a-ordning laves der et flyttesyn mellem udflytning og indflytning, hvor udlejer vurderer, om arbejdet er gjort ordentligt, samt hvor meget af dit depositum, du skal have tilbage. Er arbejdet ikke gjort ordentligt, trækkes pengene til en ny udførelse fra dit depositum, og det kan gå hen at blive en dyr fornøjelse, da udlejer typisk vælger nogle af de dyreste håndværkere på markedet, selvom der ikke er noget belæg for, at disse skulle være de dygtigste.

Derfor kan du spare mange penge på selv at vælge en maler, der både udfører et grundigt stykke arbejde og leverer en høj kvalitet. Hos Chrillesen & Sørensen mener vi ikke, at kvalitet behøver at ruinere folk, og derfor kan du trygt hyre os som din maler i Albertslund ved udflytning.

Vi ordner dine gulve, lapper dine vægge og maler det antal gange, der skal males, både vinduer, dørkarme, lofter, gulve og vægge. Ja, faktisk ordner vi alt, der vedrører indvendige maleropgaver, så du kan flytte med ro i maven.

Giv de boliginteresserede en grund til at købe dit hus

Er du husejer i Albertslund, der står og skal sælge din bolig? Så kan der være mange penge at spare ved at få en professionel maler i Albertslund til at udføre malerarbejdet for dig – både inde og ude.

Gennem de seneste år er det blevet tiltagende populært at hyre en professionel boligstylist til at style huse med flotte møbler og en smuk indretning inden fremvisninger for potentielle købere; en såkaldt salgsstyling. Et flot indrettet hjem er nemlig langt lettere at sælge end et tomt, fordi det gør det meget lettere for de interesserede at forestille sig, hvordan det måtte være at bo der.

På samme måde kan det lette dit boligsalg at få malet, fordi dit hus herved fremstår nyt, rent og lækkert. Særligt hvis du har haft husdyr eller røget indendørs, da der således kan sidde både snavs og grimme lugte i den gamle maling eller tapetet.

Når din bolig ser indflytningsklar ud, er den også nemmere at sælge. Vi maler dit hus i Albertslund, så du lettere kan sælge din bolig. På den måde kan du spare penge på ejendomsmæglerregninger og nedslag i prisen og hurtigt komme videre til dit nye drømmehjem.

Hvorfor vælge os?

Det er vigtigt, at du som kunde ved, hvorfor du skal vælge os som dit malerfirma. I videoen her, fortæller Christian om de værdier, som Crillesen & Sørensen bygger på.

Oftest stillede spørgsmål om vores malerarbejde i Albertslund

Hvordan hyrer jeg jer, hvis jeg mangler en maler i Albertslund?

Der er flere måder, du kan hyre os på. Første mulighed er at ringe til os på +45 52 72 52 72 og aftale et møde med os. Du kan også sende os en mail på cc@cogs. Til sidst kan du bruge vores online formular, hvor du selv kan booke et møde med os, når det passer dig. Vores eneste krav er, at vi må komme ud at se på opgaven, før vi afgiver et tilbud – uforpligtende, naturligvis.

Hvor i landet maler I?

Vi maler i Albertslund, Greve, København, Gentofte, Hellerup, Frederiksberg, Amager, Hvidovre og mange andre steder. Faktisk udfører vi maleropgaver i størstedelen af Hovedstadsområdet.

Hvilke opgaver udfører I?

Hos Chrillesen & Sørensen udfører vi alt i malerarbejde indvendigt og udvendigt for både private og virksomheder. Det omfatter blandt andet:


Derudover sætter vi tapet op, udfører algebehandling og sliber, olierer og behandler trægulve.

Hvor kan jeg se anmeldelser fra andre kunder?

Du kan se anmeldelser fra vores andre kunder på både Anmeld Håndværker og Trustpilot.

Hvad gør I for at passe på miljøet?

For at passe på miljøet benytter vi os for så vidt muligt at svanemærket maling, der har EU’s Ecolabel og er godkendt af Astma-Allergi Danmark.

Er du klar til at få et tilbud?

Vi står klar med rådgivning til dit kommende projekt. Book via vores system eller få et tilbud direkte tilsendt. Valget er dit.

Ja, det er ganske uforpligtende

Årets hændværker...
igen!!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.

Crillesen & Sørensen

Mangler du en maler i Albertslund, er du kommet til det rette sted. Vi står klar til at hjælpe dig og dine overflader, så du kan bruge din tid og energi på alt muligt andet, mens du er sikker på et lækkert resultat.

Book en tid til eftersyn i dag, og få et uforpligtende tilbud – kvalitet behøver ikke koste en formue.