Algebehandling & Fliserensen

Vil du gerne undgå algebelægninger hos dig ??

Så lad os klare opgaven.

Algebehandling

Algebehandling

Vi leverer professionel og miljøvenlig algebehandling. Hos os får du det bedste resultat til en fornuftig pris.

Fliserens

Vi kan komme dine fliser til undsætning. Vi renser med professionelt udstyr og behandler efterfølgende med miljømærket algemiddel. På den måde passer du både på dine fliser og miljøet.

VELKOMMEN TIL CRILLESEN & SØRENSEN

Alle boligejere vil gerne undgå algebelægninger. Og det er der en god grund til. Alger er nemlig ikke kun et kosmetisk problem. De er også en udfordring for husets generelle helbred. Alger kan nemlig give fugt og varige skader i din facade eller på dit tag.

Men algebelægninger kan være svære at komme til livs. Derfor kræver det ofte en professionel algebehandling. Vi vurderer hver sag individuelt, så vi sikrer os, at vi sætter ind med den helt rette indsats på din facade eller dit tag.

Algebehandling af facaden
Hvis din facade er ramt af alger, kan vi tilbyde at behandle den med vores miljøvenlige algemiddel. Midlet løsner op for smuds, alger og lav og hæmmer desuden algernes rødder. Efter 3-8 måneder vil du kunne se den fulde effekt af behandlingen, idet belægningerne langsomt har sluppet deres tag i facaden.  I visse tilfælde kræver afrensningen også en efterfølgende facaderens, som skyller belægningerne væk.

Algebehandling af taget
Ligesom med din facaden starter algebehandlingen af dit tag med en påføring af miljøvenligt algemiddel, der løsner alger og lav. Midlet skal have tid til at virke, og i langt de fleste tilfælde vil du efter nogle måneder kunne se, at belægningerne slipper og efterlader en flot tagoverflade. Er der behov for en mere tilbundsgående behandling, renser vi dit tag med hedevand og giver det en efterfølgende imprægnering. 

Algebehandling på abonnement
Hvis du vil af med algebelægningerne, så giv os et ring. Så kommer vi forbi og giver et tilbud der matcher dit behov. Vi tilbyder også algebehandlinger på abonnement, så du helt kan slippe for at bekymre dig om algerne. Hver abonnementsløsning udregnes individuelt. Så lad os tale om, hvad der bedst kan betale sig for dig. 

Vi hjælper dig med at komme algerne til livs på for eksempel: 

– Facader
– Murværk
– Tag
– Træværk
– Fliser
– Belægningssten

 

Om Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker. Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.
Årets håndværker 2020 & 2021

Se vores video om, hvordan vi kan hjælpe dig

Hvem er vi

Hvorfor skal du vælge
Crillesen & Sørensen?

ÅRETS HÅNDVÆRKER

Vi er utrolig stolte af at være vinder af prisen årets håndværker 2020 & 2021. En pris, der vidner om, at vi som malerfirma leverer et professionelt stykke håndværk - hver gang.

EN AFTALE ER EN AFTALE

Du kan som kunde hos os være sikker på, at en aftale er en aftale. Vi fremsender et skriftligt tilbud, inden malerarbejdet påbegyndes, og overholder altid den aftalte tid og ikke mindst den aftalte pris.

BOOK EN TID I DAG

Det skal være nemt for vores kunder. Derfor har vi lavet et effektivt booking system, så du hurtigt kan booke en samtale med os. Hvis du booker i dag, kigger vi forbi i morgen. Så enkelt er det.

MAN KAN ALTID FÅ FAT I OS

Vi står altid klar til at tage telefonen mellem kl 8-16! Så tøv ikke med at give os et kald på (+45) 52 72 52 72. Du er naturligvis også velkommen til at sende dine spørgsmål på mail eller sms. Vi giver altid et svar inden for 48 timer.

Det siger vores kunder

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på TrustpilotAnmeld Håndværker og Håndværker.dk. Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.

Her algebehandler vi

Shopping Basket

Ring mig op!

Jeg har spørgsmål,
og ønsker at blive ringet op.

Vi ringer dig normalt op ingen for 2 timer inden for vores åbningstid som er kl, 8-16, mandag til fredag.