Algebehandlinger i Valby

Mos og alger slår rødder på de overflader, de sætter sig på. Får du ikke fjernet dem i tide, kan de ødelægge overfladen – om det så er dit tag, din facade eller dine fliser.

En algebehandling trænger ind i algerne og dræber dem. Dette forebygger at de med tiden udvikler sig til mos.

Vi er erfarne algebekæmpere. Vi vurderer hver opgave individuelt. Så giv os et kald. Vi kører i Valby på daglig basis, og svinger gerne forbi og giver et godt tilbud til dig. Vi går op i at yde god service hver gang. Derfor kan du være sikker på, at vi aldrig går på kompromis med hverken kvalitet eller det færdige resultat.

 Vi algebehandler følgende steder

 – Algebehandling af facader

– Algebehandling af murværk

– Algebehandling af tag

– Algebehandling af træværk

– Algebehandling af fliser

– Algebehandling af belægningssten

Miljøhensyn og kvalitet hånd i hånd

Hos Crillesen & Sørensen tænker vi på miljøet. Vi anvender derfor udelukkende godkendte og kvalitetssikrede produkter, så du med god samvittighed kan få algebehandlet dine udvendige overflader.

Kvalitetsarbejde til en fornuftig pris

Hos Crillesen & Sørensen har vi fornuftige priser, da vi ikke mener, det behøver koste en formue at få lavet kvalitetsarbejde. Vi går op i at overholde den aftalte pris uden efterregninger – hos os skal der kun være positive overraskelser. 

Det lyder for godt til at være sandt. Men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.