Algebehandlinger i Hvidovre

Algebelægninger ligger højt på de fleste boligejeres hadeliste. Algebelægninger er ikke kun grimme at se på, de repræsenterer også en udfordring for husets generelle helbred. Alger kan nemlig give fugt og varige skader i fx facaden, hvilket kan forkorte facadens levetid markant. Vi kan hjælpe dig. 

Crillesen & Sørensen er din algebehandler i Hvidovre. Vi er altid i området og kommer gerne forbi med et tilbud på din opgave. Tilfredse kunder er det, vi vægter højest. Derfor stræber vi altid efter, at det færdige resultat er i top.

Få bugt med algebelægninger

Det kan være en udfordring at komme algebelægningerne til livs. Det kræver ofte en professionel algebehandling. Vi vurderer hver sag individuelt, så vi sikrer os, at vi sætter ind med den helt rette indsats ind på dine udvendige overflader.

Vi algebehandler følgende steder 

– Algebehandling af facader

– Algebehandling af murværk

– Algebehandling af tag

– Algebehandling af træværk

– Algebehandling af fliser

– Algebehandling af belægningssten

 

Miljøhensyn og kvalitet hånd i hånd

Hos Crillesen & Sørensen tænker vi på miljøet. Vi anvender derfor udelukkende godkendte og kvalitetssikrede produkter, så du med god samvittighed kan få algebehandlet dine udvendige overflader.

En aftale er en aftale

Når du er kunde hos Crillesen & Sørensen, er en aftale en aftale. Vi har øje for detaljen og udfører vores arbejde til perfektion. Vores kunder kommer i første række, og derfor søger vi altid for at imødekomme og opfylde dine ønsker.