Algebehandlinger i Kastrup

Det er vigtigt at bekæmpe mos og alger. Har du for eksempel mos og alger på dit tag, kan det føre til nedbrydning af taget. Vi kan heldigvis hjælpe

Crillesen & Sørensen er din lokale algebehandler i Kastrup. Vores kontor er beliggende i Kastrup, og her føler vi os godt hjemme. Vi er aldrig langt væk, så vi stikker gerne hovedet forbi med et godt uforpligtende tilbud.

Få bugt med algebelægninger

Algebelægning på udvendige overflader er et velkendt problem for mange boligejere. Alger er ikke kun et kosmetisk problem. De er også en udfordring for husets generelle helbred. Alger kan nemlig give fugt og varige skader i fx facaden, hvilket kan forkorte facadens levetid markant.

Men algebelægninger kan være svære at komme til livs. Derfor kræver det ofte en professionel algebehandling. Vi vurderer hver sag individuelt, så vi sikrer os, at vi sætter ind med den helt rette indsats ind på dine udvendige overflader.

Vi algebehandler følgende steder

– Algebehandling af facader

– Algebehandling af murværk

– Algebehandling af tag

– Algebehandling af træværk

– Algebehandling af fliser

– Algebehandling af belægningssten

 

Miljøhensyn og kvalitet hånd i hånd

Hos Crillesen & Sørensen tænker vi på miljøet. Vi anvender derfor udelukkende godkendte og kvalitetssikrede produkter, så du med god samvittighed kan få algebehandlet dine udvendige overflader.

Vores kunder kommer i første række

Hos Crillesen & Sørensen er vi kendte for vores ærlighed, gode service og sans for detaljen. Vi sætter stor pris på vores kunder i Kastrup, og derfor påtager vi os også gerne opgaver udenfor normal åbningstid.

Det lyder for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.