Algebehandlinger i Nordsjælland

Vil du gerne af med skadelige algebelægninger? Så lad os klare opgaven. Vi er erfarne algebekæmpere og har mange kunder i hele Nordsjælland. 

Alger er små planter, der slår rødder i dit tag, på din facade og på dine fliser. Det kan give anledning til fugtskader og for eksempel frostsprængninger. Derfor er der god fornuft i at komme algerne til livs. Det er det vi er her for. Så giv os et ring, så kommer vi forbi og giver et tilbud på bekæmpelse af dit algeproblem. 

Vi går op i at yde god service – hver gang. Derfor kan du være sikker på, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten eller det færdige resultat. 

Vi algebehandler følgende steder 

– Algebehandling af facader

– Algebehandling af murværk

– Algebehandling af tag

– Algebehandling af træværk

– Algebehandling af fliser

– Algebehandling af belægningssten

 Miljøhensyn og kvalitet hånd i hånd

Hos Crillesen & Sørensen tænker vi på miljøet. Vi anvender derfor udelukkende godkendte og kvalitetssikrede produkter, så du med god samvittighed kan få algebehandlet dine udvendige overflader.

Gensidig tillid

Hos Crillesen & Sørensen tror vi på vigtigheden af en god dialog mellem os og vores kunder. På den måde sikrer vi nemlig, at vi rammer plet i forhold til kundens ønsker og behov. Vi tror på, at gensidig tillid er vejen frem. 

Vi er stolte af at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Og det er ikke kun noget vi siger. Se vores gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.