Algebehandlinger på Østerbro

Crillesen & Sørensen er din algeekspert på Østerbro. Vi kommer her dagligt og kigger gerne forbi med et godt tilbud på din bekæmpning af dine algeproblemer. 

Alger og mos står oftest højt på husejeres hadeliste. Og det kan vi godt forstå. For de er grimme at se på og derudover skadelige for huset. Alger er små planter, som sætter rødder i overflader. Det kan føre til for eksempel fugtproblemer og frostskader. Så der er god fornuft i at komme algerne til livs. Det er det, vi er her for. Giv os et ring, så kører vi forbi og giver et tilbud på opgaven. Vi har mange kunder på Østerbro og kommer der dagligt. 

Vi algebehandler følgende flader

– Facader

– Murværk

– Tag

– Træværk

– Fliser

– Belægningssten

Miljøhensyn og kvalitet hånd i hånd

Hos Crillesen & Sørensen tænker vi på miljøet. Vi anvender derfor udelukkende godkendte og kvalitetssikrede produkter, så du med god samvittighed kan få algebehandlet dine udvendige overflader.

Kvalitet og punktlighed

Vi er stolte af at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Og det er ikke kun noget vi siger. Se vores gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.