Fliserens

Crillesen & Sørensen foretager professionel fliserens for dig 

En god fliserens kan gøre, at selv gamle fliser ser nye ud. Og det ser nu engang mest indbydende ud, når der ikke er alger, mos, flisepest, skidt eller andre belægninger på dine fliser. Ikke alene synes vi hos Crillesen & Sørensen, at rene fliser er flottest. Men flisebelægninger kan også være skadeligt for flisen – og farligt, da fliser med alger og mos kan blive glatte. 

Det er svært at foretage rensning af fliser selv, for mange har ikke det rette udstyr. Vi foretager professionel fliserens for mange kvadratmeter fliser hvert år og ved, at selv gamle fliser kan komme til at se nye ud. 

Husk, det er nemmere at forebygge end at udbedre – især for de fliser, der ligger i fugtige, skyggefyldte områder. Fliser, der har en ru eller porøs overflade er tit mere udsatte end glatte eller glaserede fliser. Og fliser, der sjældent bliver gået på, får oftere belægninger end fliser med trafik. 

Fliserens og algebehandling går hånd i hånd hos os

Vi starter med en grundig afrensning, som fjerner alle belægninger. Næste skridt i fliserens behandlingen er forebyggelsen mod fremtidige algeangreb. Her benytter vi vores miljømærkede algemiddel. Derefter skal fliserne tørre.

Afrensningen gør, at sandet i fugerne bliver skyllet væk. Derfor kan vi naturligvis også feje nyt fugesand på for dig i forbindelse med en fliserens. 

Overvej også imprægnering af fliser og algebehandling 

Hvis du vil sikre dig flotte fliser i længere tid, kan vi imprægnere dine fliser for dig efter afrensningen. Imprægneringen beskytter fliserne og mindsker fugtoptaget betragteligt. Imprægneringen kan finde sted 7 uger efter rens af fliserne.

Opdager du et sted med mange algebelægninger, bør du gøre noget ved det. Alger er ikke kun et kosmetisk problem. Det kan påvirke husets generelle tilstand, for alger kan give fugt og varige skader. Derfor kan en algebehandling være en god investering. 

Få et abonnement på fliserens

Hvis du vil være helt fri for at skulle bekymre dig om dine fliser, så lad os tale om fliserens på abonnement. Pris og omfang af abonnementet afhænger af, hvor stort et areal du vil have fliserenset og fliserne tilstand. 

Vi leverer kvalitetsfliserens i hele Storkøbenhavn, så tag fat i os og få et tilbud.