Algebehandlinger på Amager

Vil du gerne af med skadelige algebelægninger? Så lad os klare opgaven. Crillesen & Sørensen er din lokale algeekspert på Amager. Vi er kendte for vores grundighed og gode service.

Få bugt med algebelægninger

Algebelægning på udvendige overflader er et velkendt problem for mange boligejere. Alger er ikke kun et kosmetisk problem. De er også en udfordring for husets generelle helbred. Alger kan nemlig give fugt og varige skader i fx facaden, hvilket kan forkorte facadens levetid markant. 

Men algebelægninger kan være svære at komme til livs. Derfor kræver det ofte en professionel algebehandling. Vi vurderer hver sag individuelt, så vi sikrer os, at vi sætter ind med den helt rette indsats på dine udvendige overflader. 

 Vi algebehandler følgende steder:

 – Algebehandling af facader

  • – Algebehandling af murværk

  • – Algebehandling af tag

  • – Algebehandling af træværk

  • – Algebehandling af fliser

  • – Algebehandling af belægningssten

 Miljøhensyn og kvalitet hånd i hånd

Hos Crillesen & Sørensen tænker vi på miljøet. Vi anvender derfor udelukkende godkendte og kvalitetssikrede produkter, så du med god samvittighed kan få algebehandlet dine udvendige overflader. 

En aftale er en aftale

Når du er kunde hos Crillesen & Sørensen, er en aftale en aftale. Vi giver Amagers bedste service og er kendte for at overholde alle indgåede aftaler til punkt og prikke. Det er vores mange trofaste kunder heldigvis enige med os i. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Vi kommer dagligt på hele Amager og kigger gerne forbi og giver tilbud på din opgave.