Maler i Dragør

Maler i Dragør uden ubehagelige overraskelser

Når du skal vælge maler, er det vigtigt at vælge en, der er punktlig og grundig, først og fremmest. Et dårligt udført malerarbejde kan nemlig gå hen og blive en bekostelig affære i flere sammenhænge, f.eks. fordi:

  • Det holder dårligt og skal males igen om et par år
  • Dine lejere klager over kvaliteten, så du skal betale en anden maler for at få det hele gjort om
  • Du bliver trukket i depositum ved fraflytning, fordi udlejer skal betale en maler for at genmale

En dygtig maler tager højde for farvevalg, underlag, anvendte produkter og væggenes stand inden påbegyndelse af arbejdet. Det kræver eksempelvis væsentligt mere at male væggene i et rygerhjem, hvor der ikke har været malet i 40 år, end i en lejlighed, hvor lejer kun har boet der i et par år.

Vi sørger derfor altid for at tage et grundigt kig på opgaven og forventningsafstemme med dig, inden vi afgiver et tilbud. Dette sikrer det bedste resultat, som alle kan være tilfredse med – og du slipper for grimme overraskelser og dyre efterregninger, fordi arbejdet blev lidt dyrere end forventet.

Mange forskellige typer maleropgaver i Dragør

Hos Chrillesen & Sørensen har vi mange års erfaring med en bred vifte af maleropgaver i Dragør og Storkøbenhavn. Når du vælger os, får du altså en specialiseret leverandør, for hvem ingen situation efterhånden er ukendt eller uafprøvet.

Vi udfører maleropgaver i Dragør inden for både privat og erhverv. Privat kan vi blandt andet hjælpe med:

Til erhverv tilbyder vi desuden maling af butikker uden for åbningstid, maling af virksomheder, fliserens, vinduesrenovering, maling af trappeopgange og faste aftaler om maling i f.eks. boligforeninger.

Vi har prøvet lidt af hvert, og hvis der er noget, vi ikke mangler, så er det erfaring. Hiv fat i os, hvis du mangler en maler i Dragør – vi er specialister i facader.

Årets Håndværker 2020 og 2021

Punktlighed, value for money og grundighed er nogle af de kerneværdier, vores virksomhed bygger på. Vi sætter en ære i at leve op til vores egne høje standarder hver eneste dag, og det kan mærkes, når vi får tilbagemeldinger fra vores kunder.

Men noget af det, vi er allermest stolte af, er prisen som Årets Håndværker i malerkategorien, som vi vandt i 2020 og 2021. Årene forinden har vi været finalister, og det vidner om og bekræfter både os og jer i, at vi er hamrende dygtige til det, vi laver.

Prisen gives ud fra de anmeldelser, firmaerne modtager på siden Anmeld Håndværker, og derfor er prisen jo i virkeligheden givet af alle vores fantastiske kunder.

Eksempler fra det virkelige liv

Måske står du med et hus, du gerne vil have malet – men hvad koster det egentlig? En ting er at læse om, hvad ting koster, men der er mange faktorer, der spiller ind. Derfor er det nemmeste nogle gange at se, høre og læse eksempler fra det virkelige liv.

Derfor har vi samlet en række cases og sat dem ind i en oversigt, så du kan læse eksempler på konkrete opgaver, vi har udført. Du kan desuden læse, hvad den endelige pris blev, så du kan sammenligne med din egen situation og få en fornemmelse af prisen.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at give os et kald eller booke et møde med os, så vi kan sende dig et fuldstændig uforpligtende tilbud på din specifikke maleropgave. Tilbuddet modtager du inden for 48 timer, og herfra er det helt op til dig, om du vil takke ja eller nej.

God kvalitet til rimelige priser

Noget af det, vi går højt op i her hos Chrillesen & Sørensen er, at kvalitet ikke behøver koste en formue. Derfor holder vi vores priser på et rimelige niveau, mens kvaliteten forbliver høj. Det kan vi først og fremmest, fordi vi har mange års erfaring og kan løse opgaverne grundigt og effektivt. Ydermere bruger vi mange ressourcer på at tillære os de nyeste metoder og investerer jævnligt i nye maskiner, der kan hjælpe os med at effektivisere vores arbejde og aflaste vores medarbejdere.

Eksempelvis har vi en spartelmaskine, der kan sprøjte spartel op på 10. sal i en etageejendom fra gadeplan. Det sparer os både tid og kræfter, og det er kort og godt med til at holde udgifterne nede. Så mangler du en maler i Dragør, så lad dig ikke afskrække af prisen.

Vi maler i Dragør med svanemærkede produkter

Vi får de fleste af vores produkter fra leverandøren Beckers, både maling og algebehandlingsprodukter. Størstedelen af disse er svanemærkede, godkendt af Astma-Allergi Danmark og besidder EU’s Ecolabel, så vi forurener mindst muligt, og du slipper for giftige kemikalier i dit hjem.

Vi står klar til at male for dig i Dragør

Er du på udkig efter en maler i Dragør, er du altid velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail. Det er gratis og uforpligtende, og vi giver altid den bedst mulige pris. Book et møde i dag, og du har dit tilbud inden for 48 timer.

Hvorfor vælge os?

Det er vigtigt, at du som kunde ved, hvorfor du skal vælge os som dit malerfirma. I videoen her, fortæller Christian om de værdier, som Crillesen & Sørensen bygger på. 

3 SKARPE MALER TILBUD

Crillesen & Sørensen - Spartel - Filt - Mal - #cogs
SPARTEL - FILT - MAL

Afdækning
1 x pletspartling + 1 x fuldspartling
Slibning
Opsætning af filt
Grundmaling
2 x råhvid glans 5
Pris baseret på min. 50 m2 loft/væg

Crillesen & Sørensen - EPOXY GULVMALING #cogs
EPOXY GULVMALING

Grundrens
2 x Epoxy maling
Min. 7 m2 eller kr. 3.843

Crillesen & Sørensen - OPSÆTNING AF NON-WOVEN TAPET #cogs
OPSÆTNING AF NON-WOVEN TAPET

Afdækning
Tapetklister
Opsætning af tapet
Ekskl. tapet

Priserne er vejledende, det skyldes at underlagets beskaffenhed kan varriere fra sag til sag. Vi vil altid gerne kigge på din opgave og give dig et godt, fast og uforpligtende tilbud