Maling af gulv, trægulv og betongulv

Skal vi give dit gulv nyt liv med epoxymaling

Crillesen & Sørensen kan male dit gulv for dig. Vi kan for eksempel male betongulvet i kælderen eller garagen med epoxymaling. Fordelene ved  epoxy er, at den lukker helt af for fugt og vand. Det er praktisk i de typer af rum, hvor man ofte oplever fugtproblemer, og derfor er epoxy en af vores foretrukne behandlinger til betongulve. 

Maling af trægulv
Vi kan selvfølgelig også male dit trægulv i beboelsesarealerne. Mange drømmer om flotte malede trægulve, men alt for mange har desværre også oplevet afskallede og grimme gulve, der bare på ingen måde lever op til Bo Bedre-fantasien. Et malet gulv er en stor beslutning, for det er besværligt at gøre om, og hvis det ikke gøres ordentligt, risikerer du et resultat, du kommer til at fortryde. Tag en snak med os om dine behov, så finde vi frem til den helt rette løsning i fællesskab. 

Vi kan for eksempel male gulve for dig disse steder:

– Garagen.

– Bryggerset.

– Kælderen.

– Stue og andre beboelsesrum.

 

Ja, det er ganske uforpligtende

Få et tilbud på din opgave

Udfyld nedenstående formular for at få et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et gratis tilbud - Landingpages inline

Er du klar til at få et tilbud?

Vi står klar med rådgivning til dit kommende projekt. Book via vores system eller få et tilbud direkte tilsendt. Valget er dit.

Ja, det er ganske uforpligtende

Årets håndværker...
igen!!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.