Maler i Farum

Professionelt malerfirma i Farum

Chrillesen & Sørensen ApS er et professionelt malerfirma, der hjælper med maleropgaver i både det private og erhverv. Vi maler i Farum og mange andre steder i Storkøbenhavn, så hvis du gerne vil have en maler, der er tæt på, så står vi til rådighed.

Fordelen ved at vælge en maler fra nærområdet er, at vi har mulighed for at komme ud og kigge på opgaven, inden vi afgiver et tilbud. Det vil vi gerne, fordi det giver os de bedste forudsætninger for at udføre et ordentligt stykke arbejde inden for den aftalte tid. I sidste ende skaber det de gladeste kunder og du slipper for ubehagelige efterregninger.

Vi går op i punktlighed og god service, og vi leverer altid vores arbejde til tiden uden at gå på kompromis med resultatet. Vi er din maler i Farum!

Den sidste hånd på dit nye hus

Danskerne bygger huse som aldrig før, og måske er du en af dem, der har påbegyndt et større byggeprojekt. Det tager typisk et år at bygge et nyt hus – ofte længere. For at undgå at skulle betale dobbelt husleje, vælger mange nybyggere at opsige deres lejlighed i god tid og flytte hjem til deres forældre eller i skurvogn for en periode, indtil huset står klar. Det er sjældent optimale forhold, fordi alt er pakket ned i kasser og står klar til den store flyttedag, på nær enkelte fornødenheder som tøj og toiletgrej.

Som malere er vi det sidste led i håndværkerprocessen og dem, der skal stå for den sidste finish. Vi ved, hvor frustrerende det kan være, når byggeprojektet trækker ud. Derfor overholder vi altid vores aftaler uden at sløse med resultatet. Det kan vi, fordi vi sætter realistiske deadlines, fordi vi sørger for at forventningsafstemme med dig, og fordi vi har mere end 20 års erfaring i malerbranchen. Med os som maler i Farum er du sikker på et smukt resultat, der holder i årevis.

Maling, der holder

Maling, der smitter af, er no-go. Det er træls, når det sætter hvide aftryk på tøjet, og når det ryger med af, når du tørrer madrester af væggen med en våd karklud. Maling skal ikke smitte af, det skal blive siddende.

Det kan være flere grunde til, at malingen smitter af, herunder:

  • Der er anvendt en dårlig eller billig maling
  • Malingen passer ikke til underlaget
  • Væggene ikke er vasket ordentlig ned før påføring

Når du vælger os som malerfirma i Farum, undgår du sløset påføring og billige produkter. Vi maler kun med de bedste og mest bæredygtige produkter, der både holder og ser flotte ud. De besidder EU’s Ecolabel, Svanemærket og Asta-Allergi Danmarks blåstempling, så du slipper for lugtgener og unødvendige kemikalier.

Vi hjælper med alle typer maleropgaver i Farum

Vi har erfaring med mange typer maleropgaver, og vi har dygtige og kompetente fagfolk på opgaven. Når du hyrer os, skal du ikke gøre noget selv. Vi tager tapet ned, vasker væggene, spartler, sætter filt op og tager os i det hele taget af hele den indledende proces, som er vigtig for slutresultatet. Om du skal have malet et udendørs træskur eller indendørs gipsvægge, står vi til rådighed.

Udover alle udvendige og indvendige typer maleropgaver, udfører vi:

Efter endt arbejde rydder vi selvfølgelig op efter os selv, så du kan nyde resultatet med det samme.

Maling af vægge og slibning af gulve ved fraflytning

Vi er også et oplagt valg, hvis du står og skal flytte ud af din lejlighed, og gerne vil have så meget af dit depositum tilbage som muligt. Du kan selvfølgelig godt selv fatte en malerpensel, men uden den fornødne viden risikerer du, at udlejeren ikke godkender resultatet. I sådanne tilfælde vælger udlejeren selv en maler til at gøre arbejdet, og så har du både spildt tid og penge – udlejer vælger nemlig typisk den dyreste maler på markedet, og så er der ikke mange penge tilbage på dén konto.

I stedet kan du vælge os til at udføre et professionelt stykke malerarbejde og slibe og behandle dine gulve. Vi er kendt for punktlighed, kvalitet og rimelige priser, og derfor er der penge at spare. Slip for besværet, og hyr os til flyttehjælp i Farum.

Få et uforpligtende tilbud

Prisen på malerarbejde varierer fra opgave til opgave, og det er svært at give et entydigt svar på, hvad sådan noget koster. Der er mange faktorer, der spiller ind i prissætningen, herunder opgavens omfang, boligens stand, mængde af maling osv. En opgave, der kræver nedrivning af tapet, spartling, opsætning af filt og maling, er selvsagt mere krævende, end hvis det blot drejer sig om et enkelt lag maling i en studielejlighed.

Derfor vil vi meget gerne tage et kig på opgaven, inden vi afgiver et tilbud. På den måde kan vi afgive et rimeligt tilbud uden efterregninger, sætte en realistisk deadline og forventningsafstemme, så alle parter bliver glade og tilfredse, og vi sikrer et godt og behageligt samarbejde.

Når vi har kigget på opgaven, afsender vi et skriftligt tilbud inden for 48 timer, som du kan acceptere eller afslå. Book et møde med os i dag, og lad os være din maler i Farum.

Hvorfor vælge os?

Det er vigtigt, at du som kunde ved, hvorfor du skal vælge os som dit malerfirma. I videoen her, fortæller Christian om de værdier, som Crillesen & Sørensen bygger på. 

3 SKARPE MALER TILBUD

Crillesen & Sørensen - Spartel - Filt - Mal - #cogs
SPARTEL - FILT - MAL

Afdækning
1 x pletspartling + 1 x fuldspartling
Slibning
Opsætning af filt
Grundmaling
2 x råhvid glans 5
Pris baseret på min. 50 m2 loft/væg

Crillesen & Sørensen - EPOXY GULVMALING #cogs
EPOXY GULVMALING

Grundrens
2 x Epoxy maling
Min. 7 m2 eller kr. 3.843

Crillesen & Sørensen - OPSÆTNING AF NON-WOVEN TAPET #cogs
OPSÆTNING AF NON-WOVEN TAPET

Afdækning
Tapetklister
Opsætning af tapet
Ekskl. tapet

Priserne er vejledende, det skyldes at underlagets beskaffenhed kan varriere fra sag til sag. Vi vil altid gerne kigge på din opgave og give dig et godt, fast og uforpligtende tilbud