Udvendigt malerarbejde

Der er intet som en helt nymalet facade

Der er få ting, der kan løfte en bygnings udseende som en helt nymalet facade. Hos Crillesen & Sørensen tilbyder vi maling og behandling af husfacader, tilbygninger, rækværk og andre udendørs overflader. 

Det udvendige malerarbejde foretager vi mellem 1. maj og 31. oktober. Hvis vi skal male træværk for dig, er det meget vigtigt, at der ikke er fugt i træet.

Det rigtig udstyr sikrer kvalitet
Vi går op i at have det rigtige udstyr til enhver opgave. Hvis vi skal male udvendigt for dig, stiller vi op med et professionelt højtryksanlæg, så vi først kan få vasket alt snavset væk, før vi maler. Rene flader er helt essentielt for et godt resultat.

Takket være vores rullestillads kan vi male i højden – helt op til 8 meter. Og så har vi i øvrigt også egen toiletvogn, vi kan stille op, hvis du gerne vil undgå, at vi går ind i huset. 

Specialister i udendørs malearbejde
Der er mange ting at tage højde for, når det kommer til udvendigt malerarbejde. Fx kræver det grundig planlægning, hvis man skal have alt fra vejrforhold, manglende udstyr og ikke mindst tid til at gå op i en højere enhed. Derfor kan man med fordel vælge at få professionel hjælp til at få malet udvendigt.

Vi har specialiseret os i udvendigt malerarbejde og kan garantere dig, at du vil elske det færdige resultat. Det vigtigste for os er tilfredse kunder, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Blandt de udendørs opgaver, vi kan hjælpe med, er for eksempel: 

– Facaderenovering eller maling af facader og gavle. 

– Maling af alle typer døre og vinduer.

– Behandling i form af træbeskyttelse eller maling af redskabsskure, hegn, tagudhæng m.m.

Ja, det er ganske uforpligtende

Er du klar til at få et tilbud?

Vi står klar med rådgivning til dit kommende projekt. Book via vores system eller få et tilbud direkte tilsendt. Valget er dit.

Ja, det er ganske uforpligtende

Årets håndværker...
igen!!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.