Opsætning af tapet

Skal vi hjælpe dig med at opsætte tapet

Tapet er igennem de seneste år kommet på mode igen. Flot opsat tapet ser godt og eksklusivt ud og kan skabe en unik stemning. Mange vælger kun at sætte tapet op på én væg, på det måde kan man blande det minimalistiske hvide rum med varmen og elegancen fra et smukt tapet.

Det er ikke forbeholdt enhver at opsætte tapet. Det kræver know how og tålmodighed at opsætte de lange baner, så de sidder pænt på væggen og passer i mønstrene. Forudsætningen for et godt resultat er, som med så meget andet, at grundarbejdet er i orden. Derfor er det vigtigt at væggene spartlede og glatte inden opsætningen påbegyndes.

Tapet fås i et utal af forskellige farver, mønstre og varianter. prismæssigt spænder taper fra små 30 kr. meteren til flere 1.000 kr. meteren. Find inspiration og spændende tapeter på tapeteksperten.dk.

Ja, det er ganske uforpligtende

Få et tilbud på din opgave

Udfyld nedenstående formular for at få et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et gratis tilbud - Landingpages inline

Er du klar til at få et tilbud?

Vi står klar med rådgivning til dit kommende projekt. Book via vores system eller få et tilbud direkte tilsendt. Valget er dit.

Ja, det er ganske uforpligtende

Årets håndværker...
igen!!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.