Maler i København

Din maler i København

Crillesen & Sørensen er din maler i København. Vi har mange års erfaring i istandsættelse og renovering af lejligheder i hele København, og påtager os alle typer af maleropgaver. Vi har altid det økonomiske aspekt for øje, og mener ikke det behøver at koste en formue at få malet. Derfor er alle vores priser fornuftige, uden at vi går på kompromis med hverken kvalitet eller det færdige resultat. Hos Crillesen & Sørensen bruger vi miljømærket maling, så vi både tænker på dig, vore medarbejdere og miljøet.

Kvalitetsarbejde kræver kvalitetsmedarbejdere. Derfor har vi altid et professionelt team klar til at yde den bedste service og hjælpe dig med din maleropgave – hvad end der er lavt eller højt til loftet.

Ja, det er ganske uforpligtende

Få et tilbud på din opgave

Udfyld nedenstående formular for at få et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et gratis tilbud - Landingpages inline

Vi hjælper gerne med følgende indvendige maleropgaver

VI BENYTTER MILJØVENLIGE PRODUKTER

Malerarbejde er en tillidssag

Som kunde hos os kan du derfor være sikker på, at en aftale er en aftale. Vi fremsender altid et skriftligt tilbud, inden malerarbejdet påbegyndes. Vi overholder den aftalte tid og ikke mindst den aftalte pris. Det lyder for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Vi kan i øvrigt med egen gulvafdeling også tilbyde afslibning og behandling af dine trægulve.

Butikslokaler og facaderenovering i København

Mange butikker kan ikke holde lukket i dagtimerne, hvilket gør det til en udfordring at finde en maler i København. Vi påtager os derfor gerne opgaver udenfor normal åbningstid og rydder naturligvis op, så butikken står klar til at modtage kunder næste morgen.

Så hvad end det er din lejlighed eller erhvervslokaler, der skal friskes op, så kigger vi gerne forbi til en snak om din maleropgave. Vi dækker hele København, og kan hjælpe med dine maleropgaver uanset om du er måtte være placeret på Frederiksberg eller Amager.

Hvis du mangler en maler i København, så tøv ikke med at kontakte os på (+45) 52 72 52 72. Vi er altid klar til at tage telefonen.

Hvorfor vælge os?

Det er vigtigt, at du som kunde ved, hvorfor du skal vælge os som dit malerfirma. Se videoen her., hvor Christian fortæller om de værdier, som Crillesen & Sørensen bygger på. 

Er du klar til at få et tilbud?

Vi står klar med rådgivning til dit kommende projekt. Book via vores system eller få et tilbud direkte tilsendt. Valget er dit.

Ja, det er ganske uforpligtende

Årets hændværker...
igen!!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.