Sandspartel væg - Få en jævn overflade

For at få en jævn overflade vælger mange sandspartel til væg. Denne spartelmasse gør overfladen glat, hvor små huller og revner udfyldes af massen. Hos Cogs er vi blandt de bedste på markedet indenfor spartling og malerarbejde, og vi står altid klar til at hjælpe dig med dit næste projekt.

Ja, det er ganske uforpligtende

Intet problem. Se hvordan

Professionel sandspartling af vægge

Skal du have udført en professionel sandspartling af vægge, står vi derfor klar til at udføre arbejdet. Når man bruger spartelmasse, er det vigtigt, at man ikke efterlader ujævnheder i overfladen. Det kan være svært at bruge, da konsistensen er meget tyk, og man bruger en spartel til at fordele det rundt med.

Dårligt spartelarbejde kan desværre tydeligt ses på væggene, når der kommer maling på dem, og det vil efterlade et ærgerligt resultat. Det kan derfor ofte betale sig at få hjælp fra erfarne malere, som har erfaring indenfor spartelarbejde.

Bruger man sandpartel til væg, kan man blandt andet risikere, at der kommer bobler og ujævnheder i overfladen, når man påfører maling eller filt efterfølgende. Dette skyldes, at massen ikke har været tør nok fra start, men hvor en god løsning blot er, at man påfører en ekstra omgang spartel og sliber til. 

Det kan derfor være en tidskrævende proces, hvis man selv kaster sig ud i det, hvorfor hjælp fra professionelle fagfolk vil gavne.

Ja, det er ganske uforpligtende

Få et tilbud på din opgave

Udfyld nedenstående formular for at få et uforpligtende tilbud på din opgave

Få et gratis tilbud - Landingpages inline

Hvorfor vælge sandspartel til væg?

Når man skal spartle, er det oftest sandspartel til væg, man vælger. Dette materiale er godt til at spartle på både pudsede vægge såvel som betonvægge. Det samme gælder gipsvægge, hvor du spartler samlinger og huller først, og dernæst fuldspartling, som giver et flot og jævnt udtryk.

Der kan både benyttes rullespartel, sprøjtespartel og den traditionelle metode, hvor du trækker spartlen.

Grov sandspartel til gipsvæg

Når man har sat gipsvægge op, opstår der huller og samlinger under opsætningen. Her benytter man spartel til at dække huller og samlinger. Gips er et meget stærkt og solidt materiale, hvor der skal meget til, før det ødelægges. Man skal dog fortsat være opmærksom på detaljen, når det opsættes og spartles over.

Grov- og medium sandspartel til væg er altså et oplagt valg til gipsvægge, hvor den kan bruges til at udfylde de små huller og revner i gipsen. Her sikrer man, at vægge efterlades ensartet, hvorefter man kan male dem efter.

Hvem er vi?

Hos Cogs har vi mange års erfaring indenfor malerarbejde, som både indbefatter spartling, filt og maling. Derudover tilbyder vi også fliserens og algebehandlinger samt gulvafslibning og behandling.

Har du brug for hjælp til at forstå, hvordan sandspartel til væg fungerer, eller har du lige købt et hus, der trænger til en kærlig hånd, så har vi meget som vi kan hjælpe med. Vi har både vundet prisen for “Årets Håndværker” i 2020 og 2021 i maler kategorien, som vi er meget stolte af. 

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

VINDER AF ’ÅRETS HÅNDVÆRKER’ I 2020 OG 2021

Priser på spartelarbejde

Vores priser er varierende, og de afhænger af dine forhold i boligen. Prisen kan derfor variere alt efter din lofthøjde. Nedenstående er dog taget med udgangspunkt i 2,6 og 3,6 meter.

YdelsePris
Plet spartel, fuld spartel & slib (loft & vægge klar til filt, ikke maling)Pris pr. M2:
120 eksl. moms
150 inkl. moms
Plet spartel, fuld spartel, slib (loft & vægge klar til maling uden filt)
Pris pr. M2
210 eksl. moms
262,5 inkl. moms
Plet spartel, fuld spartel, slib, filt & grunder
Pris pr. M2
240 eksl. moms
300 inkl. moms
Plet spartel, fuld spartel, slib, filt & grunder. Inkl. færdig maling i råhvid
Pris pr. M2
310 eksl. moms
387,5 inkl. moms

OBS: Vores priser er udregnet ud fra total m2, og priserne dækker over vægge uanset vinduer eller ej. Gennemsigtige priser uden efterregninger.

Eksempler på prisestimeringer:

  • Eksempel 1: Loft og vægge – gulv 100m2 – 100 m2 gulv x 3,6 = 360 total m2. 
  • Eksempel 2: Kun vægge – gulv 100m2 – 100 m2 gulv x 2,6 = 260 total m2.

Ja, det er ganske uforpligtende

Er du klar til at få et tilbud på spartling?

Vi står klar med rådgivning til dit kommende projekt. Book via vores system eller få et tilbud direkte tilsendt. Valget er dit.

Ja, det er ganske uforpligtende

Årets håndværker...
igen!!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.