Gulvafslibning i København og omegn

Alle gulve higer efter vedligeholdelse og pleje. De udsættes nemlig for tunge ting, skarpe genstande og andre ødelæggende ting. Hver dag. Hos Crillesen & Sørensen hjælper vi med at puste nyt liv i dine gulve med en professionel gulvafslibning – altid med en perfektionistisk og effektiv tilgang.

Ja, det er ganske uforpligtende

Inden for gulvafslibning tilbyder vi:

Afslibning af fernis

Som specialister i gulvarbejde ser vi det ofte. Boliger, der har mange år på bagen, med ældgamle fyrretræsgulve, som i tidernes morgen blev behandlet med fernis. En gulvbehandling, der især blev benyttet i årene op til 2. verdenskrig, men som er blevet mindre populær med årene. Det betyder, at vi har mange kunder, der vælger at få det slebet af.

Fernis er en slags lak, og i sin tid blev gulvene behandlet med den mørkebrune fernis, der er en blanding af linolie, harpiks og en fortynder, der danner en hård og beskyttende overflade. Det karakteristiske ved fernisbehandlede gulve er, at de er mørke og tilfører en varm stemning til hjemmet.

For at fjerne fernis fra sit gulv kræver det, at man sliber gulvet flere gange. Den tykke, klæbrige fernis skal fjernes med groft slibepapir – og derfor skal gulvet altid efterslibes med mindre groft papir for at fjerne sliberidserne fra det grove slibepapir. Det er altid udfordrende og tidskrævende at slibe gammelt fernis af gulve, men det er alt besværet værd. Efterfølgende får plankerne nemlig et helt nyt liv, og de fremstår næsten som nye.

 

Efter afslibningen skal gulvene behandles, og det kan både være i form af en ludbehandling, oliebehandling, lakbehandling eller en kombination af behandlingerne.

Grov afslibning

Den grove afslibning af gulve anbefaler vi til trægulve, der har haft et hårdt liv. Det hårde liv kan både være forårsaget af, at gulvene er blevet brugt meget, eller at de ikke er blevet vedligeholdt løbende.

Den grove afslibning giver dit gulv et helt nyt liv. Det gør den, fordi den tager det øverste lag af gulvet og fjerner mærker fra møbler, høje hæle og andre hårde genstande, der har markeret sig i gulvets overflade. Det er nødvendigt at behandle gulvet efter en grov afslibning, og det kan både være i form af en ludbehandling, oliebehandling, lakbehandling eller en kombination af behandlingerne.

Let afslibning

Trænger dit trægulv til en opfriskning, og ønsker du at holde dine lakerede gulve pæne og slidstærke? Så kan du nøjes med en let afslibning af dit gulv.

En let slibning af et trægulv kan kun udføres på lakerede gulve og sliber kun gulvets overflade uden at slibe igennem lakken. Slibningen er derfor en god løsning, hvis du blot ønsker, at dit gulv skal have en beskeden makeover. Efter afslibningen skal trægulvet igen behandles med en mat lak eller en lak med høj glans. Læs mere om lakering her.

DANMARKS BEDST BEDØMTE MALER- OG GULVFIRMA

Gulvafslibning pris

Den konkrete pris på en gulvafslibning afhænger af, hvor stort et areal der skal slibes og behandles.

Den helt store fordel ved gulvafslibning og -behandling er, at du får udnyttet det materiale, du i forvejen har. Du behøver derfor ikke få lagt et nyt gulv, hvilket er et langt dyrere projekt end at få behandlet dit nuværende. På den måde “sparer” du en god sjat penge, når du vælger at slibe og behandle dit gulv.

Vil du have et skræddersyet og mere konkret tilbud på dit gulvprojekt? Så kan du udfylde vores formular her.

Gulvafslibning gør-det-selv

Du har måske stillet dig selv spørgsmålet: “Kan jeg selv slibe og behandle mit gulv?”

Det korte svar er: Ja, det kan du i princippet godt. Men vi vil gerne advare dig på forhånd… Det kræver tid og energi!

En veludført gulvafslibning kræver nemlig forberedelse, planlægning, research og en skarp sans for detaljer. Meget kan også gå galt på din rejse som selvlært gulvsliber – eksempelvis hvis du indstiller slibemaskinen forkert, så resultatet bliver sjusket. Derudover er det heller ikke helt billigt at gøre det selv. Du skal nemlig selv sørge for slibemaskine, slibebånd, lak, lud eller olie og alt derimellem.

Så, det er ikke for at være lyseslukkere. Men afslibning og behandling af gulve kan være et stort og uoverskueligt arbejde som nybegynder, og derfor er der mange, som vælger at få en professionel til at klare opgaven. Det kan vi hos Crillesen & Sørensen godt forstå, for det er altid det, vi anbefaler: Få gulvarbejdet gjort professionelt. Så er du sikret et flot og holdbart resultat, og så kan du lægge din tid og energi et andet sted.

Hos Crillesen & Sørensen har vi alt det nødvendige, professionelle udstyr, og så går vi altid op i at give dig det bedste resultat. Lige fra den første slibetur til den sidste finish. Hvis du har brug for hjælp til dit gulvprojekt, kan du allerede kontakte os i dag for et uforpligtende tilbud.

Er du klar til at få et tilbud?

Vi står klar med rådgivning til dit kommende projekt. Book via vores system eller få et tilbud direkte tilsendt. Valget er dit.

Ja, det er ganske uforpligtende

Årets hændværker...
igen!!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.