Lakering af gulv

Skal du vælge en lakbehandling, når dit gulv skal efterbehandles? Det kan du meget vel gøre – lakbehandlingen har nemlig mange fordele. Hos Crillesen & Sørensen har vi mange års erfaring med lakering af gulv, og vi står altid klar til at hjælpe dig.

Ja, det er ganske uforpligtende

Hvad indebærer en lakbehandling?

Lakering er en meget populær efterbehandling af trægulve, hvor der benyttes forskellige typer af lak. Vi lakerer både med blank og ultra mat lak, så du frit kan vælge, hvilket look dit gulv skal have. Med den matte lak opnås der eksempelvis en flot, silkemat overflade, der til forveksling ligner et olieret gulv, men hvor den modstandsdygtige overflade bibeholdes.

Derfor skal du vælge lakering

Med lakering bliver dit gulv slidstærkt, og så er det efterfølgende meget let at vedligeholde. Lakken “lukker” nemlig overfladen, så gulvet ikke suger væsker til sig, og derfor kan det rengøres med almindelige rengøringsmidler.

Lakerede gulve er nok de nemmeste at vedligeholde. Her kan du bruge helt almindelige rengøringsmidler, og holdbarheden er lang. Det er en af de primære årsager til, at lakbehandling er en populær efterbehandling.

DANMARKS BEDST BEDØMTE MALER- OG GULVFIRMA

Lakering af gulv – sådan gør vi

Når vi laver lakbehandlinger, gør vi os umage og bruger den helt rette teknik, så vi undgår sjuskefejl og efterfølgende lappeløsninger. 

Nedenfor har vi opsummeret kort, hvordan vi laver en lakbehandling – trin, som du kan lade dig inspirere af, hvis du er i gang med et gør det selv-projekt.

  • Afslibning: Normalt starter vi med en afslibning af gulvet – især hvis gulvet skal igennem den helt store makeover.
  • Rengøring: Dernæst sørger vi altid for, at gulvet er rent og ikke har støv eller andet snavs liggende, der kan påvirke slutresultatet. Derfor er det især vigtigt at rengøre og støvsuge efter en afslibning, der kan efterlade store mængder snavs.
  • Påføring: Når forarbejdet er klaret, begynder vi påføringen af lakken, som vi rører godt rundt i forinden. Vi starter altid i et hjørne og er opmærksomme på, at vi ikke overlapper lagene, da det kan resultere i en ujævn finish. Vi påfører typisk to eller tre lag.
  • Tørring: Vi lader lakken tørre.
  • Slibning: Vi runder af med at slibe gulvene let.

Gulvlakering – tørretid

Ved en gulvlakering kan du så småt begynde at gå på gulvet igen, når der er gået mellem fire og otte timer. Gulvet er dog først hærdet efter et par dage, og derefter kan du begynde at rykke møbler ind i rummet igen.

Det bedste fra begge verdener

Når vi hos Crillesen & Sørensen udfører gulvarbejde, laver vi ofte en kombination af de forskellige behandlinger. For så får du, ja, det bedste fra begge verdener. Eksempelvis kan lak kombineres med olie, så gulvet både får masser af glans, samtidig med at det er nemt at vedligeholde og rengøre.

Kontakt os her – vi står klar til at vejlede og hjælpe dig, så du kan finde den rette kombination til dit gulv.

Er du klar til at få et tilbud?

Vi står klar med rådgivning til dit kommende projekt. Book via vores system eller få et tilbud direkte tilsendt. Valget er dit.

Ja, det er ganske uforpligtende

Årets hændværker...
igen!!

Årets håndværker 2020 & 2021

Crillesen & Sørensen

Vi er kendt for kvalitet, punktlighed og god service.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men heldigvis er mange af vores kunder enige med os. Læs de mange gode anmeldelser på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulvopgave, maleropgave, algebehandling eller renoveringsopgave.