Fliserens

Crillesen & Sørensen udfører fliserens for erhvervskunder, boligforeninger, andelsforeninger mm. Har I brug for, at jeres fliser skal  fremstå som nye? Så lad os klare opgaven.

Belægninger såsom alger, mos, skidt og flisepest kan være skadelige for jeres fliser, og desværre også svære at undgå. Hos Crillesen & Sørensen kan vi komme jeres fliser til undsætning. Vi renser mange kvadratmeter fliser hvert år. Vi renser med professionelt udstyr, så vi får fjernet alle uønskede belægninger.

Rens og forebyggelse
Hvis dine fliser skal holde sig flotte og pæne kræver det først og fremmest en grundig afrensning, som fjerner alle belægninger. Næste skridt i behandlingen er forebyggelsen mod fremtidige algeangreb med vores miljømærkede algemiddel. Herefter skal fliserne tørre. 

Syv uger efter første behandling kan vi tilbyde at imprægnere fliserne. Imprægneringen beskytter fliserne og mindsker fugtoptaget betragteligt. 

Under afrensningen bliver meget af sandet i fugerne skyllet væk. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også at feje nyt fugesand på. 

 

Sådan hjælper vi jeres fliser

– Grundig afrensning

– Behandling med algemiddel.

– Imprægnering af fliser.

– Påfejning af fugesand.

Fliserens på abonnement
Hvis I vil være helt fri for at skulle bekymre jer om jeres fliser, så lad os tale om fliserens på abonnement. Pris og omfang af abonnementsløsninger afhænger af arealernes størrelse og flisernes tilstand. Fortæl os om jeres behov, så finder vi en ordning, der matcher.