Algebehandling - erhverv

Vil du gerne undgå algebelægninger på dine overflader? Så lad os klare opgaven. 

VELKOMMEN TIL CRILLESEN & SØRENSEN

Når facade, tag og belægning er flot og ensartet at se på, løfter det bygningens og områdets udtryk gevaldigt. Men alger er ikke kun et kosmetisk problem. De er også en udfordring for en bygnings generelle helbred. Alger kan nemlig give fugt og varige skader på diverse overflader.

Algebelægninger kan være svære at komme til livs. Derfor kræver det ofte en professionel algebehandling. Hos Crillesen & Sørensen udfører vi algebehandlinger og -rens for for eksempel tankstationer, storcentre og butikker. 

Uanset om det er tag, facade, fliser eller andre overflader, som skal se pæne ud igen, så kan vi hjælpe. Vi tilbyder både mekanisk rensning og algebehandling. Løsningen afhænger af, hvilken overflade, det drejer sig om, samt omfanget af algeangrebet.

Algebehandling på abonnement
Vi vurderer hver sag individuelt, så vi sikrer os, at vi sætter ind med den helt rette indsats. Og for at gøre det så let for vores kunder som muligt, kan vi også tilbyde abonnementsordninger, så vi kommer og algebehandler med et fast interval. Fortæl os om jeres behov, så finder vi en ordning, der matcher. 

Vi algebehandler følgende overflader

– Facader
– Murværk
– Tag
– Træværk
– Fliser
– Belægningssten

Miljøhensyn og kvalitet hånd i hånd
Hos Crillesen & Sørensen tænker vi på miljøet. Vi anvender derfor udelukkende godkendte og kvalitetssikrede produkter, så du og din virksomhed med god samvittighed kan få foretaget den nødvendige behandling.

 

Algebehandling

Algebehandling

Vi leverer professionel og miljøvenlig algebehandling. Hos os får du det bedste resultat til en fornuftig pris. Læs mere og se vores tilbud.

Fliserens

Vi laver renseopgaver for erhvervskunder, og kan klare alle typer fliser. Vi renser med professionelt udstyr og behandler efterfølgende med miljømærket algemiddel. På den måde passer du både på dine fliser og miljøet.

Træimprægnering

Har dit træværk brug for imprægnering? Så lad os klare opgaven. Vi har det rigtige udstyr og produkter. Hos os opnår du altid det bedste resultat.

Om Crillesen & Sørensen

Alle vil gerne være kendt for kvalitet, punktlighed og seriøsitet.

Det er vi, men det er ikke noget vi selv har fundet på, det har vores kunder udtalt på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulv-, maler- eller renoveringsopave.

Crillesen & Sørensen på Trustpilot

98 glade kunder

ANTAL GODE ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT

Crillesen & Sørensen på anmeld håndværker

163 glade kunder

ANTAL GODE ANMELDELSER PÅ ANMELD HÅNDVÆRKER

Crillsen & Sørensen Årets maler 2020

Se vores video
om, hvordan vi
kan hjælpe dig

Hvem er vi

Hvorfor skal du vælge
Crillesen & Sørensen?

ÅRETS HÅNDVÆRKER 2020

Vi er utrolig stolte af at være vinder af prisen årets håndværker 2020. En pris, der vidner om, at vi som malerfirma leverer et professionelt stykke håndværk - hver gang.

EN AFTALE ER EN AFTALE

Du kan som kunde hos os være sikker på, at en aftale er en aftale. Vi fremsender et skriftligt tilbud, inden malerarbejdet påbegyndes, og overholder altid den aftalte tid og ikke mindst den aftalte pris.

BOOK EN TID I DAG

Det skal være nemt for vores kunder. Derfor har vi lavet et effektivt booking system, så du hurtigt kan booke en samtale med os. Hvis du booker i dag, kigger vi forbi i morgen. Så enkelt er det. ​

MAN KAN ALTID FÅ FAT I OS

Vi står altid klar til at tage telefonen mellem kl 8-16! Så tøv ikke med at give os et kald på (+45) 60 62 60 62. Du er naturligvis også velkommen til at sende dine spørgsmål på mail eller sms. Vi giver altid et svar inden for 48 timer.

Hvem er vi

Nedenfor kan du se
nogle eksempler på priser?

Facebook feed

Instagram feed

Linkedin

Hvem er vi

Hvorfor skal du vælge
Crillesen & Sørensen?

DET SIGER VORES KUNDER

Alle vil gerne være kendt for kvalitet, punktlighed og seriøsitet.

Det er vi, men det er ikke noget vi selv har fundet på, det har vores kunder udtalt på Trustpilot og Anmeld Håndværker.

Lad os give et uforpligtende tilbud på din gulv-, maler- eller renoveringsopave.