Malerarbejde

Vil du have de bedste til at male din bolig? Det forstår vi godt. Og derfor er Crillesen & Sørensen altid klar til at hjælpe. Vores malerarbejde bygger først og fremmest på stolt håndværkstradition. Derudover følger vi naturligvis med i den nyeste udvikling og de nyeste trends. Vi kan klare alle typer opgaver, hvad enten det er et helt hus eller et enkelt loft, der skal males.

God kvalitet og miljøhensyn

Vi står for god service, konkurrencedygtige priser – og ikke mindst god kvalitet. Derfor har vi valgt at bruge kvalitetsprodukter fra lakproducenten Beckers Maling. Langt de fleste af Beckers produkter er Svanemærkede, har EU’s Ecolabel og er godkendt af Astma- og Allergi Danmark. Udover at være miljømæssigt på forkant, har Beckers produkter en god dækkeevne, høj slidstyrke og er også gode at arbejde med. Kvaliteter, der både kommer vores medarbejdere og dig til gode.

Professionelt håndværk til fornuftige priser

For rigtig mange er malerarbejde et uoverskueligt projekt, fordi det både kræver udstyr, maling og tid. Det kan derfor give rigtig god mening at få professionelle kræfter til at klare arbejdet. Vi har nemlig både tid, udstyr og malingen til fornuftige priser. Så lad os svinge penslen, så går det hele meget lettere. Og ofte er det faktisk også langt billigere, end man regner med.

For os er det vigtigt at give vores kunder personlig sparring. Derfor sætter vi os grundigt ind i hver enkelt kundes ønsker og behov. Vi sørger for, at kunden altid ved, hvor vi er i processen og afholder derfor altid vores deadline og den aftalte pris. 

Vi hjælper gerne med følgende indvendige maleropgaver

  • – Maling af vægge og lofter 
  • – Maling af døre, vinduer, paneler, fodlister, karme m.m. 
  • – Fuldspartling og opsætning af filt eller væv
  • – Rådgivning i farvevalg og materialevalg

Vi hjælper gerne med følgende udvendige maleropgaver

  • – Maling af facade
  • – Maling af døre, vinduer, hegn, skure, stakitter m.m.
  • – Behandling med træbeskyttelse af døre, vinduer, hegn, skure, stakitter m.m.
  • – Maling af gavle, udhæng, sternbrædder