Maler i Hellerup

Malerfirma i Hellerup med gode anmeldelser

Er du hus- eller virksomhedsejer i Hellerup? Så står du måske og mangler en maler til at udføre en række maleropgaver. Hos Chrillesen & Sørensen har vi mere end 20 års erfaring med at male alt fra små lejligheder til kæmpe huse og virksomheder. Vores mantra er kvalitet til tiden, hvilket betyder at vi altid er færdige til aftalt tid – uden at gå på kompromis med resultatet.

Når vi tager ud og maler i Hellerup, er kunden altid i centrum. Vi starter altid et møde med et smil, og vi går langt for at gøre vores kunder tilfredse. Det ses – heldigvis – også på vores anmeldelser, som vi er meget stolte af. Er du i tvivl om, hvad du kan forvente, hvis du hyrer os, kan du læse vores anmeldelser på Anmeld Håndværker og Trustpilot.

Vi tager hensyn til miljøet

Hos Chrillesen & Sørensen er vi meget fokuserede på miljøet. Ingen brancher kan blive 100 % neutrale, men vi kan gøre, hvad vi kan. Derfor er størstedelen af de produkter, vi anvender til både algebehandling og maling, godkendt af Astma-Allergi Danmark og har EU’s Ecolabel og Svanemærket. Dette reducerer lugtgenerne fra malingen og belaster samtidig miljøet mindst muligt. Men bare rolig. Produkterne er mindst lige så effektive og holdbare som alt det andet.

Gulvarbejde i Hellerup

Vi er ganske vist malere, men vi laver faktisk også andre relaterede opgaver, herunder algebehandling og fliserens. Derudover har vi mange års erfaring med gulvarbejde, og faktisk har vi vores helt egen gulvafdeling. Vi sliber og behandler massive trægulve i alle afskygninger. Inden for slibning kan vi tilbyde:

  • Afslibning af fernis
  • Let afslibning
  • Grov afslibning

Fernis, som er en blanding af linolie, harpiks og fortynder, blev i ”gamle dage” anvendt til at behandle fyrretræsgulve for at danne et hårdt, beskyttende lag ovenpå gulvet. Det er tidskrævende at afslibe fernis, da materialet er hårdført, og gulvet skal slibes ad flere omgange. Når gulvet er slebet ned, skal det behandles. Valg af behandling afhænger af det ønskede resultat og slidstyrke. Her tilbyder vi fire forskellige ydelser:

  • Ludbehandling
  • Lakering
  • Oliering
  • Kombination af lud og olie eller lak

Har du et gammelt eller nyere massivt trægulv, der trænger til at få fjernet grimme pletter, mærker fra stilethæle eller bare skal have nyt liv, så kan du altid tage fat i os. Vi hjælper dig også, hvis du er i gang med at sælge dit hus, så huset kan stå endnu skarpere over for potentielle købere. Du kan med fordel kombinere gulv- og malerarbejdet, så du slipper for at skulle flytte alle dine møbler flere gange.

Lad os være din gulvarbejder og maler i Hellerup.

Eksperter i finish

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi elsker glatte overflader og rene linjer. Derfor er det også fantastisk at være dem, der får lov at lægge sidste hånd på værket i en lang byggeproces. Malerarbejdet er det første, du lægger mærke til, når du træder ind i dit nye hjem, og derfor skal det stå skarpt og rent. Det sørger vi for, at det gør, hver gang vi leverer et stykke arbejde.

Et vigtigt skridt i at opnå et skarpt resultat er et grundigt forberedelsesarbejde. Det gælder både nedvaskning af væggene og spartelarbejdet, men også påsætning af malertape og afdækning af gulvet. Dette gør selve malerarbejdet langt lettere, og vi er sikre på, at der ikke kommer maling de forkerte steder, f.eks. på stikkontakter eller lister.

Hvis du hyrer os som maler i Hellerup, er du sikker på en fejlfri finish både ude og inde.

En lang række maleropgaver

Det giver næsten sig selv, at vi maler vægge, karme og paneler, men faktisk maler vi også en helt masse andre ting, f.eks. hegn, carporte, ydermure og trapper. Om du skal have malet et enkelt rum eller hele huset er helt op til dig.

Vi rådgiver desuden i farvevalg, så hvis du går og leger med tanken om at få en ny farve på væggene, hjælper vi dig gerne med at træffe et valg. Med over 20 års erfaring som maler i Hellerup har vi masser af gode råd, og vi ved, hvad der virker – og hvad der ikke virker.

Book et uforpligtende møde

Lyder vi som et malerfirma for dig, så er der flere måder, du kan få fat i os på. Du finder dem alle på vores kontaktside. Inden vi sender et tilbud, vil vi gerne se opgaven, så vi kan give en fair pris og en realistisk deadline. Derudover gør vi meget ud af at forventningsafstemme med dig, så alle parter bliver glade og tilfredse.

Chrillesen & Sørensen er din maler i Hellerup og Storkøbenhavn, og vi leverer altid kvalitet til tiden.

Hvorfor vælge os?

Det er vigtigt, at du som kunde ved, hvorfor du skal vælge os som dit malerfirma. I videoen her, fortæller Christian om de værdier, som Crillesen & Sørensen bygger på. 

3 SKARPE MALER TILBUD

Tilbud 1
FILT / VÆV PÅ PUDS + MALING

Afdækning
1 x pletspartling + 1 x fuldspartling
Slibning
Opsætning af filt eller væv
Grundmaling
2 x råhvid glans 5

Tilbud 2
10M2 VÆRELSE + TRÆVÆRK

Afdækning
Spartling af små huller
Let slib og vask af dør, karm, paneler
2 x råhvid glans 5, på vægge og loft
2 x råhvid glans 40 på træværk

Tilbud 3
AFSLIBNING + LUDBEHANDLING

Grov afslibning
Ludbehandling
+ 15 kr. / m2 ved fyrretræ
Min. 22 m2 eller kr. 3.718,-

Priserne er vejledende, det skyldes at underlagets beskaffenhed kan varriere fra sag til sag. Vi vil altid gerne kigge på din opgave og give dig et godt, fast og uforpligtende tilbud