Maler i Lyngby

Professionelt malerfirma i Lyngby

Godt malerarbejde tager lang tid og koster mange kræfter. Derfor er det ikke noget, man bare lige kaster sig ud i – og slet ikke, hvis man gerne vil have et flot resultat med skarpe kanter og en jævn farvedækning. Skal du have malet, kan det altså være en fornuftig beslutning at anvende et professionelt malerfirma i Lyngby til at klare opgaven.

Hos Chrillesen & Sørensen har vi mere end 20 års erfaring med malerarbejde i Storkøbenhavn. Vi har et skarpt hold af dygtige og erfarne fagfolk og masser af professionelt udstyr, der gør arbejdet mere effektivt og giver en fejlfri finish.

Vi maler huse og lejligheder i Lyngby

Ingen projekter er for store eller små til os. Vi har gennem tiden hjulpet alt fra studerende, der skal have malet deres lejlighed i forbindelse med udflytning, til husejere, der har renoveret hele hytten. Fælles for alle typer projekter er, at vi altid leverer arbejdet til tiden. Af den grund bruger vi også meget tid på at tilse opgaven på forhånd, så vi ved præcis, hvad og hvor meget, der skal laves.

Når vi maler huse og lejligheder, står vi både for maling af:

 • Vægge
 • Lister
 • Paneler
 • Karme
 • Stuk
 • Døre
 • Gulve
 • Lofter
 • Rør
 • Facade

Og alt andet, der måtte skulle males. Måske har du også et skur, et kælderrum eller lignende, der trænger til en kærlig hånd. Her tilbyder vi også træbeskyttelse, så træet kan holde – og holde sig flot – i mange år endnu.

Vi samarbejder med udlejere og bygherrer

Udover, at vi maler huse og lejligheder, har vi også årelang erfaring med maling hos virksomheder og erhverv. Nogle virksomheder har blot brug for os en enkelt gang, mens vi har faste samarbejdsaftaler med andre, f.eks. bygherrer og nybyggere.

Står du i spidsen for et nyt boligområde med en masse nye lejligheder, rækkehuse eller typehuse, kan vi stå for alt omkring maling udvendigt og indvendigt. Vi har en stærk forståelse for at overholde tidsplaner, og derfor kan du være sikker på, at det hele står indflytningsklar til den fastsatte dato.

Vi forestår også gerne maling, gulvbehandling og vinduesrenovering i ældre boliger, der løbende skal vedligeholdes. Inden for gulvbehandling tilbyder vi både slibning og behandling af massive trægulve, og vi har vores helt egen gulvafdeling, der er eksperter inden for området.

Er du f.eks. udlejer, er der mange fordele ved at vælge en fast samarbejdspartner til at stå for vedligeholdelsen og istandsættelse af lejlighederne mellem ud- og indflytninger. Først og fremmest er faste samarbejder altid billigere end løse aftaler. Derudover er du sikker på, at resultatet altid bliver det samme, og at arbejdet bliver gjort ordentligt og til tiden.

Maling af erhverv i Lyngby

En virksomheds fysiske fremtræden betyder meget for, hvordan den opfattes af kunder og samarbejdspartnere, der træder ind på matriklen. Er væggene slidte, falmede og beskidte, får besøgende næppe noget særligt godt førstehåndsindtryk. Heldigvis skal der meget lidt til, og en opfriskning af malingen på væggene kan gøre en verden til forskel, fordi alt pludselig fremstår lysere, større og renere.

Kunne I tænke jer at eksperimentere med andre farver på væggene i f.eks. mødelokalerne eller køkkenet, står vi klar til at give jer kyndig vejledning og rådgivning. En farve er måske pæn på papiret, men egner sig ikke til store vægge eller en bestemt type rum. Andre farver kan i visse tilfælde være med til at gøre rummet mindre, selvom det måske har brug for at synes større.

Der er mange ting at tage højde for, når der skal males, og derfor giver det god mening at vælge en ekspert til at udføre arbejdet. Vi rådgiver og maler i Lyngby, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores ydelser.

Det er gratis at få et tilbud

Har du et stort eller lille malerprojekt, du godt kunne bruge hjælp til? Så er du altid velkommen til at henvende dig. Du kan få fat i os +45 52 72 52 72 alle hverdage fra 8-16. Er du mere til mail, kan du sende din henvendelse til cc@cogs.dk.

Udover malerarbejde tilbyder vi:

 • Tapetsering
 • Gulvarbejde
 • Algebehandling
 • Fliserens
 • Vinduesrenovering
 • Spartling
 • Opsætning af filt

Hvis du ikke har spørgsmål, men bare gerne vil booke et møde med det samme, så kan du bruge vores online bookingsystem, hvor du selv booker en tid, eller du kan udfylde denne formular, og så vender vi tilbage til dig inden for 24 timer.

Efter mødet sender vi dig et tilbud, inden der er gået 48 timer. Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende, og du binder dig ikke til noget som helst.

Hos Chrillesen & Sørensen er vi kendt for punktlighed, kvalitet og god service – prøv det selv!

Hvorfor vælge os?

Det er vigtigt, at du som kunde ved, hvorfor du skal vælge os som dit malerfirma. I videoen her, fortæller Christian om de værdier, som Crillesen & Sørensen bygger på. 

3 SKARPE MALER TILBUD

Tilbud 1
FILT / VÆV PÅ PUDS + MALING

Afdækning
1 x pletspartling + 1 x fuldspartling
Slibning
Opsætning af filt eller væv
Grundmaling
2 x råhvid glans 5

Tilbud 2
10M2 VÆRELSE + TRÆVÆRK

Afdækning
Spartling af små huller
Let slib og vask af dør, karm, paneler
2 x råhvid glans 5, på vægge og loft
2 x råhvid glans 40 på træværk

Tilbud 3
AFSLIBNING + LUDBEHANDLING

Grov afslibning
Ludbehandling
+ 15 kr. / m2 ved fyrretræ
Min. 22 m2 eller kr. 3.718,-

Priserne er vejledende, det skyldes at underlagets beskaffenhed kan varriere fra sag til sag. Vi vil altid gerne kigge på din opgave og give dig et godt, fast og uforpligtende tilbud