Maler i Søborg

Maler i Søborg med stor ekspertise

Mange tror fejlagtigt, at det at male bare lige handler om at svinge en pensel. Men malerarbejde er både svært og tidskrævende, hvis resultatet skal blive rigtig godt, og der er mange ting at tage højde for. Først og fremmest skal du vide, hvilket materiale du skal male på for at kunne vælge det rigtige produkt. Dernæst skal du vælge den rigtige farve, og så er der en helt masse teknik i at få en jævn og ensartet farve.

Ved at hyre en professionel maler i Søborg, sparer du tid og slipper for alt bøvlet. Lad os klare arbejdet for dig, så du er sikker på et pletfrit resultat, der holder længe, ser pænt ud og er færdigt på den halve tid. Vi har gjort kunder glade og tilfredse i mere end 20 år og har masser af erfaring inden for maling, gulvarbejde, algebehandling m.m.

Vælg en professionel maler i Søborg

Uanset, om du skal have malet en lille lejlighed, et stort hus eller en kontorbygning, kan det godt svare sig at investere i en professionel maler. Hos Chrillesen & Sørensen anvender vi altid de nyeste metoder inden for branchen, og vi investerer stort i maskiner og udstyr, der kan lette arbejdet og gøre det mere effektivt. I sidste ende sparer det os tid, så vi kan tilbyde professionel maling i Søborg billigere.

Også eksperter i gulve

I mange tilfælde hænger malerarbejde sammen med gulvarbejde. Derfor etablerede vi for år tilbage vores egen gulvafdeling, der er eksperter i behandling af massive trægulve, herunder eg, ask og fyrretræ.

Forskellige gulve kræver forskellig behandling, og derfor har du brug for en specialist, hvis du vil give dit trægulv optimale forudsætninger for at holde i mange år. Nogle gange kan vi nøjes med en let slibning, og andre gange skal der en grov slibning til for at nå til bunds i slitagen. Er det et meget gammelt trægulv, kan det være blevet behandlet med fernis, som kræver en helt særligt grov slibning at komme til livs.

Når gulvet er slebet, skal det behandles med enten olie, lud eller lak. Hvad du vælger, afhænger af gulvtypen, men også af, hvor holdbart og slidstærkt, det skal være fremover. Vi kan rådgive dig om alt inden for behandling af massive trægulve, og derefter står vi både for slibning og behandling, så dit trægulv igen kan stå smukt og levende uden ridser og mærker.

Vinduesrenovering i Søborg

Vinduer betyder meget for en bygnings udtryk, og slidte vinduer kan hurtigt få hele bygningen til at se trist og faldefærdig ud. Vi har mange års erfaring med at renovere og male vinduer for boligforeninger, ejerforeninger og andelsforeninger. Hiv fat i os, hvis du har brug for hjælp til:

 • Slibning
 • Grunding
 • Kitning
 • Slibning af beslag
 • Rustbeskyttelse af beslag
 • Udskiftning af glas
 • Gennemgang af vinduer

Om du skal bruge hjælp til 10 eller 100 vinduer, er ikke så vigtigt. Vi kommer ud og kigger på vinduernes stand, og kommer derefter med et rimeligt og prisvenligt tilbud, som du kan takke ja eller nej til. Vi mener ikke, kvalitet og god service behøver koste en formue, og vores mange års erfaring giver os de bedste forudsætninger for at sætte de mest retfærdige priser.

Alle slags maleropgaver

Gennem årene har vi specialiseret os i mange forskellige typer maleropgaver, fordi det er vigtigt for os at kunne tilbyde en bred vifte af ydelser. Derfor maler vi både hos private og erhverv, i andels- og boligforeninger, lejlighedskomplekser og nybyg, og vi varetager både indvendige og udvendige maleropgaver. Det vil sige, at vi både kan stå for maling af:

 • Vægge
 • Lofter og gulve
 • Karme, lister og paneler
 • Rør
 • Facader
 • Træskure
 • Trapper

Og meget andet. Mangler du en maler i Søborg, så er du kommet til det rette sted. Vi er kendt for punktlighed, høj kvalitet og brandgod service, og vi har glædet tusindvis af kunder med vores malerekspertise gennem årene.

Bliv fri for alger

Har du et problem med alger, eller synes du bare, det ser forfærdeligt ud med de grønne plamager på din husmur? En del af vores facadearbejde består i algebehandling, så hvis du har svært ved at få bugt med algerne, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi kan komme en enkelt gang, men du kan også hyre os på fast basis, så du aldrig mere skal bekymre dig om problemet.

En maler i Søborg med respekt for din tid

Vi ved, det er en tillidssag, hver gang du hyrer en håndværker til at udføre et stykke arbejde. Vi sætter en stor ære i at leve op til den tillid, og derfor har vi altid stor respekt for dit hjem og din tid. Punktlighed er en af vores kerneværdier, og som du kan se på vores anmeldelser, leverer vi altid tingene til aftalt tid.

Kontakt os, hvis du står og mangler en maler i Søborg – vi hjælper gerne!

Hvorfor vælge os?

Det er vigtigt, at du som kunde ved, hvorfor du skal vælge os som dit malerfirma. I videoen her, fortæller Christian om de værdier, som Crillesen & Sørensen bygger på. 

3 SKARPE MALER TILBUD

Tilbud 1
FILT / VÆV PÅ PUDS + MALING

Afdækning
1 x pletspartling + 1 x fuldspartling
Slibning
Opsætning af filt eller væv
Grundmaling
2 x råhvid glans 5

Tilbud 2
10M2 VÆRELSE + TRÆVÆRK

Afdækning
Spartling af små huller
Let slib og vask af dør, karm, paneler
2 x råhvid glans 5, på vægge og loft
2 x råhvid glans 40 på træværk

Tilbud 3
AFSLIBNING + LUDBEHANDLING

Grov afslibning
Ludbehandling
+ 15 kr. / m2 ved fyrretræ
Min. 22 m2 eller kr. 3.718,-

Priserne er vejledende, det skyldes at underlagets beskaffenhed kan varriere fra sag til sag. Vi vil altid gerne kigge på din opgave og give dig et godt, fast og uforpligtende tilbud